Gør forårsrent i din poletaske

Forår i luften, fuglene synger og solen skinner. Og det betyder også forårsrengøring - også i din poletaske :) Vi giver dig her tips og tricks til hvad du skal beholde og hvad du skal smide ud.

Endelig er det forår og det er en tid som mange forbinder med forårsrengøring og det er også gældende for poledansere. Så nu skal du til at rydde op i din pole taske. Vi giver dig her en guide til hvad skal du beholde og hvad skal du smide ud.

SMID DET UD

Dit gamle tøj

Det tøj, som du ikke længere føler dig tilpas i enten fordi det er blevet for slidt eller fordi din numse er vokset lidt og bukserne derfor kryber lidt længere op end de gjorde i starten. Dem skal du smide ud og gør det nu bare… Du køber alligevel noget nyt lige om lidt, så skidt med det.
Du skal følge dig tilpas i det tøj du danser i.

Al makeup der er overskredet

Flydende makeup produkter som flydende foundation eller en lipgloss er noget af det værste. Mange piger har en tendens til at blive ved med at beholde deres gamle makeup selvom holdbarheden er overskredet. Bag på din makeup er der et lille ikon af en dåse med et åben låg. Der kan du se hvor lang holdbarhed din makeup har. Er der fx et 4-tal og et M, kan det holde sig i 4 måneder, er der derimod et 12-tal og et M, kan det holde sig i 12 måneder. Så hvis du har haft den samme lipgloss liggende i din makeup pung de sidste 2 år, så er det på tide at smide den ud

Din tomme grip

De fleste poledancere har en tendens til at lade deres grip ligge i deres taske i lang tid for at være sikker på at man har fået den sidste dråbe med. Men lad nu bare være – den ligger bare fylder i tasken. Så smid den bare ud. Du kan altid købe en ny og hvis du er i tvivl om hvilket grip produkt, der er det rette for dig så kan du læse mere her.

Den sidste ting der er rigtig vigtig: Din negativitet

Ok, så det er ikke en fysisk ting du kan smide væk, men det er stadig noget der virkelig kan ødelægge din pole træning. Pole kan nemlig være virkelig svært og det tager tid at lære, så bare giv los og prøv nye ting af. Sæt mål for dig selv og hav det sjovt med at nå dine mål.

Nu har du smidt alle de gamle og ubrugelige ting væk så nu er du klar til at fylde din taske op med brugbare nye lækre ting.

FYLD TASKEN OP

Sunde snacks

Det er virkelig vigtigt efter en god og hård omgang træning, at man lige indtager en lille smule energi. På den måde sørger man for at kroppen omsætter og omdanner fedt og kulhydrater til muskler og du sørger for at holde kroppen i topform og udnytter din træning bedst muligt.

En notesbog og en kuglepen

Der er næsten ikke noget værre end at komme hjem fra en god træning, hvor du har lært et nyt trick, og så kan du ikke huske det næste gang du skal prøve det. Derfor kan det være en god ide at have en lille notesbog og en kuglepen med, så du kan skrive ned hvordan tricket ser ud og hvordan du er kommet ind i det. Det kan også være en god måde at huske kombinationer på, så du kan skrive ned hvordan du er kommet fra den ene position til den anden.

Ansigts renseklude

Du kender det sikkert godt; du kan blive rigtig svedig efter en omgang pole træning og derfor kan det være en rigtig god ide at have en lille pakke med ansigtsklude med i din taske. Så kan du altid lige tørre sveden fra ansigtet og brystet af efter træning. Det kan nemlig være meget irriterende for huden at være fedtet ind i sved i længere tid, så hvis du fjerner det forholdsvist hurtigt efter træning så vil du kunne mindske røde knopper og hudirritation. Men sørg for at dine renseklude er uden parfume.

Så! Nu har du fået ryddet ud i din pole taske og nu er du klar til en super fed omgang forårs pole træning!