Fællesskabet

Fødder i hovedet og frem-tittende nipples

Fødder i hovedet og frem-tittende nipples

At være instruktør er fedt, men det kan også give bagslag. Bogstavelig talt… Læs hvordan det er, at være instruktør på en aerial time.

Er du fordomsfuld?

Er du fordomsfuld?
"De kigger måske først en lille smule skeptisk på dig, og inden du får set dig om, har du i 15 min stået og forsvaret den sport du og mange andre træner hver dag."

Er du en af de fordomsfulde?

Find styrken i forskellighederne

Find styrken i forskellighederne

Lige børn leger bedst? Nej, ikke hos Pole Republic - her leger vi alle sammen bedst og vi finder styrken i hinanden forskellighed! Hvad er din forskellighed? Hvad gør dig unik?

Har du ramt muren?

Har du ramt muren?

Kender du det? Du er totalt umotiveret, du er slet ikke kreativ og du føler dig svag? Bare rolig, det er helt normalt. Alle rammer muren før eller siden, men heldigvis er der råd at hente. Læs her.

Katrins første gang...

Katrins første gang...

Hvad mon der sker, når en stivbenet fodboldspiller bliver placeret i en stor jernring 1,5 m. over jorden? Læs Katrins sjove og ærlige historie om hvordan hun startede til aerial hoop.

Fra røvsyg pligt til sjov fitness

Fra røvsyg pligt til sjov fitness

...det var skide skægt, og der opstod hurtigt en fællesskabsfølelse, jeg aldrig har set skyggen af trods mange år i fitnesscenter, hvor jeg trods alt så de samme mennesker igen og igen.

Pole på 5 forskellige måder

Pole på 5 forskellige måder

Her fortæller vi om de 5 instruktørers baggrund, deres forcer og hvad de helst undgår på polestangen.. Det er pole fitness på 5 forskellige måder - hvad er din måde?

Jante er en idiot i for små sko

Jante er en idiot i for små sko

Skal vi starte en virksomhed, eller skal vi ikke? Hvad hvis vi fejler? Hvad med fremtiden, hvad med børn og mand og hvad med barsel? Kan det hele køre rundt hvis vi gør det? Hvad hvis vi ikke er gode nok?

Vi voksne kan også være bange - og synge lange, lange bange sange.

Vi voksne kan også være bange  - og synge lange, lange bange sange.

Tror du, at din datter forestiller sig det samme som du gør, når man siger sætningen: "Her går børn til poledance"? Højest sandsynligt ikke, for de associationer de voksne har med polestangen er langt fra virkeligheden og børnene ser det jo bare som en klatreskov, så hvorfor ikke bare lade dem være klatreaber?

Hvad skal baby hedde?

Hvad skal baby hedde?

Hvordan navngiver man et polestudie? Det er vel ligeså svært, som at navngive en baby - navnet skal jo passe personligheden og til den person babyen vokser sig til at blive. Læs historien om hvordan vi navngav vores lille polestudie og hvilke tanker vi havde omkring vores studie og vores identitet i processen.

Har du mistet motivationen til at træne?

Har du mistet motivationen til at træne?

Sofaen trækker efter en lang dag og mens vi ligger og slapper af, sniger der sig en lille sort sky af dårlig samvittighed hen over os fordi vi ikke kom afsted til fitness centeret - igen, igen! Men hvorfor er det så svært at finde motivationen?

Når du er medlem af vores Republik

Når du er medlem af vores Republik

Vores Agily Agent, Anso, skriver i denne uges blogindlæg om, hvordan pole- og aerialverdenen skaber fællesskab og tætte venskaber, og hvordan der er bogstaveligt talt er plads til alle i pole fitness miljøet.

DK
EN