Pole - hoop - silk

Find en ledig tid!

Polterabends og private events

Sjov & udfordrende

I både København og Odense kan I prøve kræfter med pole dance, aerial hoop og aerial silk. Alle tre aktiviteter er noget der udfordrer, er anderledes og noget som alle vil kunne være med til. I vil grine, blive rystet tættere sammen og opleve noget der både er sjovt og udfordrende. Det er perfekt som aktivitet til et privat event til tøse- eller drenge-logen eller som et sjovt indslag til polterabenden.

Både i København og Odense har I hele tre forskellige aktiviteter I kan vælge mellem. Aerial Hoop, Aerial Silk eller Pole dance/fitness. Alle tre aktiviteter er en rigtig god polterabend idé eller bare for sjov på en tilfældig lørdag til både kvinder og mænd, da man både skal bruge sin styrke, men også udfordre sin feminitet. I vil få pulsen op og få brugt kroppen, men vigtigst af alt, har I det sjovt!

I vil blive guidet igennem forskellige spins, tricks, positioner og måske også udføre en lille dans. I kan vælge at slutte af med et glas bobler, samtidig med at I ser et flot show fra instruktøren.

Vælg den perfekte pakke

Standard

kr 175 pr. person
  • 1 times undervisning
  • Vælg mellem pole, hoop eller silk

Mellem

kr 235 pr. person
  • 1 times undervisning
  • Vælg mellem pole, hoop eller silk
  • Show fra instruktøren

Luksus

kr 275 pr. person
  • 1 times undervisning
  • Vælg mellem pole, hoop eller silk
  • Show fra instruktøren
  • Bobler, frugt og snacks

Send forespørgsel

Hvad skal I vælge?

Aerial Silk polterabend og event

Hvis I udfordres på rå-styrke og mod er aerial silk det perfekte valg. Det er både flot og elegant, samtidig med at det er udfordrende og noget helt anderledes, som mange aldrig har prøvet! I vil prøve kræfter med nogle basiskombinationer og måske endda blive udfordret med et lille drop... hvis I tør! Efter en time med aerial silk vil I føle jer som cirkusartister og det er helt sikkert noget der er værd at prøve.

Aerial Hoop polterabend og event

Hvis I vil udfordre jeres højdeskræk og I har brug for få fødderne væk fra gulvet, er dette aktiviteten I skal vælge til jeres event! I vil lære en lille basiskombination, hvor både balance, styrke og grænser bliver udfordret, og det er med garanti sjovt for alle der er med! En Aerial Hoop polterabend eller privatevent er helt sikkert noget, som I vil huske i lang tid efter og noget som I alle vil synes er sjovt!

pole fitness icon

Pole dance polterabend og event

Har I mere lyst til at udforske jeres feminine rå-styrke, er pole dance et oplagt valg til jeres polterabend eller privat event! I vil lære spins, tricks og sits i polestangen, som vil udfordre jeres kreativitet og koordination og ikke mindst vil alle få en sjov, anderledes oplevelse, der giver jer noget at tale om! Hvis I ønsker det, kan I lære en lille dans som I kan optage eller udføre for hinanden efterfølgende.

Praktisk information