Ynde, fleksibilitet og styrke som en cirkusartist

Hvad er Aerial Silk?

Træn som en cirkusartist

Aerial silk, også kaldet Tissue, er ligesom aerial hoop kendt fra cirkusverdenen. Silken er hængt fra loftet og delt i to stykker, så man kan lave akrobatiske bevægelser og øvelser. I aerial silk kombinerer man ofte øvelser som klatring, indbinding, drops og swings. Aerial silk luftakrobater klatrer i silken uden sikkerhedsline og bruger kun sin styrke til at holde sig oppe i silken.

Der er ikke meget historie omkring aerial silk, men første gang det er set, var på en fransk cirkusskole, hvor eleverne blev bedt om at være kreative med nye former for performance redskaber, hvor en elev fandt på at anvende en silkesnor til sine kunster.

Historier om Aerial Silk

Er aerial fitness for børn?

Vi synes svaret her er ret indlysende. Det er det bestemt! Fordelene for børnene, der laver aerial fitness, er mange. Men lad os tage det

vanessa model

Do – It – Yourself

Da vi åbnede vores første studie på Frederiksberg for lidt over 3 år siden, var noget af det allervigtigste, at der skulle være mulighed for

aerial silk girl smiling

Aerial Silk hos os

Hos Pole Republic har vi forskellige aerial silk hold, der er to niveauer og mix timer. Vi har et aerial silk begynder hold, hvor du vil lære basale positioner og kombinationer i silken, dette er holdet for dig som aldrig har prøvet Silk før. Derudover har vi aerial silk mix timer, hvor elever på flere forskellige niveauer kan deltager, her vil øvelserne blive tilpasset den enkelte elev. Alle kan være med på at træne silk, det kræver bare ihærdighed, et åbent sind og motivation. Vi lægger stor vægt på sikkerhed, så derfor bruger vi crashmats til nybegyndere, såvel som øvede.

Du bliver stærk, mere modig, meget glad og mere smidig af at træne aerial silk. Ofte vil man også kunne overkomme nogle psykiske begrænsninger hos sig selv, da man nogle gange vil lave drops og fald fra silken, som virkelig giver et adrenalin-sus.