8 pole fitness fordele

Hvad er de største fordele ved pole fitness egentlig? Vi giver dig her 8 super gode fordele, der virkelig giver dig lyst til at tage tur på stangen!

Forbedret corestabilitet

Corestyrke er noget, de fleste kvinder kæmper med og kæmper for at forbedre, især når vi bliver en lille smule ældre. Pole fitness er en træning af hele kroppen og fokuserer særligt meget på corestyrken. Så snart du løfter dine fødder fra jorden, begynder du at arbejde med din core. Rigtig mange oplever at, kunne mærke deres mavemuskler ekstra meget, efter deres første gang til pole fitness.

Øget metabolisme

Som med ethvert træningsprogram øger kardioøvelser din krops metabolisme og hjælper din krop til at yde mere effektivt. Og overraskende nok, så vil du i pole fitness faktisk opleve, at du laver ret meget kardiotræning. Det kan eksempelvis være hvis du arbejder på en koreografi, en performance eller hvis du bare freestyler en dans, og du vil hurtigt finde ud af, at 3-4 minutter med non-stop dans kombineret med stærke pole tricks, vil øge din puls og forbedre udholdenhed.

Forbedret søvn

De fleste mennesker får faktisk ikke nok søvn. Regelmæssige træningsprogrammer, kan reducere stress, udmatte kroppen og forbedre blodcirkulationen, hvilket giver dig mulighed for at falde hurtigere i søvn, så snart du har ramt puden og samtidig sove tungt og dybt, hvilket er hvad vi har brug for, hvis vi skal have en ordentlig form for søvn.

Vægttab

Som du har læst i punkt 1 og 2, er pole fitness træning godt for hele kroppen hvad angår råstyrke og metabolismen. Kombiner de regelmæssige træninger med en komplet ernæringsrig kost og din vægt vil stille og rolig begynde at ændre sig. De fleste nybegyndere ser fysiske styrkeforbedringer næsten ved hver eneste time, og meget hurtigt kan de fleste begynde at se deres muskler bygge sig op og deres fedt begynde at forbrændes væk.

Graviditetsfordele

Som nævnt før, er en af de store fordele ved pole fitness opbyggelse af en god stabil core. Når du kombinerer corestyrke med øget rygstyrke, hvilket du også opbygger ved at træne pole fitness, skaber du rammerne for en lettere graviditet, men også fødsel. Dog anbefales det kun at du dyrker pole fitness under graviditeten, hvis du har gjort det før og selvfølgelig at du dyrker det, med din læges tilladelse.

Stressreduktion

Når vi træner ud, reducerer vi mængden af ngst og stress, der over tiden opbygges i vores krop. Stress kan forårsage et utal af sundhedsproblemer, fra hovedpine til depression. Jo mere vi træner, des flere endorfiner udskiller vi også, og jo mere glade bliver vi.

Øget fleksibilitet og balance

Når du træner på en polestang, lærer du at styre drejninger, spins og piruetter. Dette styrker ikke kun musklerne, men øger også din koordinering og balance. Sammen med en stærk ryg og en god core, vil det give dig en bedre kropsholdning. Og en god kropsholdning, giver bedre lungefunktion, sund fordøjelse og et opmærksomt sind.

Forbedret selvtillid

Selvtillid er ikke bare en sindstilstand. Med øget corestyrke, bedre kropsholdning, mere opmærksomt sind, og den empowerment du får fra hver eneste pole fitness du tager, får du lidt mere selvtillid hver eneste gang du går hjem fra dit pole studie. Din selvtillid vil blomstre, og snart vil se dig selv på en helt ny måde i spejlet.