2 sale med 4 meter til loftet og plads til udfoldelse

Studiet i Odense

Aerial Salen

Aerial Salen

Pole Salen

Pole Salen

Studiet i Odense

I Pole Republic – Odense tilbyder vi træning og undervisning i både pole dance, aerial hoop og aerial silk. Lokalerne er 4 meter høje og vi har både en sal til pole dance og en aerial sal. I Pole Fitness salen har vi 12 pole dance stænger, som er nikkelfrie og med både statisk og spin mode. I Aerial Salen har vi 6 ophæng til hoops og 6 ophæng til silks samt store og tykke aerial crashmats. 

Studiet åbnede i 2020 og er det 2. og største studie i Pole Republic kæden. Udover at have to træningssale, har studiet også et stort lounge område, hvor der mulighed for at sidde med en kop kaffe eller the mens du hygger dig med dine venner og veninder. Om sommeren åbner vi porten ind til loungen, så der er mulighed for at sidde med en is og kold sodavand i solen efter træning.

Features i Odense

+20 hold om ugen

Vælg mellem pole fitness, pole dance, aerial hoop og aerial silk. Og når du vil ned på jorden igen, kan du tage en styrke- eller fleksibilitetstime.

Træning fra kl. 06 - 24

Når der ikke er holdundervisning, kan du træne pole, hoop og silk i studiet for dig selv. Med din indgangschip kan du træne når det passer dig!

Alt det ekstra

4 meter til loftet - Crashmats - Lækkert lys fra store vinduer - Låseskabe - Store spejle - God stemning

pole republic odense training

Hygge i Odense

I Pole Republic i Odense får du mulighed for at få mere end bare træning. Du får et fællesskab, et sted at læse dine lektier, et sted at få en kop kaffe og en sludder, og selvfølgelig rigtig flinke mennesker. 

Vi har indrettet to loungeområder i vores reception. Det ene område med en hjemlig vibe, hvor du kan nyde en kop kaffe eller te inden eller efter træningen. Det andet med en mere sommerlig vibe, så du kan drømme dig til varmen, og snakke om hyggelige ferieminder eller fremtidige ferieplaner. 

Vi vil i løbet af året, holder forskellige events, man kan tage del i, for at vi kan lære hinanden endnu bedre at kende. 

Hvor ligger det?

Pakhusgården 1 – 5000 Odense

Det tager kun 7 min. på cykel at komme fra Odense Banegård til Pole Republic – Odense. Så bliver det ikke meget nemmere at komme til og fra træning!

Er det første gang du besøger os skal du ind igennem vores Hovedindgang. Den finder du ved følge Googles anvisninger ind i Pakhusgården fra Mogensvej. Denne indgang kan også bruges med Chip, når der er holdundervisning.
Når du er blevet medlem, har fået en chip og gerne vil træne DIY, skal du bruge DIY & Chip Indgangen.

Lige ved siden af studiet ligger Ålykke Skoven, hvis du har lyst til en lille skovtur inden eller efter træningen. 

Polterabend?