Overholder du dine nytårsforsæt?

Nytårsforsæt er en nationalsport, der alt for sjældent lykkes for de, der ellers har så gode intentioner.  Overholder du dine nytårsforsætter? 

Så er det sidste dag i Januar og 8% af det nye år er derved allerede gået! Hvordan går det egentlig med de nytårsforsæt, du så fint fik sat den 31 december, lige inden du hoppede ned af sofaen og skålede med dem omkring dig? Er du kommet afsted til din aerial træning eller til dine pole dance timer? Hmm, Tjaa, Joo, Okay, Fint,  Njaa – jep vi kender alle sammen de her svar. Sandheden er jo egentlig bare, at vi ikke er kommet i gang. Måske var vi lige nede og træne en enkelt gang den første uge i januar, men så kom livet i vejen og så døde den ellers så gode idé også.

Vi er, og du er helt sikkert også ekstremt god til at udsætte mål og opgaver! ”Jeg når det i morgen, Jeg gør det mandag, Jeg gør det næste måned” – Jep, vi har også de sætninger som standardsvar. Problemet er bare, at der ikke rigtig sker noget i morgen, mandag eller næste måned. I bund og grund burde vi jo bare komme i gang, i stedet for at udskyde vores beslutninger, nytårsmål og hvad vi ellers kan finde på at sætte os for. Des hurtigere vi kommer i gang, des hurtigere ser vi også resultater.

Ofte sætter vi en masse mål og beslutninger, fordi vi drømmer. Vi drømmer om at blive bedre, vi drømmer om at træne mere, vi drømmer om den gode røv, de tonede muskler og den slanke mave. Men for pokker, handler det egentlig ikke bare om at have det godt, også er alle de andre ting en ekstra lækker bonus?

For så længe vi har det godt, så har vi mere energi og mere motivation til at fortsætte med det, der gør, at vi har det godt. Og du er en af dem der laver en masse undskyldninger for dig selv og aldrig får følget op på dine egne mål om, at ”nu skal du også træne mere”, så er det jo kun fordi du ikke gør noget, der får dig til at føle glæde, tilfredshed og som får dig til at have det godt.

Vores råd er der, at du skal finde lige præcis dét, der gør dig glad, og når du har først har fundet glæden dér, så kan den gode røv, de tonede muskler og den slanke mave komme bagefter. Nytårsforsætterne behøver altså ikke være så altomfattende og specifikke. Det er helt OK, bare at sige: “Jeg vil bare være glad og have det fantastisk!” og det kan du så vælge, at blive igennem eks. en sportsgren… det kunne jo være pole, der i øvrigt gør dig super glad for din krop!

Vores sidste nytårsforsæt skal være at gå i gang med det samme, ingen vinder ved at vi udskyder vores beslutninger og startdage. Vi starter i dag – er du med på den?