aerial kids

Når træning er en leg

TRÆNING FOR BØRN

På Aerial KIDS holdet træner vi ikke bare –  vi har det sjovt, griner, danser, hopper, drejer rundt, vender på hovedet og gør træning til en leg. Vi bruger aktivt polestangen, hoop’en og silken, som kreative, akrobatiske redskaber til at styrke vores muskler og smidighed, og  i høj grad også vores motorik, både den fine og den grove. Vi fremmer kreativiteten ved at bruge koppen på en måde, som vi ikke er vant til og vi får bevæget os og laver sjove øvelser og tricks, som man kan blære sig med i skolegården.

Læs Politikens artikel om vores pole fitness-børnehold.

Aerial kids
10-12 år

Vinter/Forår 2020 - Start: 07.01.2020
kr 1298
/sæson
  •  

Aerial kids
7-9 år

Vinter/Forår 2020 - Start: 08.01.2020
kr 1298
/sæson
  •  

Skriv en mail for prøvetime: hello@polerepublic.dk

kondition & styrke

Dans og bevægelse, kombineret med kontrollerede øvelser, hvor børnene bruger både ben og arme til at løfte sig selv, fremmer kondition og styrke.

motorisk udvikling

Pole, hoop og silk styrker motorikken, da børnene laver øvelser, hvor de kommer på hovedet og snurrer rundt. Det gavner balancen og dermed også motorikken.

kreativ udvikling

Ved at bruge kroppen på anderledes og forskellige måder, og ved at sammensætte forskellige øvelser og tricks, styker vi børnenes kreativitet.

om aerial kids holdet

Pole fitness stammer fra pole dance, men i pole fitness, også kaldet sports poledance, fokuseres der udelukkende på det sportslige, på at få aktiveret kroppen, styrket motorikken og balancen og lege med kreativiteten. Aerial Silk og Aerial Hoop er ofte kendt fra cirkus, hvor akrobater svinger sig fra loftet i lange silke-snore eller store hulahop-lignende ringe. Det samme gør vi!

Vi har en stor, lys legesal med 12 polestænger, 6 aerial hoops og 6 aerial silks. På en time vil der skiftevis blive undervist i pole fitness, hoop og silk. Vi sørger altid for at varme op og køle ned omkring træningen. Så hvis du har en lille cirkusprinsesse eller cirkusartist derhjemme, så se at få meldt ham eller hende til Aerial KIDS!

Der kan maksimalt være 10 deltagere på holdet og vi kan derfor tilrettelægge holdet så det passer specifikt til hvert enkelt barn. Alderen på holdet spænder fra 7 år til 11 år. Vores underviser er Maibrit. Hun har en baggrund i gymnastik og dans, og har igennem flere år undervist børn i både spring- og rytmegymnastik, før hun startede med at træne pole fitness.

Hvad siger medierne?

Hvis poledance skal være en fast del af sportens verden, skal der talentudvikles. Derfor skal børnene med. Og det er der ikke noget forkert i.
Hun er bomstærk og modig. Emilie Overgaard træner op til Danmarks første officielle mesterskab i poledance, hvor hun stiller op i børnekategorien.
Børn og poledance virker mere modsætningsfyldt end så meget andet - ikke desto mindre udbyder Pole Republic et dansehold for netop børn.

vil du vide mere om studiet?

Luk Menu