Mister vi medlemmer?

Mister vi mon medlemmer... Der er mange ting, man kan være bekymret om når man har sit eget pole- og aerial studie..
medlemmer pole republic

I øjeblikket sker der rigtig meget i pole fitness og aerial branchen. Vi går ind i en forårstid nu, hvor der kommer en masse pole dance og aerial konkurrencer, bl.a. Dansk Pole Sport Forening’s Pole & Aerial Hoop konkurrence! Det bliver kæmpe stort og det er desuden et rigtigt vigtigt initiativ i forhold til den langsigtede plan om at få pole fitness anerkendt som en decideret sportsgren og en del af OL.

Udover en masse konkurrencer, kan vi også mærke, at opmærksomheden omkring pole dance, pole fitness og aerial sport bliver større og større. Vi får rigtig mange nye piger og drenge hernede, som har hørt om det enten pole fitness, aerial hoop eller aerial silk og ”bare skal prøve det”. Også mærker vi det selvfølgelig også andre steder. Bl.a. åbner der studiet rundt om i landet, der beskæftiger sig med det samme som os. Vi får flere og flere konkurrenter, og det er naturligt, at man som iværksætter og selvstændig taler om det og det er noget som ligger os på sinde..

Er markedet mon stort nok? Kan vi bibeholde vores position på markedet? Hvad kommer det til at betyde for os, for instruktørerne og medlemmerne i studiet? Kommer vi til at miste medlemmer?

Der går en masse tanker igennem hovedet og det er umiddelbart ikke nogen vi selv kan give svar på. Men på den anden side…

Hvorfor bekymrer vi os egentlig? Hvad er der egentlig at være bekymret for?

VI startede det her studie med forhåbningen om, at arbejde på tværs af branchen – vi så helst at man på tværs af studierne kunne arbejde sammen – ”som venner vi dele”, men sådan er det nu ikke engang. Men altså, de fleste store virksomheder har jo ikke kunne vokse sig store uden konkurrence.

Det er sgu da sundt med lidt konkurrence! Ellers er der jo ikke noget der motiverer til at blive bedre, større, stærkere!

Og når man går i dagligdagen og bliver lidt små-frustreret over den daglige konkurrence, skal vi faktisk ikke gøre andet end bare at tage et kig rundt om i studiet.

På en helt almindelig dag i studiet, når vi sidder i receptionen, får vi faktisk lov at byde velkommen til 50-60 glade mennesker, der kommer ind af døren og siger hej, fortæller om sin dag, griner, smiler og træner, fordi det har de valgt at de vil!

Hvor fantastisk er det lige!?

Og når vi bekymrer os om, om hvad markedskonkurrencen kommer til at betyde for os, eller om vi kommer til at miste medlemmer hvis der åbner et studie, så behøver vi bare at åbne døren ind til træningssalen, hvor vi ser drenge og piger grine sammen og dele deres passion! De medlemmer vi har, og får, er helt specielle. Så sent som i sidste uge, kom vi ned i studiet en eftermiddag, hvor et medlem lige havde fejet salen, fordi hun synes hun lige ville gøre os en tjeneste! Det er da dedikation til studiet. Nogle af medlemmerne kalder Pole Republic for deres andet hjem, og nogle siger, at menneskerne i studiet har ændret deres liv. De er positive, dedikerede, glade og de er en del af et fællesskab, de selv er med til at skabe.

Og når vi kigger rundt, ser vi netop dét – og det gør også, at vi ikke er bekymrede. Når vi kigger på den stemning der er i studiet, fællesskabet der er skabt, og ikke mindst Medlemmerne af Pole Republic, så er vi ikke længere bekymrede. For hvorfor skulle vi dog være det…