Do – It – Yourself

vanessa model

Da vi åbnede vores første studie på Frederiksberg for lidt over 3 år siden, var noget af det allervigtigste, at der skulle være mulighed for at træne selv uden instruktører og når det passede ind. Det første års tid, sad vi hver dag i studiet fra 9 – 16 for at give alle vores medlemmer muligheden for at træne i dagtimerne, men så fandt vi heldigvis det fantastiske dørsystem vi har idag, der tillader os at have åben træning, uden at vi selv er til stede. Det giver endnu mere fleksibilitet til medlemmernes pole fitness og aerial træning. Det betyder, at I nu kan træne præcis når det passer, i forhold til arbejde, skole osv.
Det var lige præcis det der var vores drøm da vi startede! 

Lad os være ærlige, Pole og Aerial træning er ikke verdens letteste form for træning. Man skal lære at koordinere arme og ben, når man vender på hovedet, man skal være stærk og samtidig yndefuld og så skal man smile selvom smerten bider i lårene, f.eks. når man sidder i polestangen til pole dance. For at alt det kan lade sig gøre, er man nogle gange simpelthen nødt til bare at bruge lidt tid for sig selv og træne på lige netop dét, man synes er sværest. Selvtræning giver ro til at øve de ting fra undervisningen, som man enten har lyst til at blive bedre til, men også de ting man kæmper med. Til selvtræning kan man kan tage det mere langsomt og i sit helt eget tempo. 

Vores DIY timer er gode for dig der er begynder, men også for dig som har trænet i længere tid. Vi har ofte en tendens til at tro, at vi ikke kan træne selv, når vi kun har gået til pole dance og aerial fitness i et par uger, men selvfølgelig kan du det! Sørg blot for at tage videoer og billeder af det du gerne vil træne så du kan huske hvad der er vigtigt at fokusere på i det trick du ønsker at lave. Og så kan du jo passende tage afsted med veninden, som du startede sammen med, eller den nye trænings buddy du har fået i studiet. Så er der også plads til lidt hyggesnak, grin og en kop kaffe på samme tid som kroppen bliver trænet. Samtidig er billederne og videoerne ikke kun gode til at huske hvad du skal, men også en god ting at bruge når man skal kigge tilbage på hvor langt man er rykket siden man startede med at træne aerial. Så skynd dig at få brugt vores DIY timer også, hvis du endnu ikke har prøvet dem.  

Hvis du har trænet i længere tid, er DIY timerne selvfølgelig stadig en fantastisk ting for at holde din udvikling ved lige og blive bedre til de ting du lærer på timerne. Men de er også rigtig gode til at udvikle din kreativitet i forhold til at se på hvordan kan du mon komme fra det ene trick til et andet etc. Du kan bruge din egen kreativitet til at lave flotte overgange på polestangen. Måske vil du gerne træne op til en konkurrence? Jamen så er DIY timerne helt perfekte til at boltre sig på, og der er masser af plads til at bruge gulvet og det aerial redskab du skal øve dig i og du kan høre din sang på repeat, så musikken og din dans passer lækkert sammen. Og ligegyldigt hvor længe vi har trænet, så er det jo altid super hyggeligt at tage afsted med en træningsmakker, og måske prøve at lave lidt double træning, eller bare hjælpe hinanden med de ting vi hver især synes er svære. Måske en anden person på DIY timen, har lige præcis det lille fif du har mangler til det trick du bare gerne vil have!   

Vi er totale fans af fleksibilitet i din træning, og af at se alle vores medlemmer udvikle sig! Derfor kan vi slet ikke forestille os ikke at have den mulighed i Pole Republic – både i København og Odense og vi håber selvfølgelig at du synes det er lige så fedt at træne DIY, som vi synes 🙂 

pole republic aerial fitness

// Nina og Maibrit