mød hele holdet

ines_instructor

Ines, instruktør

Flow Fighter

"Flow is what happens when you feel instead of think."
Ines har altid været meget aktiv inden for sport, men siden hun prøvede poledance for første gang, har hun fundet sin sande lidenskab. Ines blev hurtigt inspireret til at lave en koreografi til en lille konkurrence i maj 2018 og i samme år begyndte hun til moderne dans, som har givet meget mere flow og optimeret hendes pole udtryk - derfor er Ines vores Flow Fighyter. Ines håber at inspirere dig til at prøve nye ting og udfordre dig til at komme ud af din komfortzone, så du kan vokse og overraske dig selv.

anna_instructor

Anna, instruktør

Sparkly Spirit

"Everybody has a strength, we just need to find yours and let it shine"
Anna har altid elsket at være aktiv og startede til pole i 2017. Hun forelskede sig hurtigt både i miljøet og sporten og i 2019 blev hun færdiguddannet som ergoterapeut. Her har Anna fået erfaring med at arbejde med mennesker, motivere dem til at bruge deres styrker og ressourcer. For Anna er pole hendes fri-rum og hun er en smilende humørbombe som er nede på jorden, som vil heppe og motivere dig, og netop derfor er Anna vores Sparkly Spirit!

rachael_instructor

Rachael, instruktør

Glitter Guardian

"Don't paint dreams. Paint your own reality."
Rachael er cirkusperformer, moderne danser og marinebiolog fra Dublin, Irland. Rachael er drevet af passion, magi og empowerment af selvværdet. Hun nyder kraftfulde, dynamiske bevægelse og kreativitet samt fleksibilitet. Hendes styrker er ihærdighed, udholdenhed og tarantisme, som er en ekstrem impuls til pludselig at bryde ud i dans.

lene

Lene, instruktør

Fierce Firefly

"Don't paint dreams. Paint your own reality."
Lene har altid elsket at bevæge sig. Hendes passion bunder i at udforske og rykket de kropslige og mentale grænser. Lene har dyrket pole i rigtigt mange år og udover pole dyrker hun også calisthenics, tricking og parkour! Og det kan tydeligt ses i hendes pole stil, hvor hun elsker fart, momentum og styrke! ... selvfølgelig kombineret med flexy tricks i ny og næ.

lærke instruktør

Lærke, instruktør

Dream Defender

"No one is you and that is your super power!"
Lærke har altid været glad for at bevæge sig og klatre i træer som barn og det afspejler sig også i hendes indre legebarn! Lærke er vild med at prøve nye ting og udvikle sig som menneske, hvilket viser sig i hendes undervisning, som bærer præg af hendes baggrund som yogainstruktør. Lærke underviser i både smukke og dynamiske tricks og går meget op i, at man har det sjovt mens man træner.

nina frost

Nina F, ejer

Power Producer

"I've never tried that before, so I should probably be able to do it!"
Nina er vores Power Producer. Hun er altid fyldt med energi og klar på at prøve nye nervepirrende tricks på polestangen. Hun er stærk og vil udfordre din styrke på hendes timer. Nina er modig, og hun vil være en god hjælp, når du trænger til at overkomme udfordringer i polestangen.

maibrit

Maibrit, ejer & instruktør

Feel Good Facilitator

"Nothing you wear is more important than your smile."
Maibrit får dig til at føle godt tilpas og det er derfor hun er studiets Feel Good Facilitator. Hun er en dygtig aerialist og underviser både i pole, hoop og silk. Hun er super motiverende at være sammen med og med Maibrit vil du lære både flow og elegance og flotte kombinationer. Maibrit har desuden baggrund i både dansens og gymnastikkens verden og har før undervist børn, så derfor underviser hun også vores Aerial KIDS hold.