Mød hele holdet

Helena, instruktør

Hooper Trooper

"Pain is temporary, splits are forever."
Helena er Pole Republics Hooper Trooper og underviser primært i aerial hoop og kan også nogle ganges findes på pole fitness timerne. Hun er super kreativ med forskellige kombinationer og elsker at finde på nye moves, transitioner og tricks. Hun vil med sikkerhed yde sit bedste, for at inspirere dig og lære dig nyt.

Julia

Julia, instruktør

Rainbow Ranger

"The magic happens when you dare to face your fears!"
Julia er sprudlende glad med et smittende humør, og derfor er hun studiets Rainbow Ranger. Du kan altid regne med, at Julia støtter op om dine mål og vil gøre alt for at hjælpe dig med at nå dem! Julias stil i pole fitness kendetegner sig ved graciøse positions, kombineret med kraftfulde bevægelser. Hvis du vil lære smidige, stærke tricks på en spin pole, så er det helt klart Julias timer du skal kigge forbi!

castor

Castor, instruktør

Physio Warrior

"Pole is tough darling, but so are you!"
Castor er vores Physio Warrior. Hun er uddannet fysioterapeut og det viser sig i den måde hun udøver pole fitness, med fokus på perfekt skulderposition og kropsholdning. Hun er bomstærk og fyldt med energi og hendes timer afspejler hendes fokus på kroppens evner, styrke og fleksibilitet. Når du træner med Castor vil du lære, hvordan du bedst bruger din styrke i kreative pole kombinationer og tricks.

anja

Anja, instruktør

Latin Lover

"Dance that pole!"
Anja er vores Latin Lover. Hun har en baggrund som sportsdanser på eliteplan og pole instruktør gennem mange år. Igennem hendes tid som instruktør, har hun formået at kreere en unik pole-dansestil, hvor hun kombinerer latindans med polen. Anja er 40 år, har 3 børn og er et levende bevis på, at alder og børn ikke er en hindring for poledance.

andrea

Andrea, instruktør

Silky Soldier

"Don't let your fears hold you on the ground"
Andrea er her for at besejre tyngdekraften og derfor er hun vores Silky Soldier. Andrea underviser i silk og vil tage dig fra de grundlæggende tricks til smukkeste kombinationer. Hun vil lære dig teknikken og vil hjælpe dig med at forstå de forskellige tricks og wraps, der vil gøre dig stærkere og mere elegant i luften.

nina r

Nina R., instruktør

Energy Enhancer

"Be the best version of yourself - and then add some glitter!"
Nina R. er vores Energy Enhancer, fordi hun med sikkerhed vil forstærke din energi på hendes timer. Nina R. underviser både i pole og hoop. Hun har øje for detaljen, fokuserer meget på smidighed, fleksibilitet og pointede fødder, og på hendes undervisning vil du lære yndefulde kombinationer, spins og tricks.

michelle

Michelle, instruktør

Crazy Chameleon

"Accept no one’s definition of your life, but define yourself"
Michelle har stor erfaring med forskellige discipliner inden for aerial silk, trapeze, hoop, reb og contortion. Hun vil gøre sit bedste for at lære dine styrker og svagheder at kende, for bedre at forstå dine udfordringer, hvis de opstår. Michelle kan til tider opfattes som lidt skør på grund af sin tilgang til livet: "det er bedre at være super latterlig end super kedelig" - men bare rolig - hun er fokuseret, ambitiøs, samtidig med hun er afslappet og sigter mod at give dig et selvtillidsboost og succesoplevelser gennem Aerial Dance and Fitness.

saskia instruktør

Saskia, instruktør

Positivity Promoter

"Get ready to laugh, glow and turn your lift upside down!"
Saskia’s polefilosofi bygger på at alle tricks og stræk bliver bedre med et smil på læben. Træning og pole skal være en leg og hun sætter stolthed i at videreformidle verdens bedste sport til nye aerialists. Saskia er evigt positiv, hvilket altid smitter. Hun lægger stor vægt på teknik og korrekte basisholdninger. Saskia er uddannet X-Pert xpole instruktør og arbejder også som personlig træner. Hun tager al den brugbare viden med videre og omsætter den til at skabe de bedst mulige poletimer.

Maria instruktør pole fitness

Maria, instruktør

Jolly Jokester

"If it was easy, everyone would do it - but we're not just anyone!"
Maria er en fighter og et sandt eksempel på, hvordan man kan gå fra at være blufærdig gamer uden danse-baggrund, til at blive en sand pole goddess med kroppen som udtryk! Marias åbne og imødekommende natur gør hendes timer velegnet for alle! Og dog til trods for evige jokes og plat humor, har Maria øje for detaljer og teknik, som hun går meget op i og gerne vejleder om på hendes timer. Maria er uddannet XPERT Pole instruktør, XPERT Flexibility Flow instruktør og snart uddannet fysioterapeut hvilket understøtter hendes viden om kroppens kunnen og hvordan man bedst kan benytte det til pole og aerial.

anna instruktør pole fitness

Anna, instruktør

Confidence Booster

"Celebrate yourself!
Anna underviser i både aerial hoop og pole fitness og vil også kunne findes på fleksibilitetstimer. Hun har været boblende forelsket i sporten fra første øjekast og holder særligt af fleksible tricks og flotte positioner. Anna elsker at se og møde mennesker hvor de er, og styrke deres personlige rejse med sporten. Med stor optimisme og humør støtter og fejrer hun dig i dine små og store sejre - derfor er Anna vores Confidence Booster.

maibrit

Maibrit, ejer & instruktør

Feel Good Facilitator

"Nothing you wear is more important than your smile."
Maibrit får dig til at føle godt tilpas og det er derfor hun er studiets Feel Good Facilitator. Hun er en dygtig aerialist og underviser både i pole, hoop og silk. Hun er super motiverende at være sammen med og med Maibrit vil du lære både flow og elegance og flotte kombinationer. Maibrit har desuden baggrund i både dansens og gymnastikkens verden og har før undervist børn, så derfor underviser hun også vores Aerial KIDS hold.

nina frost

Nina F, ejer & instruktør

Power Producer

"I've never tried that before, so I should probably be able to do it!"
Nina er vores Power Producer. Hun er altid fyldt med energi og klar på at prøve nye nervepirrende tricks på polestangen. Hun er stærk og vil udfordre din styrke på hendes timer. Nina er modig, og hun vil være en god hjælp, når du trænger til at overkomme udfordringer i polestangen.