aerial kids

Når træning er en leg

Næste hold starter i

træning for børn-aerial kids

TRÆNING FOR BØRN

På Aerial KIDS holdet i København træner vi ikke bare –  vi har det sjovt, griner, danser, hopper, drejer rundt, vender på hovedet og gør træning til en leg. Vi bruger aktivt polestangen, aerial hoop’en og silken, som kreative, akrobatiske redskaber til at styrke musklerne og smidigheden. Ligeledes vil både fin- og den grovmotorikken blive optimeret og fremmet. Når vi træner på denne måde, styrker vi kreativiteten ved at bruge koppen på en måde, som vi ikke er vant til. Vi får bevæget os, brugt energi og vi laver sjove øvelser og tricks, som man kan blære sig med i skolegården.

Læs Politikens artikel om vores pole fitness-børnehold.

kondition & styrke

Dans og bevægelse, kombineret med kontrollerede øvelser, hvor børnene bruger både ben og arme til at løfte sig selv, fremmer kondition og styrke.

motorisk udvikling

Pole, hoop og silk styrker motorikken, da børnene laver øvelser, hvor de kommer på hovedet og snurrer rundt. Det gavner balancen og dermed også motorikken.

kreativ udvikling

Ved at bruge kroppen på anderledes og forskellige måder, og ved at sammensætte forskellige øvelser og tricks, styker vi børnenes kreativitet.

om aerial kids holdet

Pole fitness stammer fra pole dance, men i pole fitness, også kaldet sports poledance, fokuseres der udelukkende på det sportslige, på at få aktiveret kroppen, styrket motorikken og balancen samt at lege med kreativiteten. Aerial Silk og Aerial Hoop er ofte kendt fra cirkus, hvor akrobater svinger sig fra loftet i lange silke-snore eller store hulahop-lignende ringe. Det samme gør vi!

Vores Aerial Kids hold kører i København, hvor vi har en stor, lys legesal med 12 polestænger, 6 aerial hoops og 6 aerial silks. På en time vil der skiftevis blive undervist i pole fitness, hoop og silk. Vi sørger altid for at varme op og køle ned omkring træningen. 

Der kan maksimalt være 10 deltagere på holdet og vi kan derfor tilrettelægge holdet så det passer specifikt til hvert enkelt barn. Alderen på holdet spænder fra 7 år til 11 år. Vores underviser er Maibrit. Hun har en baggrund i gymnastik og dans, og har igennem flere år undervist børn i både spring- og rytmegymnastik, før hun startede med at træne pole fitness.

Hvad siger medierne?

Hvis poledance skal være en fast del af sportens verden, skal der talentudvikles. Derfor skal børnene med. Og det er der ikke noget forkert i.
Hun er bomstærk og modig. Emilie Overgaard træner op til Danmarks første officielle mesterskab i poledance, hvor hun stiller op i børnekategorien.
Børn og poledance virker mere modsætningsfyldt end så meget andet - ikke desto mindre udbyder Pole Republic et dansehold for netop børn.
Luk Menu

corona update

Due to government restrictions the Pole Republic Studios will be closed til April 13th or until further notice. We look very much forward to opening again and if you wish to support us you can have a look in our support webshop.