Workshops & Andre events medlemmer og andre

Kommende Events i 2024

L'Expression Silks med Le Wang

En to dages silks workshop med den talentfulde Le Wang.

I løbet af workshoppen vil du som deltager dykke ned i specifikke sekvenser, hvor du vil udforske aerial dansens udtryk med forskellig musikstil. Med det materiale Le underviser i, vil du forlade workshoppen med en solid base at arbejde videre på, for at udvikle din egne unikke stil.

Om Le:
Med sin barndom i Kina, var hun meget til kinesisk traditionel dans, Taiji og Qi Gong i en yngre alder. Med udgangspunkt i naturens verden har hun altid draget inspiration fra naturens elementer. Hendes rejse fra Kina til Østrig har ført hende ind i Aerial Silks-dansens verden, hvor hun opdagede de grænseløse muligheder for bevægelse i flere dimensioner.

Hun bruger silken som en forlængelse af sin krop til at formidle en række følelser gennem flydende og udtryksfulde bevægelser. Hendes rutiner byder på en fusion af elegante linjer, yndefulde udvidelser, komplekse spiraler samt udforskning af utraditionelle former.

I sine workshops nyder hun at dele sine tanker og ideer om bevægelse med sine eleverne, guide dem gennem deres praksis og samtidig hjælpe dem med at opdage deres unikke stil i luften 

Pris 800 kr,-  (medlemmer 650, husk at logge ind ved køb)

Intermediate/Advanced:
16. & 17. Marts kl. 12.30-14.30

I denne session fletter kreativitet sammen med skills, og transformerer vores silk kombinationer til en fængslende visuel fortælling. Vi arbejder med komplekse klatreteknikker og overgange her imellem. Udforsk indviklede wraps, der ikke kun viser tekniske færdigheder, men også fungerer som kunstnerisk udtryk. Fordyb dig i kunsten at skabe unikke former i luften, der blander bevægelseskvalitet med fantasifulde bevægelser og overgange.

Forudsætning:
Vær komfortabel med flere inversioner og 3 minutter i luften.


Dag et vil fokusere på teknik og finjustering og transitions.
Anden dag vil blive brugt til at skabe flow og flydende overgange.

Novice:
16. & 17. Marts kl. 10.00-12:00

Bygger videre på din egen erfaring fra silks med grundlæggende teknikker, der øger styrke og fortrolighed i silken. Fokus på at forfine grundlæggende bevægelser og lægge grunden til ekspressiv dans i et støttende miljø.

Forudsætning:
Grundlæggende forståelse af grundlæggende teknikker i aerial silk, herunder grundlæggende klatring, fod låse, hip-keys mm.

 

 

Dag et vil fokusere på teknik og finjustering og transitions.
Anden dag vil blive brugt til at skabe flow og flydende overgange.

Gæster som har besøgt os til workshops: