Mød hele holdet

castor

Castor, instruktør

Physio Warrior

"Pole is tough darling, but so are you!"
Castor er vores Physio Warrior. Hun er uddannet fysioterapeut og det viser sig i den måde hun udøver pole fitness, med fokus på perfekt skulderposition og kropsholdning. Hun er bomstærk og fyldt med energi og hendes timer afspejler hendes fokus på kroppens evner, styrke og fleksibilitet. Når du træner med Castor vil du lære, hvordan du bedst bruger din styrke i kreative pole kombinationer og tricks.

andrea

Andrea, instruktør

Silky Soldier

"Don't let your fears hold you on the ground"
Andrea er her for at besejre tyngdekraften og derfor er hun vores Silky Soldier. Andrea underviser i silk og vil tage dig fra de grundlæggende tricks til smukkeste kombinationer. Hun vil lære dig teknikken og vil hjælpe dig med at forstå de forskellige tricks og wraps, der vil gøre dig stærkere og mere elegant i luften.

Anna, female poledancer

Anna, instruktør

Miss Rainbow Marchenko

"Every pro was once a beginner!"
Anna er en ægte vaskeægte tricksternørd med passion for nogle af verdens mest avancerede tricks - og ikke mindst at lære disse fra sig. Med ekstrem glæde og entusiasme underviser hun med særligt fokus på den atletiske og samtidigt æstetisk del af polesporten. Derudover er Anna uddannet læge og arbejder til daglig som hjernekirurg, hvilket giver hende en dybdegående anatomisk forståelse af menneskekroppen.

Mori, instruktør

Curious Cat

“When in doubt, do the splits!”
Mori træner aerial, fordi hun er vild med kombinationen af styrke, ynde og koordinering, der skal bruges i træningen og fordi det ser imponerende ud. Hun har en baggrund i ballet og som danser experimenterede hun med forskellige stilarter, som jazz og moderne. Hun er at finde både på Hoop, Pole og Silk timer og prøver altid at se om hun ikke kan få en split ind i træningen. Hun kan godt lidt at performe, for at udforske det kreative aspekt i aerial. Hendes motto er at den bedst måde at blive bedre på er at udfordre dig selv, så tøv ikke med at komme forbi hendes timer.

maibrit

Maibrit, ejer & instruktør

Feel Good Facilitator

"Nothing you wear is more important than your smile."
Maibrit får dig til at føle godt tilpas og det er derfor hun er studiets Feel Good Facilitator. Hun er en dygtig aerialist og underviser både i pole, hoop og silk. Hun er super motiverende at være sammen med og med Maibrit vil du lære både flow og elegance og flotte kombinationer. Maibrit har desuden baggrund i både dansens og gymnastikkens verden og har før undervist børn, så derfor underviser hun også vores Aerial KIDS hold.

saskia instruktør

Saskia, instruktør

Positivity Promoter

"Get ready to laugh, glow and turn your lift upside down!"
Saskia’s polefilosofi bygger på at alle tricks og stræk bliver bedre med et smil på læben. Træning og pole skal være en leg og hun sætter stolthed i at videreformidle verdens bedste sport til nye aerialists. Saskia er evigt positiv, hvilket altid smitter. Hun lægger stor vægt på teknik og korrekte basisholdninger. Saskia er uddannet X-Pert xpole instruktør og arbejder også som personlig træner. Hun tager al den brugbare viden med videre og omsætter den til at skabe de bedst mulige poletimer.

anna instruktør pole fitness

Anna, vikar

Confidence Booster

"Celebrate yourself!
Anna underviser i både aerial hoop og pole fitness og vil også kunne findes på fleksibilitetstimer. Hun har været boblende forelsket i sporten fra første øjekast og holder særligt af fleksible tricks og flotte positioner. Anna elsker at se og møde mennesker hvor de er, og styrke deres personlige rejse med sporten. Med stor optimisme og humør støtter og fejrer hun dig i dine små og store sejre - derfor er Anna vores Confidence Booster.

female instructor

Veronica, Vikar

Dynamic Dropper

"To drop, or not to drop, that is the question - And the anwser is 'yes' "
Veronica har trænet pole og silk siden 2018. I silken er hun helt vild med tricks som kan sættes sammen til en lang og fin combo, helst med et drop eller to i. På hendes pole timer, vil hun introducerer sjove shapes og nogle enkelte drops. Veronica er drevet af at se folk nå deres mål og overkomme deres frygt, men mest af alt synes hun det er vigtigt at have det sjovt og føle sig godt til mode.

Christina, vikar

Technical Tiger

"Remember to smile..."
Christina er uddannet moderne danser og er desuden uddannet indenfor pilates og yoga. Hun er en ægte silknørd som elsker at dele ud af sine tips og tricks. I undervisningen ligger hun stor vægt på grundlæggende teknik, kroppens placering og styrke. Hun kombinerer gerne sin undervisning med elementer fra dans, yoga eller pilates. I luften arbejder hun med kreative tricks og kombinationer med lidt ekstra fokus på de lange smukke linjer.

anja

Anja, Instruktør

Latin Lover

"Pole as your latin partner"
Anja er vild med poledance og masser af koreografi, altid med polen som var det din nye allerbedste dansepartner. Hun er tidligere sportsdanser og har undervist i polefitness og poledance siden 2008, da sporten kom til Danmark. Hun er over 40, hvilket beviser at pole-sport er for alle aldre. Anja underviser i poledance fast hver onsdag og i ny og næ på fredagstimen. Det er timer med høj puls og fokus på trin og spins, alle kan være med til.

Anna, instructor

Bubbly Butterfly

"Let your glow grow!"
Anna er nyuddannet pole instruktør og kommer med masser af solskin fra Finland. Hun har en stor passion for pole, da hun ser det som en sport med masser af sammenhold og som en måde at udtrykke sin kreative side på. Anna er et stort motivations boost med masser af engagement og smil. Anna er klar til at lære dig teknik, lade dig udforske dit potentiale og dit eget pole udtryk. Anna har læst undervisning for voksne og tror på at der altid er ny og spændende læring foran os.

Amandine, instructor

Empowering Frenchy

"Remember to try on both sides"
Amandine startede sin aerial rejse allerede som barn på en cirkusskole. Allerede her forelskede hun sig i forskellige former for aerial træning. Nu deler hun sin passion som instruktør i både Hoop, Silk og Pole. Hendes timer er fokuseret på teknik og sikker udførsel. hun møder dig præcis hvor du er og hjælper dig igennem sjove og udfordrende tricks. Hun er stor fan af at sætte tricks sammen til små flotte kombinationer.

Evi, instructor

Splitty Squirrel

"The world is better up-side down!"
Evi har trænet aerial hoop og aerial yoga i mange år, men startede med silk i 2021. Aerial fangede hende, da hun elsker at være i luften og blandingen med at være oppe og lære flotte tricks, gav hende inspiration. Hun elsker at arbejde med flydende kombinationer som er fyldt med elegance og flow, og gerne et par smukke fleksibilitets tricks. Så kom forbi hendes time og lær nogle flotte flows i Silk og Hoop.