Sjov og anderledes cirkustræning for børn

Aerial Kids

Næste sæson: Januar 2023

Pris for Januar – Maj/Juni : 1298,- DKK

Odense

6 – 9 år

Hver Onsdag fra kl. 17 – 18, opstart uge 2  –  (2 pladser tilbage)

10 – 13 år

Hver Onsdag fra kl. 16 – 17, opstart uge 2 – (udsolgt)

 

København

7 – 9 år 

Hver mandag fra kl. 17 – 18, opstart uge 2  – (udsolgt)
Hver søndag fra kl. 17 – 18, opstart uge 1 – (6 pladser tilbage)

10 – 12 år

Hver mandag fra kl. 16 – 17, opstart uge 2 – (5 pladser tilbage)
Hver fredag fra kl. 15.30 – 16.30, opstart uge 1 – (5 pladser tilbage) 

Om Aerial Kids holdet

Pole fitness stammer fra pole dance, men i pole fitness, også kaldet sports poledance, fokuseres der udelukkende på det sportslige, på at få aktiveret kroppen, styrket motorikken og balancen samt at lege med kreativiteten. Aerial Silk og Aerial Hoop er ofte kendt fra cirkus, hvor akrobater svinger sig fra loftet i lange silke-snore eller store hulahop-lignende ringe. Det samme gør vi!

Til vores Aerial Kids hold har vi en stor, lys legesal med 12 polestænger, 6 aerial hoops og 6 aerial silks. På en time vil der skiftevis blive undervist i pole fitness, hoop og silk. Vi sørger altid for at varme op og køle ned omkring træningen.


Vores undervisere er I Maibrit, Othilie og Isabella. Maibrit har en baggrund i gymnastik og dans, og har igennem flere år undervist børn i både spring- og rytmegymnastik, før hun startede med at træne pole fitness. Hun underviser i både København og Odense. Othilie har en lang baggrund indenfor aerial og har undervist børn i cirkusakrobatik i flere år. Othilie underviser i aerial i Odense. Isabella har lavet springgymnastik i flere år og har undervist børn i konkurrence gymnastik, hun har tidligere være med på flying superkids og underviser i København. 

Mød Maibrit

Instruktør på Aerial Kids

Kondition & styrke

Dans og bevægelse, kombineret med kontrollerede øvelser, hvor børnene bruger både ben og arme til at løfte sig selv, fremmer kondition og styrke.

Motorisk udvikling

Pole, hoop og silk styrker motorikken, da børnene laver øvelser, hvor de kommer på hovedet og snurrer rundt. Det gavner balancen og dermed også motorikken.

Kreativ udvikling

Ved at bruge kroppen på anderledes og forskellige måder, og ved at sammensætte forskellige øvelser og tricks, styrker vi børnenes kreativitet.

træning for børn-aerial kids

Træning for børn

På Aerial KIDS holdet træner vi ikke bare –  vi har det sjovt, griner, danser, hopper, drejer rundt, vender på hovedet og gør træning til en leg. Vi bruger aktivt polestangen, aerial hoop’en og silken, som kreative, akrobatiske redskaber til at styrke musklerne og smidigheden. Ligeledes vil både fin- og den grovmotorikken blive optimeret og fremmet. Når vi træner på denne måde, styrker vi kreativiteten ved at bruge kroppen på en måde, som vi ikke er vant til. Vi får bevæget os, brugt energi og vi laver sjove øvelser og tricks, som man kan blære sig med i skolegården.

Læs Politikens artikel om vores pole fitness-børnehold.

Hvad siger medierne?

Politiken

Hvis poledance skal være en fast del af sportens verden, skal der talentudvikles.

Hvis poledance skal være en fast del af sportens verden, skal der talentudvikles. Derfor skal børnene med. Og det er der ikke noget forkert i.

Læs artiklen
træning for børn - aerial kids
Politiken

En polestang var det, jeg ønskede mig allermest i julegave.

Hun er bomstærk og modig. Emilie Overgaard træner op til Danmarks første officielle mesterskab i poledance, hvor hun stiller op i børnekategorien.

Læs artiklen
Poledance børn fitness
Ekstra Bladet

Her går børn til pole dance

Børneleg og poledance klinger umiddelbart akavet, ja, nærmest ubehageligt i samme sætning. Ikke desto mindre udbyder Pole Republic på Frederiksberg et dansehold for børn.

Læs artiklen
Aerial kids odense pole dance
Ugeavisen

Gymnastik på en stang: Poledance for børn kommer til Odense

Cirkusakrobater in spe og klatretøser mellem syv og tolv år kan fra august gå til poledancing og "silk" i Odense.

Læs artiklen
Fyens stiftstidende

Poledance for børn kommer til Odense

Et nye studie i Odense vil fra august undervise børn i poledancing - eller areal fitness, som det også kaldes. I sidste uge åbnede hold for voksne.

Læs artiklen