Aerial Wear – hvad skal du vælge?

what to wear aerial

At købe Pole og Aerial tøj kan være en kæmpe jungle. Hvor skal man starte, hvilke brands skal man købe, hvad er ens størrelse osv. Der er masser af spørgsmål og vi vil gerne prøve og hjælpe dig en lille smule på vej med denne blog. 

Pole Tøj

Det store spørgsmål omkring Pole tøj er ofte, hvor meget skal det dække, i forhold til at man føler sig komfortabel. Man kan få Pole shorts, der dækker ens baller og går ned på starten af låret, men man kan også få Pole shorts, som stopper halvvejs på ballerne. Derudover kan man få højtaljede og lavtaljede alt efter hvor meget mave man gerne vil vise. Mærk efter med dig selv hvad du er mest komfortabel i og tænk over det når du kigger på de forskellige modeller.

En side der har næsten alt, er www.polejunkie.co.uk. De har et stort udvalg fra mange forskellige brands, så her vil du hurtig kunne danne dig et overblik over at Pole tøj har mange forskellige priser og du kan nogenlunde skabe dig en ide om hvad din Pole stil er. Du kan få et sæt pole tøj (top og bund) for lige knap 500 kr. til op omkring 900 kr. De flest af de brands du ser på Pole Junkies hjemmeside, vil også havde deres egen hjemmeside, hvor du kan shoppe. Så finder du en stil du kan lide, så prøv at hoppe på brandets egen hjemmeside og se hvad der ellers er. 

Det er let og hurtigt at få sendt tingene og de er også gode hvis der er en fejl med dine varer, eller varerne skal retur. 

Har du svært ved at finde Pole tøj som passer, så kan du prøve bandurska-design.com/. De modtager bestillinger på deres modeller efter dine mål. De bruger nogle lækre materialer og der er udmærket god support i deres modeller.  

Unitards

Vil du gerne have Unitards eller Leotards til din Pole eller Hoop, så er der masser af muligheder på movedancewear.com/. Her kan du også finde shorts, som kan bruges til pole, og en masse flotte crop tops, der kan bruges til al aerial træning. Man skal dog være opmærksom på, at størrelserne er super små, og man ofte hele 2 størrelser op fra hvad man normalt ville bruge. 

Silke tøj

Skal du finde nogle leggins som går godt til Silken og ikke er for glatte, så har dk.gymshark.com/ ofte et fint godt udvalg. Deres leggins er ikke super glatte og man har derfor lettere ved at sidde fast i silken med dem. Det er god kvalitet og prisen er derfor også derefter og ligger i den dyre ende. De har også gode sports BH’er og fine crop tops. 

Ikke alt for dyrt

Vil du finde noget i en billigere prisklasse og vil du gerne have Pole shorts i lidt længere længde, så kan du kigge på wearwolfclothing.co.uk/.  De har rimelig billigt sportstøj, deres shorts er længere end du vil finde dem hos de fleste pole brands, men det kan også nogle gange været meget rart. Kvaliteten er ganske fin til prisen, og deres sports bh’er har fint hold. Og ellers har H&M nogle gange nogle gode bomulds-leggings, der er perfekte til silken, eller gode tilbud på sports-tøj, der også kan bruges til eks. pole fitness

Vil du forkæle dig selv med en lækker yogamåtte og blokke til dit udstræk, kan du besøge thebendybrand.com/. Designet og kvaliteten på yogamåtterne og blokkene er super lækkert. Her kan du også samtidig finde rygvarmere til dine stræk timer og noget flot pole tøj. Køber du pole tøj her, skal du dog være opmærksom på, at det er lidt småt i str. og du nok skal bruge en størrelse størrer end du plejer. 

Så er det bare om at gå i gang med din aerial wear shopping! Hvis du ved hvilken side du vil bestille fra, er du altid velkommen til at skrive i vores medlemsgruppe og høre om der er andre som vil købe med. Jo flere man er, jo billigere bliver fragten og det er jo kun dejligt. Og måske er der også nogle der har et sæt fra det mærke du gerne vil købe fra, som du kan prøve inden og så du kan blive mere sikker på hvilken str. du skal købe hjem. 

God shopping 🛍

Nina & Maibrit