Polterabend – hvad skal I lave?

...der er næsten altid en eller to personer, der udbryder: ”Skal vi lave strip!?”
polterabend_poledance

Du skal planlægge en polterabend – hvad skal I lave?

Din ven eller veninde skal giftes og du skal være med til at arrangere polterabenden. Det skal være en dag, som både din ven eller veninde nyder, men som også er sjov for dig de resterende deltagere. Folk kender måske ikke lige hinanden, så det skal være noget, der kan ryste folk sammen, men det skal samtidig være noget som ikke er for grænseoverskridende og det skal også være noget, som folk kan tale om næste gang de mødes til brylluppet. Phuha… det er noget af et pres, der ligger på dine skuldre. 

For mange muligheder

I dag kan vi jo heldigvis bare Google os til muligheder og idéer til aktiviteter til en polterabend, men hey… en internetsøgning gør det måske ikke ligefrem nemmere at beslutte sig. Så er der lige pludseligt for mange muligheder: Sumobrydning, paintball, madlavning, cocktail kursus, mystery room og et hav af andre aktiviteter, man bliver jo næsten helt forpustet inden man når til side 2. Og det skal jo også være en aktivitet, som er aktiv, sjov og inkluderende. Hvad skal du dog finde på?

Vælg det der passer bedst

Det er faktisk slet ikke så svært. Du skal selvfølgelig bare booke et pole dance arrangement! Og nu skal vi fortælle dig, hvorfor det er så super fedt at vælge pole dance til jeres polterabend.

Ofte når en polterabend-gruppe træder ind af døren i et pole dance studie, griner de lidt genert og der er næsten altid en eller to personer, der udbryder: ”Skal vi lave strip!?”. Men bare rolig, det er ikke tilfældet – i hvert fald ikke hos os. I bliver ikke puttet i et par høje hæle, bedt om at smide tøjet eller sno jer hen ad gulvet. Til gengæld bliver I bedt om at hoppe i træningstøjet, smide sokkerne og tage ja-hatten på. Så er I klar til en time hvor lattermusklerne bliver aktiveret, hvor I bliver overraskede og imponerede over hinanden og hvor I helt simpelt, bare hygger jer sammen. Det kan også være, at I hellere vil prøve at give jer i kast med aerial hoop eller aerial silk. Det er sjovt og virkelig noget som er helt anderledes og specielt.

Og det gode ved alle tre former er, at der er ingen, der bliver udstillet, for I er alle i samme båd. Pole dance, aerial hoop eller silk er en perfekt aktivitet til polterabend, som skaber både samvær og morskab og som samtidig er et perfekt samtaleemne ikke kun resten af dagen, men også næste gang I ser hinanden. Det vil eksempelvis kunne bruges i en tale, hvor det nævnes, hvor dygtig og flot bruden eller brudgommen hang på hovedet eller sad i polestangen. Måske bliver der endda også vist en video på bryllupsdagen, med et klip fra brudens/ brudgommens performance (selvfølgelig kun med godkendelse) eller det kan være et billede jer alle sammen. Det vigtigste for denne uforglemmelige dag er jo, at hovedpersonen har det sjovt og at de aktiviteter man laver falder lige i han eller hendes smag. 

Du kender hovedpersonen bedst

Hvis du spørger os, så vil stort set alle personligheder kunne passe til enten pole dance, aerial hoop eller silk og det vil fungere som et sjovt, anderledes og udfordrende indslag, som ikke bliver glemt. Det vil gøre dagen endnu mere spændende og unik og fyldt med overraskelser. Afhængig af om hovedpersonen er modig og skal hænge på hovedet i en hoop, eller om han/hun er til det mere feminine i en polestang eller om I vil udfordre ham/hende med noget helt anderledes i en silk, så vil en af de tre aktiviteter helt klart kunne bidrage med noget sjovt på dagen.

Uanset hvad, så er det er jo dig, der kender hovedpersonen af denne dag allerbedst, så prøv at sætte dig i hans eller hendes sted og overvej hvad denne person virkelig synes kunne være sjovt og udfordrende.

Vi ønsker dig held og lykke med at planlægge den uforglemmelige dag!

// Nina & Maibrit