Ideer til jeres polterarbend i københavn

Din ven eller veninde skal giftes og du skal være med til at arrangere jeres polterabend. Det skal være en dag, som både din ven eller veninde nyder, men som også er sjov for dig de resterende deltagere. Folk kender måske ikke lige hinanden, så det skal være noget, der kan ryste folk sammen, men det skal samtidig være noget som ikke er for grænseoverskridende og det skal også være noget, som folk kan tale om næste gang de mødes til brylluppet. Phuha… det er noget af et pres, der ligger på dine skuldre.


FOR MANGE MULIGHEDER

I dag kan vi jo heldigvis bare Google os til sjove aktiviteter og idéer til en polterabend, men hey… en internetsøgning gør det måske ikke ligefrem nemmere at beslutte sig. Så er der lige pludseligt for mange muligheder: Sumobrydning, paintball, madlavning, cocktail kursus, mystery room og et hav af andre aktiviteter, man bliver jo næsten helt forpustet inden man når til side 2. Og det skal jo også være en aktivitet, som er aktiv, sjov og inkluderende.
Hvad skal du dog finde på?

ALLE KAN LI’ POLE DANCE

polterabend ideer kvinder

Hvis du spørger os, så er det nærmest lige meget hvilken personlighed brudgommen eller bruden har, så vil poledance fungere som en sjov, anderledes og udfordrende polterabend idé, som ikke bliver glemt, men som er til at gøre dagen endnu mere spændende og unik og fyldt med overraskelser, for det er langt fra de fleste, der regner med, at de skal danse poledance, uanset om de er mand eller kvinde. Mænd kan faktisk også synes, at poledance er rigtig sjovt, fordi det både udfordre deres maskulinitet, men det er også fysisk udfordrende - også hvis man oven i købet justerer aktiviteten, med noget mere mandligt, såsom en "laser"-bane, hvor man skal liste sig igennem uden at blive "skudt" af laserstrålerne, så kan en poledance polterabend for mænd være en rigtig sjov aktivitet! At bruge poledance som en aktivitet til en polterabend for kvinder, er også en super fed idé. Det både styrker den kvindelige femininitet og rykker ved nogle grænser, samtidig med at det i høj grad aktiver lattermusklerne, I bliver rystet sammen og I bliver imponerede og overraskede over hinanden, fordi alle er i samme ukendte båd.

den sjove polterabend ide

Så, det er faktisk slet ikke så svært. Du skal selvfølgelig bare booke et poledance arrangement! Og nu skal vi fortælle dig, hvorfor det er så super fedt at vælge poledance til jeres polterabend.

poledance aktivitet ideer mænd

Ofte når en polterabend-gruppe træder ind af døren i et poledance studie, griner de lidt genert og der er næsten altid en eller to personer, der udbryder: ”Skal vi lave strip!?”. Men bare rolig, det skal I ikke – i hvert fald ikke hos os. I bliver ikke puttet i et par høje hæle, bedt om at smide tøjet eller sno jer hen ad gulvet. Til gengæld bliver I bedt om at hoppe i træningstøjet, smide sokkerne og tage "ja-hatten" på.  Poledance er en perfekt aktivitet til polterabend, som skaber både samvær og morskab og som samtidig er et perfekt samtaleemne ikke kun resten af dagen, men også næste gang I ser hinanden. Det vil eksempelvis kunne bruges i en tale, hvor det nævnes, hvor dygtig og flot bruden eller brudgommen var på polestangen. Måske bliver der endda også vist en video på bryllupsdagen, med et klip fra brudens/ brudgommens performance (selvfølgelig kun med godkendelse) eller det kan være et billede jer alle sammen. Det vigtigste for denne uforglemmelige dag er jo, at hovedpersonen har det sjovt og at de sjove aktiviteter man laver, falder lige i hans eller hendes smag.

Så uanset hvilke ideer du har til jeres polterabend, omend det er for kvinder eller mænd, så er det er jo dig, der kender hovedpersonen af denne dag allerbedst, så prøv at sætte dig i hans eller hendes sted og overvej hvad denne person virkelig synes kunne være sjovt og udfordrende.

Vi ønsker dig held og lykke med at planlægge den uforglemmelige dag!

// Nina & Maibrit

DK
EN