Anderledes og sjov træning for teenagere

Aerial Teens

Næste Sæson starter i August!

Vi har følgende hold

Fredag kl. 16.30 – 17.30 

Opstart d. 17 August

Søndag kl. 16.00 – 17.00

Opstart d. 21 August

Fredagsholdet

Sæsonen er fra August til December. 
Holdet er hver fredag fra kl. 16.30 – 17.30

1298 kr. *Udsolgt*

Søndagsholdet

Sæsonen er fra August til December. 
Holdet er hver søndag fra kl. 16.00 – 17.00

1298 kr.

Blandet

Gælder til Søndagsholdet 
 + et valg frit hold på skemaet

1799 kr.

Skriv dig op til August Sæson

Om Aerial Teens

Pole fitness stammer fra pole dance, men i pole fitness, også kaldet sports poledance, fokuseres der udelukkende på det sportslige, på at få aktiveret kroppen, lære sin krop at kende og forstå hvordan den bevæger sig.
Aerial Silk og Aerial Hoop er ofte kendt fra cirkus, hvor akrobater svinger sig fra loftet i lange silke-snore eller store hulahop-lignende ringe. Det samme gør vi!

Både aerial hoop, silk og pole er med til at give de unge en god forståelse for, hvordan deres krop fungerer og bevæger sig, og denne kropsforståelse, er med til at give dem en bevidsthed om, at deres krop og det den kan er en god og positiv ting.

Alderen på holdet er 13 -15 år. Vores underviser er Maibrit. Hun har en baggrund i gymnastik og dans, og har igennem flere år undervist børn i både spring- og rytmegymnastik, før hun startede med at træne pole fitness.

træning for teenagere

Kondition & styrke

Dans og bevægelse, kombineret med kontrollerede øvelser, hvor de unge bruger både ben og arme til at løfte sig selv, fremmer kondition og styrke.

Motorisk udvikling

De unge er stadig i gang med at udvikle deres motorik og lære deres krop at kende. Pole, hoop og silk er med til at skabe kropskontrol og -forståelse, samt -erkendelse, hvilket er vigtigt i teenage alderen.

Kreativ udvikling

Ved at bruge kroppen på anderledes og forskellige måder, og ved at sammensætte forskellige øvelser og tricks, styrker vi børnenes kreativitet.