What?! Et nyt Pole Fitness studie?

Pole Republic er skabt på baggrund af alt det vi elsker ved pole fitness og det her er fortællingen om hvordan to unge damer, med hver deres baggrund startede deres eget pole fitness studie.


Pole Republic er Københavns nyeste bud på et aerial fitness & pole dance studie. Det er et et studie, der er skabt på baggrund af vores drømme om at sprede og dele vores evige passion for pole dance og inkludere andre i den fantastiske sportsgren det er.

Siden vi besluttede os for at blive pole fitness iværksættere i 2016, har vi befundet os på en sjov og udfordrende rejse, som vi langt fra er færdige med. Vi mødte hinanden gennem en fælles veninde, som kendte til vores fælles ønske om at åbne et pole studie. Hun legede “Kirsten Polestang” og matchede os. Det var heldigvis et perfekt match og projektet tog hurtig fart. Vi isolerede os i tre dage i et sommerhus, hvor vi gik i arbejdslejr med brainstorms og massiv idégenerering. Efter et utal kopper kaffe, pizzaer og lange nætter, stod vi med "en lille aerial baby" i hænderne. Vi havde fundet vores koncept. Pole Fitness i sin reneste form. Fokus på sporten. Ingen stiletter.  Pole Republic. Herefter gik det virkelig stærkt og vi satte lokale jagten i gang. Vi fandt ud af, at det slet ikke er så nemt at finde et egnet lokale. De var enten for små, for lave, for ødelagte eller for dårligt indrettet, ja vi følte os næsten som prinsessen i eventyret om Klods Hans: ”Duer ikke, væk!”. Men som i de fleste eventyr ender det alligevel godt. Efter mange fremvisninger fandt vi det perfekte lokale.

 

Og nu, på Marguerite Vibys Plads 7 på Frederiksberg, lige ved siden af Frederiksberg Kulturhus og kun 3 minutter fra Flintholm Metro St., skal der ligge et skønt pole dance fitness studie. Det er i skrivende stund Københavns højeste med 4.33 meter til loftet, lyst og lækkert, og indeholder hele 12 pole dance stænger, som man kan svinge sig i. Der er også 6 hoops og 6 silks, som man kan lege og lave akrobatik i. Der er altid en sød, dygtig og hjælpende underviser, klar til at lege med og undervise i nogle seje og sjove tricks.

I loungeområdet ved siden af receptionen er der altid en man kender og det er endda muligt at købe en lille kop java, hvis kaffetørsten skulle melde sig i den tidlige morgenstund inden træning eller en frisk juice eller energidrik når man trænger til en eftermiddags-pick-up.

For studiet har nemlig åbent for træning hele dagen. Faktisk åbner vi dørene allerede kl. 09 og lukker dem først igen kl. 21.00 og man kan vælge at træne alene eller på hold med andre.

Vi glæder os til at invitere jer indenfor til leg, træning, sjov og nye udfordringer på Marguerite Vibys plads 7.

nina&maibrit

 

// Nina & Maibrit

DK
EN