En anderledes oplevelse med kollegerne 

Teambuilding

Teambuilding for virksomheder

Leder I efter et anderledes teambuilding event i København eller Odense? Så har I klikket jer ind på det rette sted. Vi afholder nemlig sjove, udfordrende og anderledes teambuilding arrangementer med både poledance, aerial silk og aerial hoop. Og hos os kan alle være med – mænd og kvinder, unge og ældre. Det handler om samarbejde, fællesskab, kommunikation og nærvær – også bliver I selvfølgelig udfordret både psykisk og fysisk.

Når I møder op får I en kort introduktion til pole fitness, hoop og silk. Dernæst vil vi i fællesskab gennemgå nogle standard øvelser, så I kan lære polestangen at kende. I vil få nogle øvelser, som I skal igennem, både i grupper og individuelt. Disse øvelser vil fokusere på samarbejde, kommunikation og kreativitet. Vi sørger for, at alle deltagere vil gå hjem med en oplevelse af succes og et nærmere kendskab til hinanden og gruppen som helhed.

Vi skræddersyr jeres teambuilding så den passer til præcis jeres behov!

Kontakt os

Tag ikke kun vores ord for det...

Vi tog pole-udfordringen op til vores årlige forårs-teambuilding arrangement i Pole Republic’s store og lyse lokale på Frb. Vi ankom fredag eftermiddag med masser af gå-på-mod (både mænd og kvinder) og efter nøje instruktioner fra de to charmerende trænere, blev vi delt op i 3 hold og skulle så pole-dyste mod hinanden. Vi sluttede arrangementet af med champagne i loungen og højt humør – det vil være en eftermiddag vi sent glemmer. Jeg vil varmt anbefale sådan en oplevelse hos Pole Republic.
Katja Valeur
Beatpro.dk