A long story short – about confidence

A long story short – about confidence

"I enjoy food too much and would never go on a diet."  Inga's story on how pole and aerial hoop has given her the confidence in believing that she can achieve anything! This is honest reading ❤️

Fra røvsyg pligt til sjov fitness

Fra røvsyg pligt til sjov fitness

...det var skide skægt, og der opstod hurtigt en fællesskabsfølelse, jeg aldrig har set skyggen af trods mange år i fitnesscenter, hvor jeg trods alt så de samme mennesker igen og igen.

Pole på 5 forskellige måder

Pole på 5 forskellige måder

Her fortæller vi om de 5 instruktørers baggrund, deres forcer og hvad de helst undgår på polestangen.. Det er pole fitness på 5 forskellige måder - hvad er din måde?

Jante er en idiot i for små sko

Jante er en idiot i for små sko

Skal vi starte en virksomhed, eller skal vi ikke? Hvad hvis vi fejler? Hvad med fremtiden, hvad med børn og mand og hvad med barsel? Kan det hele køre rundt hvis vi gør det? Hvad hvis vi ikke er gode nok?

Vi voksne kan også være bange - og synge lange, lange bange sange.

Vi voksne kan også være bange  - og synge lange, lange bange sange.

Tror du, at din datter forestiller sig det samme som du gør, når man siger sætningen: "Her går børn til poledance"? Højest sandsynligt ikke, for de associationer de voksne har med polestangen er langt fra virkeligheden og børnene ser det jo bare som en klatreskov, så hvorfor ikke bare lade dem være klatreaber?

Hvad skal baby hedde?

Hvad skal baby hedde?

Hvordan navngiver man et polestudie? Det er vel ligeså svært, som at navngive en baby - navnet skal jo passe personligheden og til den person babyen vokser sig til at blive. Læs historien om hvordan vi navngav vores lille polestudie og hvilke tanker vi havde omkring vores studie og vores identitet i processen.

Tanker fra en fysioterapeut

Tanker fra en fysioterapeut

Castor, vores Physio Warrior, er fysioterapeut, pole fitness instruktør og bare generelt mega awesome! Hun har skrevet et par tanker om at være pole'r og nogle af de frustrationer og bekymringer man kan støde på, når man starter til pole fitness.

Har du mistet motivationen til at træne?

Har du mistet motivationen til at træne?

Sofaen trækker efter en lang dag og mens vi ligger og slapper af, sniger der sig en lille sort sky af dårlig samvittighed hen over os fordi vi ikke kom afsted til fitness centeret - igen, igen! Men hvorfor er det så svært at finde motivationen?

Guide til din første pole fitness time

Guide til din første pole fitness time

De fleste kan godt føle, at deres allerførste time til Pole Fitness er lidt grænseoverskridende. Det er nyt, det er anderledes, og man føler sig måske ikke super elegant eller stærk. Men bare rolig, det er der ingen, der er fra start! Men der er nogle ting, du kan gøre, så den første time bliver lidt sjovere.

Når du er medlem af vores Republik

Når du er medlem af vores Republik

Vores Agily Agent, Anso, skriver i denne uges blogindlæg om, hvordan pole- og aerialverdenen skaber fællesskab og tætte venskaber, og hvordan der er bogstaveligt talt er plads til alle i pole fitness miljøet.

DK
EN