Vi ❤ pole dance!

Der er mange grunde til, at pole dance er en super fed sport, og det kan være meget individuelt.
Her fortæller vi, hvorfor vi elsker pole dance, men hvad med dig? Hvorfor elsker du pole dance?

vi hjælper hinanden

Vi elsker pole dance og hvorfor ikke?

Det er en sportsgren for alle slags mennesker og den bringer folk sammen. Ikke bare mens man træner og hjælper hinanden med at få det helt perfekte billede af en position eller et trick man lige har lært, men også når man ikke træner. Når man slår billedet op på sin Facebook eller Instagram og andre liker, deler og kommenterer: “Wow, hvor er det bare flot!”. Det er fedt, at få at vide at det man laver er beundringsværdigt, og det er pole dance i den grad, uanset hvilket niveau man er på – og det giver et lille selvtillidsboost når man efter gentagne gange endelige nailer “det irriterende uopnåelige trick” – du kan jo godt, du skal bare lige gøre det..

Vi forstår hinanden

Når man dyrker pole dance bliver man en del af et fællesskab, hvor hvert enkelt individ bliver accepteret uanset kropsform, alder, køn eller personlighed – det eneste det handler om i fællesskabet er passionen for pole dance. Pole dancere forstår hinanden. Vi har alle sammen været igennem de små bump på vejen: de blå mærker, den nogle gange lange og seje kamp med et trick eller bare når man har en off-day. Og hvor er det dog rart, at man bare kan være sig selv i fællesskabet og dele sin passion, også selvom man står overfor et bump. For vi ved, at fællesskabet har vores ryg og skubber på, for at vi kan overkomme de små udfordringer.

Pole dance samler mennesker, både online og offline og sporten skaber et fællesskab om en fantastisk passion.

Denne passion og dette fællesskab, er præcis de grunde til, at vi har valgt at starte Pole Republic. Et pole dance fitness studie, som er ligeså meget dit som vores og hvor alle er velkommen. I Pole Republic kan man træne pole dance på alle niveauer: nybegynder, letøvet eller meget øvet og man kan gøre det ligeså tit man har lyst til, uanset hvornår på dagen det er. Man kan træne alene eller på hold og efter træning kan man hygge sig med de andre i loungen med en kop kaffe eller the. Det vigtigste for os er bare, at du nyder at være hos Pole Republic og vi ved, at din passion for sporten er med til at gøre studiet, det bedste pole fitness studie i København!

Hvis du er medlem i vores studie, kan du også være med i vores online community på facebook. PEOPLE OF POLE REPUBLIC

// Nina & Maibrit