Find styrken i forskellighederne

Lige børn leger bedst? Nej, ikke hos Pole Republic - her leger vi alle sammen bedst og vi finder styrken i hinanden forskellighed! Hvad er din forskellighed? Hvad gør dig unik?

Ingen er helt ens – heldigvis! Vi har alle forskellige sider, holdninger, kropsbygninger, tanker og meget andet. Vi ser på ting forskelligt, nogle er af natur mere positive, andre mere negative. Men vores forskelle og særheder er også det, der binder os sammen. Tænk hvor kedeligt livet ville være, hvis man kun omgav sig med folk, der så tingene på helt sammen måde som dig og havde de samme holdninger og tanker. Der ville ikke være nogen spændende diskussioner eller god vidensdeling.

At vi alle er forskellige, er en vigtig ting at huske på, når man tager sin første pole dance eller aerial time. Men også når man træner fast. Vores kropsbygninger er forskellige og det er derfor også meget individuelt, hvor hurtigt man bygger muskler, fanger teknikken og opbygger smidighed. Du må derfor ALDRIG sammenligne dig med sidemanden! Hvis man bare tager et kig på os, så har Maibrit været længe om at opbygge styrke, men lettere ved at blive smidig, og Nina havde det helt omvendt, hun blev hurtig bomstærk, men havde svært ved at blive smidig som en vandmand. Vi kunne aldrig finde på at sammenligne os med hinanden, fordi vi ved vi er dybt forskellige. Men det gør jo ikke den ene af os, mere værd eller bedre af den grund 😊 Tværtimod, så har vi gjort det til vores styrke at vi er forskellige, for så har vi en rigtig god mulighed for at lære af hinanden!

Når man først tager et kig på vores logo, kan man hurtigt komme til at tænke gay pride (jep, det var også min første tanke, da jeg så det, efter Nina havde lavet det), men ret hurtigt voksede det på mig. For når jeg tænkte på priden’s logo tænkte jeg først og fremmest på FORSKELLIGHED. Og forskellighed for mig, er bare et super vigtigt element i min hverdag, og lige netop noget der er plads til i Pole Republic, for ingen af os er jo ens!
Udover forskellighed, tænkte jeg også på sjov, hjerterum, fællesskab og glæde –> Wow det jo lige præcis det vi har skabt her i Pole Republic. Vi har skabt et rum, hvor der er plads til alle uanset køn, alder, fortid, særheder, holdninger osv. Et sted hvor vi mødes om noget sjovt, griner med hinanden, smiler med hinanden, leger og hygger os. Og den dag i dag, er vi ikke et sekund i tvivl om, at vores Logo passer helt perfekt med det rum vi, instruktørerne og medlemmerne i Pole Republic har skabt.

Hvis du ikke tror det er muligt, at skabe sådan et sted, så kom forbi og mærk det selv og find ud af hvad der gør dig unik og forskellig fra alle andre 😊