Få selvtillid, tonet krop og glæde

Pole Fitness for begyndere

Hvad kan du forvente af din første time?

På vores Pole Fitness begynderhold i København vil du blive guidet gennem grundlæggende spins, tricks og positioner. Det er en time for dig, som aldrig har prøvet pole fitness før, eller hvis du stadig er i gang med at lære at komme på hovedet. Du behøver hverken være stærk eller smidig for at deltage – det er noget du opbygger på sigt.

Faktisk er det vigtigste på denne time, at du har det sjovt og at du får en fornemmelse af, hvordan det er at bevæge sig rundt om en pole stang.

Se efter vores “Pole Fitness Beginner” timer når du booker din første pole fitness time i København.s

Fordelene ved at dyrke Pole Fitness

Fællesskab

Vi har et enormt godt fællesskab. Vi sidder i loungen før træning og drikker kaffe, nogle sidder og laver lektier sammen mens andre træner. Vores fællesskab er stærkt og vi vil meget gerne inkludere dig i det!

Ny energi

Kender du det, når du er træt og ugidellig? Det gør vi... Men vi ved også, at hvis der er der noget der hjælper på dét, er det en god omgang træning! Det udløser endorfiner og dopamin.

Styrket krop

Når du træner pole og aerial, bruger du dine muskler - det siger sig selv. Men det gør også, at du får en stærkere og mere tonet krop. Vi kan ikke love dig en Victoria Secret-model krop, men vi kan love dig en sundere krop!

Motivation til træning

Pole og Aerial træning er super vanedannende - altså på den gode måde! Det er så sjovt, at du får lyst til at tage afsted igen og igen! Du kan ofte se en hurtig udvikling i dine evner og dét er noget der motiverer!

Pole Fitness i København

Når du besøger vores studie enten i København, vil du hurtigt finde ud af, at der ikke er nogle fine fornemmelser. I Pole Republic handler det nemlig om, at der er plads til alle, det skal være sjovt at træne og vi hjælper alle sammen hinanden, med at udøve det bedste vi kan. Vi træner pole dance og -fitness som en sport, hvilket betyder at vi altid træner i bare fødder og i sports tøj eller pole dance tøj. Vi bruger pole stangen som et fitness redskab, som forbedrer vores styrke, fleksibilitet, kropsforståelse, motorik og balance samt vores sind. Vi dyrker ikke kropsidealer, men kroppens formåen og det den er i stand til.

Vi tror på, at træning sagtens kan være sjov og spas, og at man skal glæde sig til næste træning!

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen hos Pole Republic.

Det vil du gerne vide...

Ja, du kan pause dit medlemsskab i op til 3 mdr. pr. år og minimum 2 uger af gangen. Så hvis du eksempelvis skal ud og rejse, så kan du pause det for 50 kr., men så betaler du til gengæld ikke for dit medlemskab i den periode. 

Nej, man skal ikke være stærk for at starte til hverken pole fitness, aerial hoop eller aerial silk. “Stærk” er noget du bliver med tiden. Du kunne jo heller ikke cykle første gang du satte dig på en cykel – den balance var noget du fik med tiden…

Når du køber et månedligt medlemskab, betaler du for medlemskabet + 149 kr. for oprettelse.

Det vil helt klart være en fordel, at du tager et par shorts på, som går over knæet – altså midt på lårene samt en en top eller t-shirt. Så er du nemlig klar til at sidde i polestangen!

Det afhænger af hvilke medlemmer, der er med på timen. Hvis der er nogen, der ikke taler dansk, vil vi typisk undervise på engelsk, eller skifte mellem dansk og engelsk. Vi prøver altid at tage hensyn til eventuelle sprogbarriere, når vi underviser.

Nej, vi har ikke binding på vores medlemskaber. Vi har kun en opsigelsesperiode, som er løbende måned fra opsigelsesdagen + 1 måned.