Bliv glad, stærk og smidig

Aerial hoop for begyndere

Hvad kan du forvente af din første time?

På vores Aerial Hoop Begynder timer vil du blive guided i styrke, fleksibilitets- og konditionsøvelser. Disse øvelser vil gøre din krop stærkere, øge din smidighed og forberede din krop på at vende på hovedet og hænge i hoop’en. Du vil lære de grundlæggende teknikker til forskellige ind- og udgange af hoop’en og du vil blive introduceret til grundlæggende sits, positioner og tricks, hvor du både hænger i dine arme og ben.

Se efter vores “Aerial Hoop Beginner” timer når du booker din første time.

Fordelene ved at dyrke Aerial Hoop

Fællesskab

Vi har et enormt godt fællesskab. Vi sidder i loungen før træning og drikker kaffe, nogle sidder og laver lektier sammen mens andre træner. Vores fællesskab er stærkt og vi vil meget gerne inkludere dig i det!

Ny energi

Kender du det, når du er træt og ugidelig? Det gør vi... Men vi ved også, at hvis der er der noget der hjælper på dét, er det en god omgang træning! Det udløser endorfiner og dopamin.

Styrket krop

Når du træner pole og aerial, bruger du dine muskler - det siger sig selv. Men det gør også, at du får en stærkere og mere tonet krop. Vi kan ikke love dig en Victoria Secret-model krop, men vi kan love dig en sundere krop!

Motivation til træning

Pole og Aerial træning er super vanedannende - altså på den gode måde! Det er så sjovt, at du får lyst til at tage afsted igen og igen! Du kan ofte se en hurtig udvikling i dine evner og dét er noget der motiverer!

Aerial Hoop i København

Det mest fantastiske ved at træne Aerial Hoop i vores studier er fællesskabet. Vi har et fantastisk fællesskab, specielt på vores Aerial Hoop, fordi vi deler hoops to og to. Det kræver, at vi bliver bekendte med hinanden, taler med hinanden og hjælper hinanden. Når du besøger vores studie, vil du hurtigt finde, at der ikke er nogen fine fornemmelser i studiet.

I Pole Republic fokuserer vi på at skabe et sted for alle, hvor det er sjovt at træne og hvor vi hjælper hinanden med at blive den bedste udgave af os selv. Vi mener, at træning virkelig kan være sjovt, og at du altid bør se frem til din næste træning!

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Pole Republic.

Det vil du gerne vide...

Ja, du kan pause dit medlemsskab i op til 3 mdr. pr. år og minimum 2 uger af gangen. Så hvis du eksempelvis skal ud og rejse, så kan du pause det for 50 kr., men så betaler du til gengæld ikke for dit medlemskab i den periode. 

Nej, man skal ikke være stærk for at starte til hverken pole fitness, aerial hoop eller aerial silk. “Stærk” er noget du bliver med tiden. Du kunne jo heller ikke cykle første gang du satte dig på en cykel – den balance var noget du fik med tiden…

Når du køber et månedligt medlemskab, betaler du for medlemskabet og 149 kr. som tilmeldingsgebyr. 

Det er bedst at have lange leggins på, når man dyrker Aerial Hoop, samt en t-shirt eller top. Man kan sagtens have sokker på, men du behøver ikke. Smykker skal tages af.

Det afhænger af hvilke medlemmer, der er med på timen. Hvis der er nogen, der ikke taler dansk, vil vi typisk undervise på engelsk, eller skifte mellem dansk og engelsk. Vi prøver altid at tage hensyn til eventuelle sprogbarriere, når vi underviser.

Nej, vi har ikke binding på vores medlemskaber. Vi har kun en opsigelsesperiode, som er løbende måned fra opsigelsesdagen + 1 måned.