vil du prøve pole fitness?

din første time

Når du dyrker Pole Fitness forbedrer du din styrke, koordination, fleksibilitet såvel som din selvtillid og selvsikkerhed. På din første klasse vil du blive guidet gennem grundlæggende spins, tricks og positioner. Det vigtigste på denne time er, at du har det sjovt, og at du får en fornemmelse af, hvordan det er at bevæge sig rundt i om en pole stang. Du behøver ikke være stærk på forhånd for at starte – du vil opbygge styrken, når du fortsætter med træningen.

Se vores skema for at finde en timer, der passer.

two girl pole dance
contact pole republic

hej med dig!

Når du besøger vores studie, uanset om det er 1. gang eller 117. gang, vil du hurtigt finde ud af, at der ikke er nogle fine fornemmelser hos os. I Pole Republic studiet handler det nemlig om at der er plads til alle, det skal være sjovt at træne og vi hjælper alle sammen hinanden, med at udøve det bedste vi kan. Vi tror på, at træning sagtens kan være sjov og spas, og at man skal glæde sig til næste træning!
Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til Pole Republic.

// maibrit & Nina

ejerene af pole republic

TYPISKE SPØRGSMÅL

Her er det, de fleste gerne vil vide før de starter eller skriver sig op til en prøvetime. Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!

Du vil gøre klogt i at at tage korte shorts til midt på lårene på samt en top eller t-shirt. For selvom det lyder en smule ubehageligt, så bruger vi ofte hudens friktionsgreb, til at hænge fast i polestangen.
Du må meget gerne have bare tæer og huske at tage dine smykker af.

Nej, man skal ikke være stærk for at starte til hverken pole fitness, aerial hoop eller aerial silk. “Stærk” er noget du bliver med tiden. Du kunne jo heller ikke cykle første gang du satte dig på en cykel – den balance var noget du fik med tiden…

Det koster ikke noget at melde sig ind hos os. Når du køber et månedligt medlemskab, betaler du for medlemskabet + 100 kr. for en indgangschip, som du skal bruge til at lukke dig ind af vores dør og til at fremmøde dig til timerne. Du får ikke pengene tilbage for chippen.

Det afhænger af hvilke medlemmer, der er med på timen. Hvis der er nogen, der ikke taler dansk, vil vi typisk undervise på engelsk, eller skifte mellem dansk og engelsk. Vi prøver altid at tage hensyn til eventuelle sprogbarrierer, når vi underviser.

Nej, vi har ikke binding på vores medlemskaber. Vi har kun en opsigelsesperiode, som er løbende måned fra opsigelsesdagen + 1 måned. 

Ja, du kan pause dit medlemsskab i op til 3 mdr. pr. år og minimum 2 uger af gangen. Så hvis du eksempelvis skal ud og rejse, så kan du pause det for 50 kr., men så betaler du til gengæld ikke for dit medlemskab i den periode. 

hvor stammer pole fitness fra?

Luk Menu