teambuilding

teambuilding
for virksomheder

Leder I efter et anderledes teambuilding event i København? Så har I klikket jer ind på det rette sted. Vi afholder nemlig sjove, udfordrende og anderledes teambuilding arrangementer i vores Aerial Fitness studie på Frederiksberg. Hos os kan alle være med – mænd og kvinder, unge og ældre. Det handler om samarbejde, fællesskab, kommunikation og nærvær – også bliver I selvfølgelig udfordret både psykisk og fysisk.

samarbejde, kommunikation & pole fitness

Når I kommer ned i studiet får I en kort introduktion til pole fitness, hoop og silk. Dernæst vil vi i fællesskab gennemgå nogle standardøvelser, så I kan lære polestangen at kende. I vil få nogle øvelser, som I skal igennem, både i grupper og individuelt. Disse øvelser vil fokusere på samarbejde, kommunikation og kreativitet. Vi sørger for, at alle deltagere vil gå hjem med en oplevelse af succes og et nærmere kendskab til hinanden og gruppen som helhed.

få et tilbud

26797800

Adresse Marguerite Vibys Plads 7
2000 Frederiksberg

TAG IKKE KUN VORES ORD FOR DET...

Vi tog pole-udfordringen op til vores årlige forårs-teambuilding arrangement i Pole Republic’s store og lyse lokale på Frb. Vi ankom fredag eftermiddag med masser af gå-på-mod (både mænd og kvinder) og efter nøje instruktioner fra de to charmerende trænere, blev vi delt op i 3 hold og skulle så pole-dyste mod hinanden. Vi sluttede arrangementet af med champagne i loungen og højt humør – det vil være en eftermiddag vi sent glemmer. Jeg vil varmt anbefale sådan en oplevelse hos Pole Republic.
Katja Valeur
Beatpro.dk

underholdning til firmafesten?

Luk Menu