Fællesskab og anderledes træning

Baggrund & Filosofi

Filosofien

I vores Pole & Aerial Studie er pole fitness, aerial hoop og aerial silk mere end bare træning. Det er en sport, et fællesskab og et udtryk. Det er en fitnessform, der fortjener at bliver anerkendt som en legitim sportsgren. Vi ser, at træningsformen kan skabe glæde, øge selvværd og selvtillid og styrke sociale bånd hos alle, uanset alder og størrelse.

Vi vil udbrede kendskabet til aerial og pole fitness. Det vil vi fordi, vi mener, at sporten er et perfekt redskab til at styrke idealerne om hvad kroppen kan, frem for hvordan den ser ud, samt at rykke ved normerne for, at råstyrke er elegant.

Når du besøger vores studie i København, vil du hurtigt finde ud af, at der ikke er nogle fine fornemmelser. I Pole Republic handler det nemlig om, at der er plads til alle, det skal være sjovt at træne og vi hjælper alle sammen hinanden, med at udøve det bedste vi kan og med at tro på os selv.

Vi tror på, at træning sagtens kan være sjov og spas, og at man skal glæde sig til næste træning!

Studiet

Vi vil gøre det bedste vi kan, for at du har det godt og at du nyder at træne. Vi tilbyder et træningsmiljø med fokus på kvalitet, faglighed, fællesskab og optimale lækre faciliteter med højt til loftet samt god service, hvor vores medlemmer kan lære, vokse og komme i form. Vores mission er at opbygge et fællesskab med udgangspunkt i træningsformen på tværs af pole fitness, aerial silk og aerial hoop, hvor vi styrker og hjælper hinanden, til at blive de bedste vi kan. Ved at samarbejde på tværs af branchen, kan vi i fællesskab løfte opgaven og dele budskabet om pole fitness, aerial silk og aerial hoop