aerial silk for begyndere

din første aerial silk time

På vores Aerial Silk time lærer du, hvordan man binder den perfekte knude, hvordan man klatrer i silken, og hvordan man kommer på hovedet. Du lærer at vikle silkes rundt om din krop for at lave forskellige “holds”, positioner og “locks”. Aerial Silk Beginner timen vil opbygge din styrke, øge din fleksibilitet og koordination. Selvom dette er en begynder time, vil du hurtigt opdage, hvor elegant denne sport er, også selvom du er nybegynder.

Kig efter vores Aerial Silk Mix timer, når du booker din time.

pole fitness studio owners

Aerial silk med os

Når du træner Aerial Silks med os i Odense og København, deler du en Silk med en anden sød og rar person. Det er ingen hemmelighed at Aerial Silks er en hård sport, og det er også grunden til, at vi deler med hinanden. Så kan vi også altid hjælpe hinanden, men for din sikkerheds skyld bruger vi også altid en “fald”-måtte når vi træner. Selvom Aerial Silks er smuk og yndefuld sport, betyder det ikke at vi er for fine til at grine. I Pole Republic, både i Odense og København, fokuserer vi på at skabe et rum for alle, det skal være sjovt at træne og vi hjælper alle hinanden med at blive de bedste, vi kan. Vi mener, at træning skal være sjovt, og at du altid skal se frem til din næste træning!

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Pole Republic.

// maibrit & Nina

Ejere af Pole Republic

TYPISKE SPØRGSMÅL

Det er mest hensigtsmæssigt, at tage et par lange bomuldsleggins på, samt en t-shirt. Du bestemmer selv om du vil have bare fødder eller ej, men det kan være rart at have bare fødder, når man binder knuder om fødderne. Derudover skal du huske at tage dine smykker af, så du ikke kommer til at rive silken i stykker.

Nej, man skal ikke være stærk for at starte til hverken pole fitness, aerial hoop eller aerial silk. “Stærk” er noget du bliver med tiden. Du kunne jo heller ikke cykle første gang du satte dig på en cykel – den balance var noget du fik med tiden…

Når du køber et månedligt medlemskab, betaler du for medlemskabet + 100 kr. for oprettelse og en indgangschip, som du skal bruge til at lukke dig ind af vores dør og til at fremmøde dig til timerne. Du får ikke pengene tilbage for chippen.

Det afhænger af hvilke medlemmer, der er med på timen. Hvis der er nogen, der ikke taler dansk, vil vi typisk undervise på engelsk, eller skifte mellem dansk og engelsk. Vi prøver altid at tage hensyn til eventuelle sprogbarriere, når vi underviser.

Nej, vi har ikke binding på vores medlemskaber. Vi har kun en opsigelsesperiode, som er løbende måned fra opsigelsesdagen + 1 måned.

Ja, du kan pause dit medlemsskab i op til 3 mdr. pr. år og minimum 2 uger af gangen.
Så hvis du eksempelvis skal ud og rejse, så kan du pause det for 50 kr., men så betaler du til gengæld ikke for dit medlemskab i den periode.