New Year, New Me

Nytåret står for døren, og med det også en masse nytårsfortsæt og intentioner om at starte med træning og holde vores krop sund. Når så vi skal til at iværksætte alle de her ambitioner, skal vi finde ud af hvordan.. Vi skal finde ud af, hvilken sport eller fitness form der den rigtige for os. Der er både den helt almindelig fitness verden med vægtstænger, masser af styrke og vægtløft på nogle træningsmaskiner, men det har vi jo allerede prøvet masser af gange, ja faktisk ligger der et medlemskort i pungen, som ikke er blevet aktiveret de sidste 10 mdr. Det kan også være at vi vil vælge den nye hippe ting, som alle taler om: crossfit, men der er jo også yoga og pilates, som der også bliver talt meget om. Og ja, der er mange ting, men det er jo også bare en fordel, for så kan vi lige præcis finde det der passer til os! Hvor er det bare fedt! Men vi ved godt, hvad vi synes er fedest og hvad vi gerne vil anbefale - det er selvfølgelig pole fitness og aerial træning, men vigtigst af alt er det, at du prøver noget nyt og gør noget godt for dig selv.

Her er vores 10 gode grunde til hvorfor du skal starte til Aerial- og Pole Fitness i det nye år.

DET ER SÅ SJOVT!

Hvem vil ikke gerne tage til træning og faktisk synes det er sjovt? Pole er en anderledes træning, som I vores øjne, er langt fra kedeligt.

HELKROPSTRÆNING

Man behøver ikke tænke på også at skulle i fitness, for pole træner både styrken, smidigheden og kombinationsevnen. Det jo nærmest genialt, alle de ting på en gang!

STYRKE

Drømmer vi ikke alle om bare en lille smule muskler, om at tone vores krop, bare lidt? Hvis du starter til pole, vil du på førstedagen kunne mærke, at du har brugt dine muskler, og hvis du bliver ved med at træne pole, vil du helt sikkert blive stærk, markeret og tonet.

SMIDIGHED

Vi siger ikke, at du kan gå i split eller spagat lige med det samme, eller at du bliver smidig ud over helt ekstreme grænser - det handler jo om hvad man vil med træningen, men helt naturligt vil du, i aerial træning, gøre dine muskler mere åbne og derved gør dine led mere smidige.

GODE BILLEDER

Altså det jo bare en lille side glæde ved Pole Fitness eller Aerial Silk eller Hoop. Det ér faktisk ret fedt, at kunne vise nogle flotte billeder til andre mennesker af de små mål man har opnået. Og er du glad for Instagram, er det jo den perfekte sportsgren! #polersofig

FREMGANG

Det er let at se sin fremgang i aerial træning, da man hurtigt føler, at et trick bliver lettere, og man kan pludselig mange flere tricks end da man startede og lige pludselig, uden man ved af det, kan man løfte sig selv op i stangen, hoop’en eller silken.

FÆLLESSKAB

Pole Fitness og Aerial Silk og Hoop er en sport som trænes i fællesskab, og der er derfor også rigtig mange at dele sine sejre med. Når man opnår et trick, er det ikke kun en selv der jubler, men hele holdet!

MOTIVATION

Ofte kan det være svært at finde både tid og motivation til at komme ned i træningscentret, men ved aerial træning vil du både have dine træningsmakkere som motiverer dig, men også bare tanken om træningen, fordi du bare synes at det er så super sjovt, og du lige skal naile det trick, du har øvet dig på.

FORELSKET VED FØRSTE MOVE

Drømmer vi ikke alle om en lille forelskelse, og hvis du ikke har fundet en sød fyr eller kvinde endnu, hvorfor så ikke forelske dig i denne sport? Vi lover dig, at du ikke bliver skuffet. Og hvis du allerede har en sød fyr eller kvinde, så kan du jo starte til pole fitness og få en lækker krop, så I kan blive forelskede på ny.  

RYKKE GRÆNSER

Der vil på tidspunkt komme nogle grænser som skal overskrides og for mange kommer dette allerede på første time, når man skal op på hovedet, eller bare tanken om at skulle træne med ikke ret meget tøj på. Men det slutter ikke her, senere skal man vende sig til at kravle længere op, så der er længere til jorden eller kun hænge i stangen eller hoop’en med et ben eller arm, som også gør at man lige skal tage sig mod til. Men det er det fede - vi bliver jo kun stærkere mennesker af at rykke lidt ved vores grænser engang imellem, og ved pole, hoop eller silk, sker det på en helt naturlig, sjov måde i dit eget tempo.

Mon vi har fanget din opmærksomhed? Er du solgt efter disse 10 helt fantastisk grunde, hvis vi selv skal sige det? Så kom endelige forbi og kig ind, så forelskelsen kan blomstre :) Prøv noget og gør noget godt for dig selv.

// Nina & Maibrit

DK
EN