pole fitness for begyndere

din første pole fitness time

På vore Pole Fitness begynderhold i København og Odense vil du blive guidet gennem grundlæggende spins, tricks og positioner. Det er en time for dig, som aldrig har prøvet pole fitness før, eller hvis du stadig er i gang med at lære at komme på hovedet. Du behøver hverken være stærk eller smidig for at deltage – det er noget du opbygger på sigt.

Faktisk er det vigtigste på denne time, at du har det sjovt og at du får en fornemmelse af, hvordan det er at bevæge sig rundt om en pole stang.

Se efter vores “Pole Fitness Beginner” timer når du booker din første pole fitness time i Odense og København.

pole fitness studio owners

Pole Fitness hos os

Når du besøger vores studie enten i Odense eller København, vil du hurtigt finde ud af, at der ikke er nogle fine fornemmelser. I Pole Republic handler det nemlig om, at der er plads til alle, det skal være sjovt at træne og vi hjælper alle sammen hinanden, med at udøve det bedste vi kan. Vi træner pole dance og -fitness som en sport, hvilket betyder at vi altid træner i bare fødder og i sports tøj eller pole dance tøj. Vi bruger pole stangen som et fitness redskab, som forbedrer vores styrke, fleksibilitet, kropsforståelse, motorik og balance samt vores sind. Vi dyrker ikke kropsidealer, men kroppens formåen og det den er i stand til.

Vi tror på, at træning sagtens kan være sjov og spas, og at man skal glæde sig til næste træning!

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen hos Pole Republic i København og Odense.

// maibrit & Nina

ejerene af pole republic

TYPISKE SPØRGSMÅL

Du vil gøre klogt i at at tage korte shorts til midt på lårene på samt en top eller t-shirt. For selvom det lyder en smule ubehageligt, så bruger vi ofte hudens friktionsgreb, til at hænge fast i polestangen.
Du må meget gerne have bare tæer og huske at tage dine smykker af.

Nej, man skal ikke være stærk for at starte til hverken pole fitness, aerial hoop eller aerial silk. “Stærk” er noget du bliver med tiden. Du kunne jo heller ikke cykle første gang du satte dig på en cykel – den balance var noget du fik med tiden…

Når du køber et månedligt medlemskab, betaler du for medlemskabet + 100 kr. for oprettelse og en indgangschip, som du skal bruge til at lukke dig ind af vores dør og til at fremmøde dig til timerne. Du får ikke pengene tilbage for chippen.

Det afhænger af hvilke medlemmer, der er med på timen. Hvis der er nogen, der ikke taler dansk, vil vi typisk undervise på engelsk, eller skifte mellem dansk og engelsk. Vi tager altid hensyn til eventuelle sprogbarrierer, når vi underviser.

Nej, vi har ikke binding på vores medlemskaber. Vi har kun en opsigelsesperiode, som er løbende måned fra opsigelsesdagen + 1 måned.

Ja, du kan pause dit medlemsskab i op til 3 mdr. pr. år og minimum 2 uger af gangen. Så hvis du eksempelvis skal ud og rejse, så kan du pause det for 50 kr., men så betaler du til gengæld ikke for dit medlemskab i den periode.