Grip Grip Grip: Vores top 5 produkter

I sommervarmen sveder vi mere, og specielt når vi dyrker sport indendørs, kan det blive varmt. Og når det er varmt og vi er svedige, føler vi ikke, at vi kan sidde fast på polen og derfor vil vi gerne bruge grip produkter. Men hvilket produkt skal du bruge?


pole dance grip

Vi kan alle få svedige hænder, fødder og endda lår og arme og har derfor svært ved at sidde fast på polen. Men omvendt er der også nogle, der lider af tør hud, primært på arme og ben, og disse har også svært ved at sidde fast, fordi der derfor ikke er noget polen kan hænge fast i. Og når vi føler, at vi glider, kan det være rart at have en lille hjælper i form af et grip produkt. Inden vi fremlægger vores top 5 produkter, vil vi dog lige påpege, at vi ikke anbefaler, at man i starten anvender grip produkter hele tiden. Alt for ofte ser vi folk, som fra starten har anvendt en form for grip, hvilket betyder, at når de avancerer indenfor sporten nærmest ikke kan pole’ uden at anvende grip - og det er ærgerligt. Din pole fremgang vil forbedre sig meget mere, hvis du øver dig i de forskellige ting uden grip.

Nå, men til vores top 5!


1.    Tite-Grip

pole dance tite grip

Tite-Grip er en form for lotion, der er udtørrende og antiperspirerende, som er udviklet specielt til at holde dine håndflader eller fødder tørre og svedfri. Hvis man tager den på ca. 30-20 min. før man griber om polen, virker den optimalt og den fungerer faktisk i helt op til 4 timer, hvis ikke du vasker hænder. I vores optik er Tite-Grip blandt de bedre grip-produkter, da den holder hænderne tørre længe og er drøj i brug. Også dufter den af Lavendel 😊 Der er nogle personer, der har god erfaring med at blande Tite-Grip med andre produkter, eksempelvis flydende kalk.


pole dance chalk

2.    Flydende kalk

Mange tror, at flydende kalk kun er for klatrefyre, men faktisk er det også rigtig godt, til at tørre dine håndflader ud og give dig et godt greb om polen. Det er bedre at bruge flydende kalk i stedet for kalkpulver, da det ikke sviner ligeså meget. Bare tag en lille klat i håndfladen, gnid hænderne sammen og lad det tørre.

Kalken er ikke antiperspirerende, men kun udtørrende, hvilket også betyder, at du måske skal bruge den flere gange på en time.


body sorbet pole dance

3.    Body Sorbet med aloe vera fra BodyShop

Denne kropscreme kan med fordel anvendes, hvis man lider af tør hud. Smør dig ind i cremen efter badet eller min. en time inden pole for at få en lettere sticky hud. Cremen fås i forskellige dufte og har en lækker konsistens, når den påføres. Vær opmærksom på, at den virker kun hvis du i forvejen har tør hud.


pole dance dry hands


4.    Dry Hands

Dry Hands er nok den mest udbredte form for pole grip i Danmark. Dry Hands er semi-tyk væske, som påføres håndfladerne i et par dråber og som smøres rundt. Da der er alkohol i væsken, skal dette lige fordampe væk, lige når man har påført det. Alkoholen betyder desværre også, at væsken udtørrer dine hænder meget og slider på hænderne, hvis ikke den vaskes af efter brug og derudover skal den bruges flere gange på en time end eksempelvis Tite-Grip. Men ikke desto mindre, er den god til at give dig grip.5.    Handsker

pole dance handsker

Handsker er jo ikke et grip produkt på samme vis som de andre produkter, men vi synes alligevel de er værd at nævne. Handskens underdel (håndfladen) er lavet af et gummiagtigt materiale, som giver et rigtig godt greb når du dyrker pole eller endda hoop, da hænderne ikke er i direkte berøring i med polen eller hoopen og du derved ikke glider på grund af sved. Oversiden af handsken er lavet af neopren for at sikre, at handsken kan give sig lidt ved brug. Hvis du har følsomme hænder overfor de andre gripprodukter, kan det også være bedre for din hud at bruge handsker..

Det var vores anbefalinger - hvis du kender til andre produkter eller har erfaring med ovenstående, så smid endelig en kommentar og fortæl os andre om det.

Det skal også lige nævnes, at vi selv har testet og prøvet alle ovenstående produkter og dette indlæg er skrevet på baggrund af erfaring 😁

 

God træning 🙃 no sliding

//Nina & Maibrit

DK
EN