Bliv tonet, glad og smidig

Aerial silk for begyndere

Hvad kan du forvente af din første time?

På vores Aerial Silk time lærer du, hvordan man binder den perfekte knude, hvordan man klatrer i silken, og hvordan man kommer på hovedet. Du lærer at vikle silken rundt om din krop for at lave forskellige “holds”, positioner og “locks”. Aerial Silk Beginner timen vil opbygge din styrke, øge din fleksibilitet og koordination. Selvom dette er en begynder time, vil du hurtigt opdage, hvor elegant denne sport er, også selvom du er nybegynder.

Kig efter vores Aerial Silk Beginner timer, når du booker din time.

Fordelene ved at dyrke Aerial Silk

Fællesskab

Vi har et enormt godt fællesskab. Vi sidder i loungen før træning og drikker kaffe, nogle sidder og laver lektier sammen mens andre træner. Vores fællesskab er stærkt og vi vil meget gerne inkludere dig i det!

Ny energi

Kender du det, når du er træt og ugidellig? Det gør vi... Men vi ved også, at hvis der er der noget der hjælper på dét, er det en god omgang træning! Det udløser endorfiner og dopamin.

Styrket krop

Når du træner pole og aerial, bruger du dine muskler - det siger sig selv. Men det gør også, at du får en stærkere og mere tonet krop. Vi kan ikke love dig en Victoria Secret-model krop, men vi kan love dig en sundere krop!

Motivation til træning

Pole og Aerial træning er super vanedannende - altså på den gode måde! Det er så sjovt, at du får lyst til at tage afsted igen og igen! Du kan ofte se en hurtig udvikling i dine evner og dét er noget der motiverer!

Aerial Silk i København

Når du træner Aerial Silks med os, deler du en Silk, med en anden sød og rar person. Det er ingen hemmelighed at Aerial Silks er en hård sport, og det er også grunden til, at vi deler med hinanden. Så kan vi også altid hjælpe hinanden, men for din sikkerheds skyld bruger vi også altid en “fald”-måtte når vi træner. Selvom Aerial Silks er smuk og yndefuld sport, betyder det ikke at vi er for fine til at grine. I Pole Republic, fokuserer vi på at skabe et rum for alle, det skal være sjovt at træne og vi hjælper alle hinanden med at blive de bedste, vi kan. Vi mener, at træning skal være sjovt, og at du altid skal se frem til din næste træning!

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Pole Republic.

Det vil du gerne vide...

Ja, du kan pause dit medlemsskab i op til 3 mdr. pr. år og minimum 2 uger af gangen. Så hvis du eksempelvis skal ud og rejse, så kan du pause det for 50 kr., men så betaler du til gengæld ikke for dit medlemskab i den periode. 

Nej, man skal ikke være stærk for at starte til hverken pole fitness, aerial hoop eller aerial silk. “Stærk” er noget du bliver med tiden. Du kunne jo heller ikke cykle første gang du satte dig på en cykel – den balance var noget du fik med tiden…

Når du køber et månedligt medlemskab, betaler du for medlemskabet + 149 kr. for oprettelse.

Det er bedst at have lange leggins på, når du dyrker Aerial Silk, samt en t-shirt eller top. Man kan sagtens have sokker på, men du behøver ikke. Smykker skal tages af.

Det afhænger af hvilke medlemmer, der er med på timen. Hvis der er nogen, der ikke taler dansk, vil vi typisk undervise på engelsk, eller skifte mellem dansk og engelsk. Vi prøver altid at tage hensyn til eventuelle sprogbarriere, når vi underviser.

Nej, vi har ikke binding på vores medlemskaber. Vi har kun en opsigelsesperiode, som er løbende måned fra opsigelsesdagen + 1 måned.