Mød hele holdet

castor

Castor, instruktør

Physio Warrior

"Pole is tough darling, but so are you!"
Castor er vores Physio Warrior. Hun er uddannet fysioterapeut og det viser sig i den måde hun udøver pole fitness, med fokus på perfekt skulderposition og kropsholdning. Hun er bomstærk og fyldt med energi og hendes timer afspejler hendes fokus på kroppens evner, styrke og fleksibilitet. Når du træner med Castor vil du lære, hvordan du bedst bruger din styrke i kreative pole kombinationer og tricks.

Amedeo, male poledancer

Amedeo, instruktør

Skill Stylist

"Hi. My name is Ame. Weeee!"
Amedeo har en fantastisk sans for detaljer, finesse og teknik. Han træner både pole, hoop og silk og hjælper dig gerne med at nå dit mål på en sikker måde. Han har en lang baggrund inden for luftakrobatik fra både cirkus og instruktørerfaring. Han kombinerer sin viden om pole og aerial fitness, gymnastik og håndbalance, som gør ham til at være dynamisk udøver og informativ instruktør. Han mener, at perfektion af det grundlæggende er den bedste måde at opnå styrke og koordination, for at opnå et højere niveau af kondition og ynde.

Lukas, male poledancer

Lukas, instruktør

Optimism Officer

"The most effective way to do it, is to just do it."
Lukas har øje for finesse, detaljer og elegance. Han er en mester i polen, og vil guide dig gennem både smukke tricks og elegante kombinationer. Han arbejder med både dødløft, avancerede tricks og splits, men vil sørge for at tilpasse alt, hvad han underviser i, til dit niveau. Lukas er en der virkelig sigter efter sine mål, og han er fast besluttet på at hjælpe dig med at nå dine!

andrea

Andrea, instruktør

Silky Soldier

"Don't let your fears hold you on the ground"
Andrea er her for at besejre tyngdekraften og derfor er hun vores Silky Soldier. Andrea underviser i silk og vil tage dig fra de grundlæggende tricks til smukkeste kombinationer. Hun vil lære dig teknikken og vil hjælpe dig med at forstå de forskellige tricks og wraps, der vil gøre dig stærkere og mere elegant i luften.

Anna, female poledancer

Anna, instruktør

Miss Rainbow Marchenko

"Every pro was once a beginner!"
Anna er en ægte vaskeægte tricksternørd med passion for nogle af verdens mest avancerede tricks - og ikke mindst at lære disse fra sig. Med ekstrem glæde og entusiasme underviser hun med særligt fokus på den atletiske og samtidigt æstetisk del af polesporten. Derudover er Anna uddannet læge og arbejder til daglig som hjernekirurg, hvilket giver hende en dybdegående anatomisk forståelse af menneskekroppen.

female instructor

Veronica, instruktør

Dynamic Dropper

"To drop, or not to drop, that is the question - And the anwser is 'yes' "
Veronica har trænet pole og silk siden 2018. I silken er hun helt vild med tricks som kan sættes sammen til en lang og fin combo, helst med et drop eller to i. På hendes pole timer, vil hun introducerer sjove shapes og nogle enkelte drops. Veronica er drevet af at se folk nå deres mål og overkomme deres frygt, men mest af alt synes hun det er vigtigt at have det sjovt og føle sig godt til mode.

Lupe

Lupe, instruktør

Cheerful Climber

"Your body will go as far as your mind pushes to it"
Lupe er fuld af energi og helt klar til at dele lidt ud på hendes timer. Hun elsker at undervise forskellige tricks der sat sammen udgør en smuk combo som gør dig til en flyvende danser i luften. Lupe bruger silk som hendes mediation, du skal bruge både dit hjerte, hjerne og krop for at være i et med silken og dig selv.

maibrit

Maibrit, ejer & instruktør

Feel Good Facilitator

"Nothing you wear is more important than your smile."
Maibrit får dig til at føle godt tilpas og det er derfor hun er studiets Feel Good Facilitator. Hun er en dygtig aerialist og underviser både i pole, hoop og silk. Hun er super motiverende at være sammen med og med Maibrit vil du lære både flow og elegance og flotte kombinationer. Maibrit har desuden baggrund i både dansens og gymnastikkens verden og har før undervist børn, så derfor underviser hun også vores Aerial KIDS hold.

Helena, Instruktør

Hooper Trooper

"Pain is temporary, splits are forever."
Helena er Pole Republics Hooper Trooper og underviser primært i aerial hoop og kan også nogle ganges findes på pole fitness timerne. Hun er super kreativ med forskellige kombinationer og elsker at finde på nye moves, transitioner og tricks. Hun vil med sikkerhed yde sit bedste, for at inspirere dig og lære dig nyt.

Christina, Vikar

Technical Tiger

"Remember to smile..."
Christina er uddannet moderne danser og er desuden uddannet indenfor pilates og yoga. Hun er en ægte silknørd som elsker at dele ud af sine tips og tricks. I undervisningen ligger hun stor vægt på grundlæggende teknik, kroppens placering og styrke. Hun kombinerer gerne sin undervisning med elementer fra dans, yoga eller pilates. I luften arbejder hun med kreative tricks og kombinationer med lidt ekstra fokus på de lange smukke linjer.

anna instruktør pole fitness

Anna, vikar

Confidence Booster

"Celebrate yourself!
Anna underviser i både aerial hoop og pole fitness og vil også kunne findes på fleksibilitetstimer. Hun har været boblende forelsket i sporten fra første øjekast og holder særligt af fleksible tricks og flotte positioner. Anna elsker at se og møde mennesker hvor de er, og styrke deres personlige rejse med sporten. Med stor optimisme og humør støtter og fejrer hun dig i dine små og store sejre - derfor er Anna vores Confidence Booster.

saskia instruktør

Saskia, vikar

Positivity Promoter

"Get ready to laugh, glow and turn your lift upside down!"
Saskia’s polefilosofi bygger på at alle tricks og stræk bliver bedre med et smil på læben. Træning og pole skal være en leg og hun sætter stolthed i at videreformidle verdens bedste sport til nye aerialists. Saskia er evigt positiv, hvilket altid smitter. Hun lægger stor vægt på teknik og korrekte basisholdninger. Saskia er uddannet X-Pert xpole instruktør og arbejder også som personlig træner. Hun tager al den brugbare viden med videre og omsætter den til at skabe de bedst mulige poletimer.