polterabend i odense & københavn

POLE DANCE - AERIAL SILK - AERIAL HOOP

sjov & udfordrende polterabend

I både København og Odense kan I prøve kræfter med pole dance, aerial hoop og aerial silk. Alle tre polterabend aktiviteter er noget der udfordrer, er anderledes og noget som alle vil kunne være med til. I vil grine, blive rystet tættere sammen og opleve noget der både er sjovt og udfordrende.

Både i København og Odense har I hele tre forskellige aktiviteter I kan vælge mellem. Aerial Hoop, Aerial Silk eller Pole dance/fitness. Alle tre polterabend aktiviteter er en rigtig god polterabend idé til både kvinder og mænd, da man både skal bruge sin styrke, men også udfordre sin feminitet. I vil få pulsen op. få brugt kroppen, men vigtigst af alt har I det sjovt!

I vil blive guided igennem forskellige spins, tricks, positioner og måske også udføre en lille dans. I kan vælge at slutte af med et glas bobler, samtidig med at I ser et flot show fra instruktøren.

bachelorette party girls smiling

VÆLG DEN PERFEKTE PAKKE

Standard

kr 175 pr. person
  • 1 times undervisning
  • Vælg mellem pole, hoop eller silk

Mellem

kr 235 pr. person
  • 1 times undervisning
  • Vælg mellem pole, hoop eller silk
  • Show fra instruktøren

Luksus

kr 275 pr. person
  • 1 times undervisning
  • Vælg mellem pole, hoop eller silk
  • Show fra instruktøren
  • Bobler, frugt og snacks

50,- rabat/prs.
ved booking i Odense!

send en forespørgsel

26797800

Adresse Marguerite Vibys Plads 7
2000 Frederiksberg

HVAD SKAL I VÆLGE?

Aerial Silk polterabend

Aerial Silk som en polterabend aktivitet er til den lidt mere aktive hovedperson, som skal udfordres på sin styrke og sit mod. I vil prøve kræfter med nogle basiskombinationer og måske endda blive udfordret med et lille drop... hvis I tør! Efter denne polterabend aktivitet vil I føle jer som cirkusartister og det bliver en polterabend, der er værd at tale om til brylluppet.

Aerial Hoop polterabend

Har hovedpersonen brug for at udfordre sin højdeskræk og få fødderne væk fra gulvet, er dette aktiviteten I skal vælge til jeres polterabend! I vil lære en lille basiskombination, hvor både balance, styrke og grænser bliver udfordret, og det er med garanti sjovt for alle der er med! En Aerial Hoop polterabend er helt sikkert noget, som I vil huske i lang tid efter!

pole fitness icon

Pole dance polterabend

Skal hovedpersonen udforske sin feminine side, er pole dance et oplagt valg til jeres polterabend! I vil lære spins, tricks og sits i polestangen, som vil udfordre jeres kreativitet og koordination og ikke mindst vil alle få en sjov, anderledes oplevelse, der giver jer noget at huske! Hvis I ønsker det, kan I lave en lille dans som I kan udføre for hinanden efterfølgende.

praktisk information