Gør festen til noget helt særligt

Underholdning for virksomheder

Aerial Performance til firma festen

En poledancer der danser i baggrunden, mens I får serveret cocktails. Underholdning til julefrokosten, der begynder med et brag og en flot aerial silk artist der svinger sig i loftet eller en aerial hoop artist, der hænger på hovedet og serverer champagne til gæsterne. Alt kan lade sig gøre!

Vi sætter stor ære i at give jer en fantastisk oplevelse, som I sent vil glemme. Vi tilbyder bl.a.:

  • Baggrundsdans med pole dance, aerial hoop eller silk
  • Show med aerial silk, hoop eller pole dance 
  • Udleje af polestænger, hoops eller silks
  • Booking af dansere til julefrokoster, musikvideoer/produktlanceringer/ konferencer o.lign.
underholdning for virksomheder

Kontakt os

Tidligere events

underholdning for virksomheder event
Aerial Silk

Aerial Silk show x 3

Montdor skabte en fantastisk begivenhed for en virksomhed til en produktlancering over 3 dage. De hyrede os til at udføre et Aerial Silk-show i alle tre dage på tre forskellige steder i København og Aarhus.

I forbindelse med større kundeevents havde vi fornøjelsen af at opleve top-underholdende shows leveret af Maibrit. Showsne var super flot eksekveret, imponerende og fik publikum til at holde vejret. Maibrit, Nina og Pole Republic får de varmeste anbefalinger herfra!

Julie S. Quistgaard, projektkoordinator - Montdor

girl in a lollipop hoop
Pole + Lollipop Hoop

Pole + lollipop + dance

3 piger klædt som en kat, en leopard og en lemur udførte et 20 min. show med koreograferet dans, tricks på stangen og smukke positioner i en lollipop-hoops for 350 gæster til deres julefest!

Flotte katte damer! Pole Republic var en ren fornøjelse af hyre. De efterkom vores tema, og lavede en flot koreografi, hvor både musik, påklædning og dans spillede sammen.
- Louise Holm, kontorassistent - Lægemiddelstyrrelsen

firma event underholdning aerial
Aerial Silk + Hoop

Combined Silk & hoop

Primetime blev hyret til at lave en produktlancering for en stor tech-virksomhed. De ønskede et show oppe i luften. I en højde af 15 m. kombinerede vi en silkesnor, en aerial hoop og smukke Helena - Resultatet var fantastisk!

Helena leverede et fantastisk aerial silk show i forbindelse med en af vores kunders produktlanceringer. Showet skabte den wow-factor, som vi ønskede og var med til at gøre eventet unikt. Vi anbefaler derfor PoleRepublic til andre, der ønsker at gøre deres arrangement helt specielt.

- Simone Pedersen, Communications Consultant - Primetime

poledance_boat
underholdning for virksomheder
aerial silk show diskotek
firma event underholdning aerial
underholdning-firmafest-sommerfest

En firmafest skal være noget helt særligt

Vi kan give jer den perfekte underholdning til julefrokosten, produktlanceringen og sommerfesten. Vi tilbyder aerial performances af høj kvalitet i ægte circus-stil! Det er underholdning til firmafesten med flotte luftakrobatiske shows, smuk baggrundsunderholdning og dans i lige netop det tema, der passer til jeres event og virksomhed. 
Vi er perfekte til firmaarrangementer, sommerfester, bryllupper, julefrokoster, produktlanceringer og så meget mere! 

Uanset om du vil have en soloudøver eller et show på fuld scene med flere aerialister, så garanterer vi at vores shows vil  begejstre og forbløffe jeres gæster og gøre enhver begivenhed spændende og unik! 

Vi kan tilbyde jer shows med både poledance, aerial hoops og aerial silks, samt lollipop lyra shows, som er en polestang  kombineret med en aerial hoop på toppen.