10 year challenge!

Åh ja, 10 år siden... Læs (OG SE!) hvad Nina og Maibrit lavede for 10 år siden! #10yearchallenge
nina 10 years ago

Lige nu kører der en 10-year challenge på facebook, så vi tænkte, at I selvfølgelig ikke skulle snydes for, hvad vi gik og lavede for 10 år siden…

Du kunne selvfølgelig finde mig på diskotekerne hver weekend, hvor den største bedrift var at “score” drinks, så man ikke selv skulle betale for det! Det føles virkelig som lang tid siden! Jeg (Nina) var kun 20 år, og Maibrit var kun 16. Wow…
Hvis man tænker på, hvad der gik gennem vores hoveder dengang, så var det nok virkelig langt fra iværksætteri, markedsføring, lederskab og daglig drift af en forretning.

Dengang bestod hverdagen for mig primært af cigaretter, rødvin i hverdagen, drinks i weekenden – masser af drinks! også en masse vikartimer rundt omkring hos forskellige virksomheder … for pokker, hvor var hverdagen useriøs.

Bevares, det hele var da ikke total spild. Eksempelvis var det godt, at jeg engang havde gået 5 år til spejder – slå festivaltelte hurtigt op og køle øllerne ned i jorden, var da lidt af det mit fest CV indeholdt.

I 2009 var jeg lige blevet færdig med min gymnasiale uddannelse og jeg var overbevist om, at jeg ikke skulle på universitet. Jeg var meget mere en ”arbejder”-type, som bare skulle tjene penge, som jeg kunne shoppe og feste for.

Det resulterede i fede opslag på facebook som: ”søger desperat et job! nogen der har noget på hånden?” eller ”sidder og keder sig noget så stygt på det vikar job jeg har påtaget mig i dag og i morgen. men hey. 125 kr i timen for at sidde på face? er det ikk lige til at overkomme… bortset fra. der er vel grænser for meget farmville jeg kan tillade mig at spille!”
Men der var ingen grænser – jeg høstede seriøst mange grøntsager i 2009!
Dengang havde det slet ikke strejfet mig, at jeg en dag skulle stå som pole fitness studie-ejer og pole dancer!

Det liv fortsatte i 2 år og hold kæft, hvor var det sjovt!

Heldigvis fik min mor mig overtalt til at søge ind på universitet i 2011 og det er jeg glad for! Det var dér jeg fik øjnene op for iværksætteri, da jeg sammen med nogle medstuderende startede min egen forretning. Det var også der jeg fandt min interesse for grafisk design, markedsføring, kommunikation og hjemmesidedesign. Men det var i høj grad også dér jeg fandt ud af, hvor fedt det er, at skabe noget, se det vokse, skubbe på og se det flytte sig og blive større, stærkere og bedre! De 5 år på Uni gjorde, at jeg var totalt klar på at starte det her lille vidunder sammen med et andet lille vidunder (Maibrit 😉) og tage udfordringen og glæden op ved at starte en forretning, som vi vil gøre til det bedste Pole Fitness og Aerial Studie!

Og nu står vi her! Og selvom tøjmængden måske ikke har ændret sig meget fra den gang, så vil jeg da nok sige at det klæder mig lidt bedre med lidt træning i bagagen!

Og det sjove er, at selvom man siger, at det er i 20’erne man er flottest og det er i den tid, man peaker, så synes jeg da klart, at det er mine 30’er som gør det bedst for mig…

Maibrit: “boldspil har aldrig rigtig været min største bedrift”

Wow, tænk engang, for 10 år siden nød jeg mit liv fuldt ud på efterskole, og det føles vitterligt som i går! Sikke dog som tiden går!

For 10 år siden var jeg 16 år, jeg var midt i mit efterskoleophold som foregik på Gørlev Idrætsefterskole, ja en ting har i hvert fald ikke ændret sig, jeg var tosset med sport dengang lige så meget som nu. Dengang havde jeg dog ikke fundet glæden ved Pole, men sprang i stedet rundt i springsalen med saltomortaler og flick-flacks, dog blev jeg aldrig rigtig god, for jeg skrækslagen for at slå mig. Hmm, måske ikke det bedste udgangspunkt. Men en sportsligt linje var ikke nok på skolen, så udover at spring rundt i salen, måtte jeg også tumle rundt på fodboldbanen. Og ja tumle det var det, boldspil har aldrig rigtig været min største bedrift, og selvom jeg i et helt år spillede både midtbane, kant og angreb fik jeg vidst kun ét mål i kassen, men løbe kunne jeg da, så som min træner altid sagde ¨I det mindste kan du da løbe modspilleren træt, når du ikke kan ramme målet¨. Heldigvis fandt jeg senere en sport, som jeg da vist er gået hen og blevet helt okay til.

Tiden på efterskole var et helt fantastisk år, og virkelig noget jeg husker tilbage på med et kæmpe smil. Det var sjove sene timer på store pigegang, som var den gang jeg boede på med en masse andre piger, masser af snak, masser af sladder og mener da også vi en enkelt gang fik lavet sæbeslide hen af gulvet, samt leget Pandoras æske (paradise var jo total In for 10 år siden). Så ja hver dag blev brugt i venners samvær, noget jeg her 10 år efter virkelig godt kan savne at jeg har tiden til. Nu kalder arbejde, Pole Republic, træning, familie, kæreste og venner, og det er ikke altid at tingenene lige går op i en højere enhed. Tilbage for 10 år siden, var dagen fyldt med venner fra man vågnede til man gik i seng, det var godt nok en dejlig tid, og det skabte virkelig også nogle venskaber for livet! Og når man så trængte til lidt familie tid, så tog jeg toget hen over broen og brugte weekenden sammen med familien og de venner, som nu ikke var på efterskolen, og ja, så var man også klar til at komme tilbage til sine efterskolevenner igen, søndag eftermiddag, for en weekend uden dem var jo total hårdt.

Når ikke weekenden blev brugt på efterskolen, med masser af forskellige sportsgrene – vi havde jo alt omkring os – beachvolleybaner, springgrav, spejlsal, fodboldbaner, håndboldbaner, badminton etc., så blev den ofte brugt hjemme hos vennerne fra efterskolen, så afholdte vi temafest, holdt hyggeweekend og hvad vi ellers kunne finde på. En god hel weekend blev også brugt hos en af de andre fra skolen, hvor vi var med til at plante en hel vinmark! Ja min glæde for vin blev allerede vækket ved dette tidlige øjekast. Så har du aldrig været på efterskole, så har du her min varme anbefaling for at det nok skal blive et helt fantastisk år!

Men okay tilbage til her 10 år efter, så har jeg det nu også meget godt. Godt nok bliver hver dag ikke tilbragt med vennerne på skolen, men heldigvis har jeg jo valgt at lave noget som jeg virkelig elsker og fyldt min hverdag ud med det. Jeg kunne ikke drømme om et bedre sted at bruge mange timer end i Pole Republic! Et sted fyldt med glæde og dejlige mennesker, så I bund og grund har jeg jo bare fortsat min dejlige levevej fra 10 år siden.