hvad er aerial silk?

cirkus sjov og akrobatik

Aerial silk, også kaldet Tissue, er ligesom aerial hoop kendt fra cirkusverdenen. Silken er hængt fra loftet og delt i to stykker, så man kan lave akrobatiske bevægelser og øvelser. I aerial silk kombinerer man ofte øvelser som klatring, indbinding, drops og swings. Aerial silk luftakrobater klatrer i silken uden sikkerhedsline og bruger kun sin styrke til at holde sig oppe i silken. 

Der er ikke meget historie omkring aerial silk, men første gang det er set, var på en fransk cirkusskole, hvor eleverne blev bedt om at være kreative med nye former for performance redskaber, hvor en elev fandt på at anvende en silkesnor til sine kunster.

aerial silk upside down

Københavns bedste studio med højt til loftet og masser af plads! Man bliver budt velkommen I et receptions område og omklædnings faciliteterne er helt i top.

aerial silk girl smiling

Aerial silk hos os

Hos Pole Republic er et aerial silk hold sat sammen af elever på flere forskellige niveauer. Alle kan være med, det kræver bare ihærdighed, et åbent sind og motivation. Hver enkelt øvelse bliver tilpasset hver enkelt elev, så vi tager hensyn til alles niveau. Vi lægger stor vægt på sikkerhed, så derfor bruger vi crashmats til nybegyndere, såvel som øvede.

Du bliver stærk, mere modig, meget glad og mere smidig af at træne aerial silk. Ofte vil man også kunne overkomme nogle psykiske begrænsninger hos sig selv, da man nogle gange skal lave drops og fald fra silken, som virkelig giver dig et adrenalin-sus.

Luk Menu