Mød hele holdet

castor

Castor, instruktør

Physio Warrior

"Pole is tough darling, but so are you!"
Castor er vores Physio Warrior. Hun er uddannet fysioterapeut og det viser sig i den måde hun udøver pole fitness, med fokus på perfekt skulderposition og kropsholdning. Hun er bomstærk og fyldt med energi og hendes timer afspejler hendes fokus på kroppens evner, styrke og fleksibilitet. Når du træner med Castor vil du lære, hvordan du bedst bruger din styrke i kreative pole kombinationer og tricks.

andrea

Andrea, instruktør

Silky Soldier

"Don't let your fears hold you on the ground"
Andrea er her for at besejre tyngdekraften og derfor er hun vores Silky Soldier. Andrea underviser i silk og vil tage dig fra de grundlæggende tricks til smukkeste kombinationer. Hun vil lære dig teknikken og vil hjælpe dig med at forstå de forskellige tricks og wraps, der vil gøre dig stærkere og mere elegant i luften.

Anna, female poledancer

Anna, instruktør

Miss Rainbow Marchenko

"Every pro was once a beginner!"
Anna er en ægte vaskeægte tricksternørd med passion for nogle af verdens mest avancerede tricks - og ikke mindst at lære disse fra sig. Med ekstrem glæde og entusiasme underviser hun med særligt fokus på den atletiske og samtidigt æstetisk del af polesporten. Derudover er Anna uddannet læge og arbejder til daglig som hjernekirurg, hvilket giver hende en dybdegående anatomisk forståelse af menneskekroppen.

maibrit

Maibrit, ejer & instruktør

Feel Good Facilitator

"Nothing you wear is more important than your smile."
Maibrit får dig til at føle godt tilpas og det er derfor hun er studiets Feel Good Facilitator. Hun er en dygtig aerialist og underviser både i pole, hoop og silk. Hun er super motiverende at være sammen med og med Maibrit vil du lære både flow og elegance og flotte kombinationer. Maibrit har desuden baggrund i både dansens og gymnastikkens verden og har før undervist børn, så derfor underviser hun også vores Aerial KIDS hold.

anna instruktør pole fitness

Anna, Instruktør

Confidence Booster

"Celebrate yourself!
Anna underviser i både aerial hoop og pole fitness og vil også kunne findes på fleksibilitetstimer. Hun har været boblende forelsket i sporten fra første øjekast og holder særligt af fleksible tricks og flotte positioner. Anna elsker at se og møde mennesker hvor de er, og styrke deres personlige rejse med sporten. Med stor optimisme og humør støtter og fejrer hun dig i dine små og store sejre - derfor er Anna vores Confidence Booster.

saskia instruktør

Saskia, instruktør

Positivity Promoter

"Get ready to laugh, glow and turn your lift upside down!"
Saskia’s polefilosofi bygger på at alle tricks og stræk bliver bedre med et smil på læben. Træning og pole skal være en leg og hun sætter stolthed i at videreformidle verdens bedste sport til nye aerialists. Saskia er evigt positiv, hvilket altid smitter. Hun lægger stor vægt på teknik og korrekte basisholdninger. Saskia er uddannet X-Pert xpole instruktør og arbejder også som personlig træner. Hun tager al den brugbare viden med videre og omsætter den til at skabe de bedst mulige poletimer.

Christina, Instruktør

Technical Tiger

"Remember to smile..." Christina er uddannet moderne danser og er desuden uddannet indenfor pilates og yoga. Hun er en ægte silknørd som elsker at dele ud af sine tips og tricks. I undervisningen ligger hun stor vægt på grundlæggende teknik, kroppens placering og styrke. Hun kombinerer gerne sin undervisning med elementer fra dans, yoga eller pilates. I luften arbejder hun med kreative tricks og kombinationer med lidt ekstra fokus på de lange smukke linjer.

Anna, Instruktør

Bendy Butterfly

"Progress comes before perfection"
Anna er vores Bendy Butterfly, og dette navn kunne ikke være tættere på den poledancer hun er. Anna har siden 2019, hvor hendes polerejse begyndte, haft stor passion for smidighedstræning og at bruge dette på stangen. I sine timer elsker hun at arbejde med pæne linjer og sætter fokus på tempo og flydende overgange. For Anna betyder det utroligt meget, at følge hendes elevers personlige udvikling, og støtter i at finde egne kreative udtryk i dansen.

Hannah, instruktør

Spinny Scorpion

"Do a spin and turn your poses into a dance"
Hannah elsker at finde på kreative og spændende koreografier i silken. På Hannahs timer vil du ikke blot lære at pose i silken, men du vil lære hvordan alle tricks kan smeltes sammen til en flydende dans med masser af spins og bevægelse. Når Hannah ikke selv underviser eller arbejder, nyder hun at være ude og performe med silken på diverse festivaller og venues. I undervisningen bliver der lagt fokus på de flotte lange linjer, samt på styrke og kontrol, fordi som Hannah selv siger: “Total kontrol giver total frihed”

anja

Anja, Instruktør

Latin Lover

"Pole as your latin partner"
Anja er vild med poledance og masser af koreografi, altid med polen som var det din nye allerbedste dansepartner. Hun er tidligere sportsdanser og har undervist i polefitness og poledance siden 2008, da sporten kom til Danmark. Hun er over 40, hvilket beviser at pole-sport er for alle aldre. Anja underviser i poledance fast hver onsdag og i ny og næ på fredagstimen. Det er timer med høj puls og fokus på trin og spins, alle kan være med til.

Steven, Instruktør

Amandine, Instruktør

Empowering Frenchy

"Remember to try on both sides"
Amandine startede sin aerial rejse allerede som barn på en cirkusskole. Allerede her forelskede hun sig i forskellige former for aerial træning. Nu deler hun sin passion som instruktør i både Hoop, Silk og Pole. Hendes timer er fokuseret på teknik og sikker udførsel. hun møder dig præcis hvor du er og hjælper dig igennem sjove og udfordrende tricks. Hun er stor fan af at sætte tricks sammen til små flotte kombinationer.

Adriana, Instruktør

Flowy Fairy

"Dancers don’t need wings to fly”
Man kan altid høre når Adriana underviser, med tusinde lyde, klap og hop. Når Adriana underviser dansetimer bruger hun meget tid på at skabe et trygt rum hvor der er plads til både dans, følelser og fællesskab omkring dansen. Hun går meget op i at som danser skal have sig selv med og at man bruger sine følelser i dansen. For Adriana er den tekniske del af dansen i fokus, men stadig med plads til leg og grin. Hun har danset mange forskellige stilarter de sidste tyve år, og har de sidste ti år kombineret sin kreativitet på gulvet med pole stangen.