Handler du på dine tanker? Det gør vi.

Tusindvis af tanker farer hver dag igennem hovedet på os. Nogle negative, nogle positive, nogle undrende, nogen drømmende og nogen dømmende osv. Vores forskellige tanker kan på den ene eller den anden måde sættes ind under en større kategori… hvis det altså var fordi vi prøvede at kategorisere vores tanker. Men ofte er det ikke kvantiteten af tanker som betyder noget, men derimod det tidsmæssige forhold er er fra tanke til handling – og så selvfølgelig også kvaliteten af tankerne – for tro mig, der har været nogle ret så super underlige, totalt ubrugelige tanker ind i mellem, men der har også været mange fjollede, meget brugbare ideer...

 
 Snapshop fra vores første video, hvor vi præsenterer Pole Republic for første gang, mens vi hænger på hovedet i et klatrestativ. Et lille eksempel på en af de mange fjollede, men ret brugbare og velfungerende ideer.

Snapshop fra vores første video, hvor vi præsenterer Pole Republic for første gang, mens vi hænger på hovedet i et klatrestativ. Et lille eksempel på en af de mange fjollede, men ret brugbare og velfungerende ideer.

 

Maibrits tanker

Engang i foråret 2016 poppede der en tanke op i hovedet på Maibrit: Måske skulle hun have sit eget Pole Fitness studie? Hver gang tanken poppede op, lod hun den stille og roligt sive væk igen, for måske var hun ikke god nok til at have sit eget sted - det var jo en kæmpe mundfuld, kunne hun mon overskue det og hvad gjorde man egentlig og hvordan skulle man overhovedet starte?! Der var et hav af tanker som både indebar negativitet, bekymringer, fremtidsplaner, glæde og store drømme. Men tanken blev ved med at sidde i baghovedet på Maibrit og samtidig med det, skulle hun endda også til at vælge den kandidatuddannelse hun skulle fortsætte på - og havde nu egentlig også lyst til at læse videre lige med det samme? Ja, der var mange tanker i hovedet på Maibrit, og det var svært at finde hoved og hale i det hele.
Hendes nysgerrighed fik alligevel taget over og stille og roligt, begyndte hun at kigge på muligheder for at franchise et pole fitness studie for det virkede nemlig ikke helt, som en ligeså stor mundfuld. Men det føltes alligevel ikke helt rigtigt i Maibrits mave. Der var ligesom ikke den dér wow-fornemmelse, og Maibrit blev ikke rigtig mere afklaret om hvad hun egentlig ville…

Ninas tanker

I sommeren 2016 var Nina lige blevet færdig med sin kandidatuddannelse og fremtidens tanker begyndte så småt at melde sig: Hvad skulle der nu ske? Hvilket arbejde skulle hun have? Hvordan så hendes fremtid egentlig ud? Hvad ville hun egentlig lave? Hvad skulle hun stille op med sit liv?!
Og her begyndte tankerne om iværksætteri så småt at dukke op… hun havde jo haft sin egen virksomhed før. Hmm, men hvad skulle hun så egentlig lave, hvis hun skulle være selvstændig? Altså det der pole hun var begyndt på og som hun var rimelig vild med var jo virkelig fedt, men var det virkelig dét der skulle være hendes levevej? Kunne det overhovedet være hendes levevej? Hun gik og legede med tanken i nogle måneder og den blev da også kastet op til diskussion i venindegruppen, hvor der både var negativ og positiv indstilling til ideen, men de kunne jo ikke rigtig sætte sig ind i det. Nina kunne ikke helt slippe tanken og hun kiggede faktisk også lidt rundt efter franchise aftaler, men hun besluttede sig ikke rigtig for noget og tanken forblev bare en tanke.

Tankerne mødes

20170418_170224[1].jpg

Men en dag i oktober 2016, efter både Maibrit og Nina flere gange havde vendt denne lidt omstrejfende tanke med en fælles veninde, begyndte tankerne at blive en større realitet. De blev sat op lidt tilfældigt af den fælles veninde og pludselig var de ikke længere alene med deres fælles tanke. Maibrit og Nina faldt meget hurtigt i hak, og de begyndte at dele deres tanker om drømme pole fitness studiet med hinanden, om hvordan man kunne starte det, hvad det skulle indeholde, hvor det skulle ligge, hvad det skulle tilbyde osv. De fandt lynhurtigt ud af, at de delte mange af de samme værdier, ideer, fokuspunkter og ønskescenarier.  Selvom de hver for sig så småt var begyndt at lægge låg på tanken, kunne de nu åbne låget igen og lade tankerne og ideerne strømme ud, for nu var der en at dele den med. Tanke efter tanke blev slynget ud og vendt og drejet til den tog den bedste form, nedskrevet og lagt i huskebogen. Og fra den ene dag til den anden, fik de små tanker ben at gå på.

Pole Republic åbner nyt studie

Og nu står vi her, ca. 1½ år siden vores tanker hver for sig poppede op i vores hoved, med et herligt pole fitness studie som nu er 6 måneder gammelt. I vores optik er det ikke ret lang tid der er gået fra tanke til handling, men det er også fordi vi turde springe ud i det. Vi turde tage chancen og dele vores tanker med andre, selvom det kan virke intimiderende og selvom man ikke altid får lige god respons. Men så snart tankerne deles med en anden begynder værdien af tankerne pludselig at stige. Og det er et tydeligt eksempel i vores rejse, at alle vores tanker, ideer og drømme havde vi nok aldrig blevet handlet på, hvis vi aldrig havde mødt hinanden. Det hele er gået stærkt, vi har kæmpet for det, vi har ligget søvnløse, vi har grint og vi har grædt. Men hvor er det dog været det hele værd. Mange siger at iværksættere skal være lavet af et specielt stof, for at iværksætte sine tanker til handlinger – vi siger, at du skal bare skal møde den eller dem, der tror så meget på dig og giver dig så meget opbakning, at du ikke længere er i tvivl om, at du godt kan klare dét du nu sætter dig for - og det er uanset hvad du giver dig kast med!

// Nina & Maibrit

DK
EN