mød hele holdet

Helena, instruktør

Hooper Trooper

"Pain is temporary, splits are forever."
Helena er Pole Republics Hooper Trooper og underviser primært i aerial hoop og kan også nogle ganges findes på pole fitness timerne. Hun er super kreativ med forskellige kombinationer og elsker at finde på nye moves, transitioner og tricks. Hun vil med sikkerhed yde sit bedste, for at inspirere dig og lære dig nyt.

Julia

Julia, instruktør

Rainbow Ranger

"The magic happens when you dare to face your fears!"
Julia er sprudlende glad med et smittende humør, og derfor er hun studiets Rainbow Ranger. Du kan altid regne med, at Julia støtter op om dine mål og vil gøre alt for at hjælpe dig med at nå dem! Julias stil i pole fitness kendetegner sig ved graciøse positions, kombineret med kraftfulde bevægelser. Hvis du vil lære smidige, stærke tricks på en spin pole, så er det helt klart Julias timer du skal kigge forbi!

castor

Castor, instruktør

Physio Warrior

"Pole is tough darling, but so are you!"
Castor er vores Physio Warrior. Hun er uddannet fysioterapeut og det viser sig i den måde hun udøver pole fitness, med fokus på perfekt skulderposition og kropsholdning. Hun er bomstærk og fyldt med energi og hendes timer afspejler hendes fokus på kroppens evner, styrke og fleksibilitet. Når du træner med Castor vil du lære, hvordan du bedst bruger din styrke i kreative pole kombinationer og tricks.

anja

Anja, instruktør

Latin Lover

"Dance that pole!"
Anja er vores Latin Lover. Hun har en baggrund som sportsdanser på eliteplan og pole instruktør gennem mange år. Igennem hendes tid som instruktør, har hun formået at kreere en unik pole-dansestil, hvor hun kombinerer latindans med polen. Anja er 40 år, har 3 børn og er et levende bevis på, at alder og børn ikke er en hindring for poledance.

andrea

Andrea, instruktør

Silky Soldier

"Don't let your fears hold you on the ground"
Andrea er her for at besejre tyngdekraften og derfor er hun vores Silky Soldier. Andrea underviser i silk og vil tage dig fra de grundlæggende tricks til smukkeste kombinationer. Hun vil lære dig teknikken og vil hjælpe dig med at forstå de forskellige tricks og wraps, der vil gøre dig stærkere og mere elegant i luften.

nina r

Nina R., instruktør

Energy Enhancer

"Be the best version of yourself - and then add some glitter!"
Nina R. er vores Energy Enhancer, fordi hun med sikkerhed vil forstærke din energi på hendes timer. Nina R. underviser både i pole og hoop. Hun har øje for detaljen, fokuserer meget på smidighed, fleksibilitet og pointede fødder, og på hendes undervisning vil du lære yndefulde kombinationer, spins og tricks.

valeria instructor

Valeria, instruktør

Aerial Accelerator

"The impossible just takes a little bit longer"
Valeria kommer fra en lang baggrund af aerial, med reb, silk og hoop. Hun har undervist og øvet sig længe i disse akrobatiske cirkus kvalifikationer og er en dygtig instruktør. Valeria har fokus på at lære hendes elever nye og spændende tricks og kombinationer. For hende er sikkerheden i top og hun vil sørge for at passe godt på dig og din krop når hun hjælpsomt udfordrer dig og skubber dig ud i nye højder.

ruxanda instructor

Ruxanda, instruktør

Coordination Catalyst

"When in doubt, turn the music up!”"
Ruxanda er vores Coordination Catalyst. Hun kommer fra en dansebaggrund og vil lære dig at føle og koordinere din krop bedre. Hun har en brændende passion for dans og vil gøre din krop én med musikken. Ruxanda er dedikeret til at opbygge din ynde, styrke og symmetri, ved altid at kontrollere din dårlige side.

nina frost

Nina F, ejer & Instruktør

Power Producer

"I've never tried that before, so I should probably be able to do it!"
Nina er vores Power Producer. Hun er altid fyldt med energi og klar på at prøve nye nervepirrende tricks på polestangen. Hun er stærk og vil udfordre din styrke på hendes timer. Nina er modig, og hun vil være en god hjælp, når du trænger til at overkomme udfordringer i polestangen.

maibrit

Maibrit, ejer & instruktør

Feel Good Facilitator

"Nothing you wear is more important than your smile."
Maibrit får dig til at føle godt tilpas og det er derfor hun er studiets Feel Good Facilitator. Hun er en dygtig aerialist og underviser både i pole, hoop og silk. Hun er super motiverende at være sammen med og med Maibrit vil du lære både flow og elegance og flotte kombinationer. Maibrit har desuden baggrund i både dansens og gymnastikkens verden og har før undervist børn, så derfor underviser hun også vores Aerial KIDS hold.