underholdning til firmafesten

aerial hoop show

Aerial Performance

En poledancer, der danser i baggrunden, mens i får cocktails.  Underholdning til julefrokosten der begynder med et brag med en flot aerial silk artist der svinger sig i loftet eller en aerial hoop artist, der hænger på hovedet og  serverer jeres champagne. Alt kan lade sig gøre.

Vi sætter stor ære i at give jer en fantastisk oplevelse, som I sent vil glemme. Vi tilbyder bl.a.:

  • Baggrundsdans med pole dance, aerial hoop eller silk
  • Show med aerial silk, hoop eller pole dance 
  • Udleje af polestænger, hoops eller silks
  • Booking af dansere til julefrokoster, musikvideoer/produktlanceringer/ konferencer o.lign.
poledance_boat
underholdning-for-virksomheder_aerial-silk-show
aerial silk show diskotek
aerial silk firma event
underholdning-firmafest-sommerfest

kontakt os

26797800

Adresse Marguerite Vibys Plads 7
2000 Frederiksberg

En firmafest skal være noget helt særligt.

Skal I holde julefrokost skal den være helt perfekt. Jeres firmajulefrokost skal helt sikkert være noget som alle vil tale om i lang tid efter festen og det kan vi hjælpe med. Vi kan nemlig give jer den perfekte underholdning til julefrokosten. Vi kan tilbyde aerial performances af høj kvalitet til at skabe en wow-effekt eller blot til at blende sammen med interiøret og skabe en god stemning. Til jeres julefrokost kan vi eksempelvis stille op med flere piger i juleudklædning, der både kan danse poledance, aerial hoop eller aerial silk. Senest har vi sørget for underholdning til en julefrokost hos en kunde, der ønskede at vi var klædt ud som kattedyr. Her stillede vi op med tre dansere, en lolli-pop lyra og en polestang. 

Skal I lancere et nyt produkt, kan det også være at I vil have nogle dansere til at “danse” produktet ind og på den måde skabe en wow-effekt omkring produktet. Vi har bl.a. været med til en produktlancering af en ny computer for en større IT-virksomhed. Her havde vi hængt en aerial silk op i 15 meters højde med en aerial hoop i toppen, som vores aerial silk artist kunne svinge sig i og lave flotte positioner og drops. 

skal teamet rystes sammen?

Luk Menu