underholdning for virksomheder

underholdning for virksomheder

Aerial Performance

En poledancer, der danser i baggrunden, mens i får cocktails.  Underholdning til julefrokosten, der begynder med et brag med en flot aerial silk artist der svinger sig i loftet eller en aerial hoop artist, der hænger på hovedet og  serverer jeres champagne. Alt kan lade sig gøre.

Vi sætter stor ære i at give jer en fantastisk oplevelse, som I sent vil glemme. Vi tilbyder bl.a.:

  • Baggrundsdans med pole dance, aerial hoop eller silk
  • Show med aerial silk, hoop eller pole dance 
  • Udleje af polestænger, hoops eller silks
  • Booking af dansere til julefrokoster, musikvideoer/produktlanceringer/ konferencer o.lign.

Hvad siger de andre?

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

underholdning for virksomheder event
Aerial Silk

Aerial Silk show x 3

For en større virksomhed skulle Montdor arrangere en produktlancering, der forløb over tre dage. De ønskede et aerial silk show alle tre dage på tre forskellige lokationer i København og Århus.

I forbindelse med større kundeevents havde vi fornøjelsen af at opleve topunderholdende shows leveret af Maibrit. Showsne var super flot eksekveret, imponerende og fik publikum til at holde vejret. Maibrit, Nina og Pole Republic får de varmeste anbefalinger herfra.

- Julie S. Quistgaard, Project Coordinator

girl in a lollipop hoop
Pole + Lollipop Hoop

Pole + lollipop + dans

3 piger, klædt ud som en kat, en leopard og en lemur, optrådte i 20 min. med koreograferet dans, tricks i polestangen og flotte positioner i en lollipop hoop foran 350 gæster til deres firma julefrokost.

Flotte katte damer!
Pole Republic en ren fornøjelse at hyre. De efterkom vores tema, og lavede en flot koreografi, hvor både musik, påklædning og dans pakkede sammen. Alt i alt, et rigtig godt sjovt arrangement.

- Louise Holm, Kontor Assistent

firma event underholdning aerial
Aerial Silk + Hoop

Combined Silk & hoop

Primetime skulle lave et event for en stor it-virksomhed. De ville have en særlig aerial performance. I et 15 m. højt loft kombinerede vi en aerial silk, en aerial hoop og smukke Helena -Resultatet var fantastisk!

Helena leverede et fantastisk aerial silk show i forbindelse med en af vores kunders produktlanceringer. Showet skabte den wow-factor, som vi ønskede og var med til at gøre eventet unikt. Vi anbefaler derfor Pole Republic til andre, der ønsker at gøre deres arrangement helt specielt.

- Simone Pedersen, Kommunikationskonsulent

26797800

hello@polerepublic.dk

poledance_boat
underholdning for virksomheder
aerial silk show diskotek
firma event underholdning aerial
underholdning-firmafest-sommerfest

En firmafest skal være noget helt særligt

Vi kan give jer den perfekte underholdning til julefrokosten, produktlanceringen og sommerfesten. Vi tilbyder aerial performances af høj kvalitet i ægte circus-stil! Det er underholdning til firmafesten med flotte luftakrobatiske shows, smuk baggrundsunderholdning og dans i lige netop det tema, der passer til jeres event og virksomhed. 
Vi er perfekte til firmaarrangementer, sommerfester, bryllupper, julefrokoster, produktlanceringer og så meget mere! 

Uanset om du vil have en soloudøver eller et show på fuld scene med flere aerialister, så garanterer vi at vores shows vil  begejstre og forbløffe jeres gæster og gøre enhver begivenhed spændende og unik! 

Vi kan tilbyde jer shows med både poledance, aerial hoops og aerial silks, samt lollipop lyra shows, som er en polestang  kombineret med en aerial hoop på toppen.