Mød hele holdet

Helena, instruktør

Hooper Trooper

"Pain is temporary, splits are forever."
Helena er Pole Republics Hooper Trooper og underviser primært i aerial hoop og kan også nogle ganges findes på pole fitness timerne. Hun er super kreativ med forskellige kombinationer og elsker at finde på nye moves, transitioner og tricks. Hun vil med sikkerhed yde sit bedste, for at inspirere dig og lære dig nyt.

Amedeo, male poledancer

Amedeo, instructor

Skill Stylist

"Hi. My name is Ame. Weeee!"
Amedeo har en fantastisk sans for detaljer, finesse og teknik. Han træner både pole, hoop og silk og hjælper dig gerne med at nå dit mål på en sikker måde. Han har en lang baggrund inden for luftakrobatik fra både cirkus og instruktørerfaring. Han kombinerer sin viden om pole og aerial fitness, gymnastik og håndbalance, som gør ham til at være dynamisk udøver og informativ instruktør. Han mener, at perfektion af det grundlæggende er den bedste måde at opnå styrke og koordination, for at opnå et højere niveau af kondition og ynde.

castor

Castor, instruktør

Physio Warrior

"Pole is tough darling, but so are you!"
Castor er vores Physio Warrior. Hun er uddannet fysioterapeut og det viser sig i den måde hun udøver pole fitness, med fokus på perfekt skulderposition og kropsholdning. Hun er bomstærk og fyldt med energi og hendes timer afspejler hendes fokus på kroppens evner, styrke og fleksibilitet. Når du træner med Castor vil du lære, hvordan du bedst bruger din styrke i kreative pole kombinationer og tricks.

andrea

Andrea, instruktør

Silky Soldier

"Don't let your fears hold you on the ground"
Andrea er her for at besejre tyngdekraften og derfor er hun vores Silky Soldier. Andrea underviser i silk og vil tage dig fra de grundlæggende tricks til smukkeste kombinationer. Hun vil lære dig teknikken og vil hjælpe dig med at forstå de forskellige tricks og wraps, der vil gøre dig stærkere og mere elegant i luften.

Lukas, male poledancer

Lukas, instructor

Optimism Officer

"The most effective way to do it, is to just do it."
Lukas har øje for finesse, detaljer og elegance. Han er en mester i polen, og vil guide dig gennem både smukke tricks og elegante kombinationer. Han arbejder med både dødløft, avancerede tricks og splits, men vil sørge for at tilpasse alt, hvad han underviser i, til dit niveau. Lukas er en der virkelig sigter efter sine mål, og han er fast besluttet på at hjælpe dig med at nå dine!

maibrit

Maibrit, ejer & instruktør

Feel Good Facilitator

"Nothing you wear is more important than your smile."
Maibrit får dig til at føle godt tilpas og det er derfor hun er studiets Feel Good Facilitator. Hun er en dygtig aerialist og underviser både i pole, hoop og silk. Hun er super motiverende at være sammen med og med Maibrit vil du lære både flow og elegance og flotte kombinationer. Maibrit har desuden baggrund i både dansens og gymnastikkens verden og har før undervist børn, så derfor underviser hun også vores Aerial KIDS hold.

nina frost

Nina F, ejer & instruktør - barselsorlov

Power Producer

"I've never tried that before, so I should probably be able to do it!"
Nina er vores Power Producer. Hun er altid fyldt med energi og klar på at prøve nye nervepirrende tricks på polestangen. Hun er stærk og vil udfordre din styrke på hendes timer. Nina er modig, og hun vil være en god hjælp, når du trænger til at overkomme udfordringer i polestangen.