Mød hele holdet

ines_instructor

Ines, instruktør

Flow Fighter

"Flow is what happens when you feel instead of think."
Ines har altid været meget aktiv inden for sport, men siden hun prøvede poledance for første gang, har hun fundet sin sande lidenskab. Ines blev hurtigt inspireret til at lave en koreografi til en lille konkurrence i maj 2018 og i samme år begyndte hun til moderne dans, som har givet meget mere flow og optimeret hendes pole udtryk - derfor er Ines vores Flow Fighyter. Ines håber at inspirere dig til at prøve nye ting og udfordre dig til at komme ud af din komfortzone, så du kan vokse og overraske dig selv.

anna_instructor

Anna, instruktør

Sparkly Spirit

"Everybody has a strength, we just need to find yours and let it shine"
Anna har altid elsket at være aktiv og startede til pole i 2017. Hun forelskede sig hurtigt både i miljøet og sporten og i 2019 blev hun færdiguddannet som ergoterapeut. Her har Anna fået erfaring med at arbejde med mennesker, motivere dem til at bruge deres styrker og ressourcer. For Anna er pole hendes fri-rum og hun er en smilende humørbombe som er nede på jorden, som vil heppe og motivere dig, og netop derfor er Anna vores Sparkly Spirit!

Martin, instruktør

Tough Trickster

"Change starts when you dare to step outside your comfort zone"
Martin begyndte sin aerial rejse kort tid efter vi åbnede studiet i Odense og har været bidt siden. Martin har altid været aktiv i forskellige sportgrene, bl.a fodbold, kampsport og nu pole. Styrke og tricks på og omkring polen er hvad Martin har focus på og vil altid gerne hjælpe dig med til, at du kan lære nye fede tricks.

michelle instruktør pole fitness

Michelle, instruktør

Smiley Soul

"It's not about the end goal, it's about the process"
Michelle kommer oprindeligt fra Venezuela, men Danmark har været hendes hjem siden 2014. Selvom Michelle havde sin første kontakt med pole, før hun flyttede til Danmark, er det her, hun virkelig har udviklet sine kompetencer på en mere konsekvent måde, hvilket også afspejles i hendes timer, hvor hun underviser struktureret, men altid smilende og sjovt. For Michelle er det vigtigste, når man lærer pole fitness, at du hygger dig og at du har det sjovt, hvilket også er derfor Michelle er vores Smiley Soul.

lærke instruktør

Lærke, instruktør

Dream Defender

"No one is you and that is your super power!"
Lærke har altid været glad for at bevæge sig og klatre i træer som barn og det afspejler sig også i hendes indre legebarn! Lærke er vild med at prøve nye ting og udvikle sig som menneske, hvilket viser sig i hendes undervisning, som bærer præg af hendes baggrund som yogainstruktør. Lærke underviser i både smukke og dynamiske tricks og går meget op i, at man har det sjovt mens man træner.

Sandra

Sandra, instruktør

Iron Eagle

"Always finding ways to fall in love with this sport, again and again "
Sandra er fuld af energi og flow - Hun har danset pole i mere end 10 år! Hun har deltaget i flere danske og internationale konkurrence og har vundet duo pole konkurrencer med hendes kæreste. Sandra elsker udfordringer og svære tricks på polen, men på samme tid er hun god til at dele tricks op, så alle kan være med og lære det stille og roligt. Prøv en time med Sandra og udfordrer dit bevægelsesmønstre og din styrke.

Othilie instructor

Othilie, vikar

Flurry Fairy

"When you are extra strong, you have a special obligation to be nice to others"
Othilie har altid været glad for det akrobatiske, og fandt sit hjerte i ny-cirkus for 7 år siden. Othilie er glad for at være blandt mennesker, kunne lære folk nyt og skabe glæde gennem akrobatikken. For Othilie er luftakrobatik et frirum, da man kun fokuserer på sig selv og det er vigtigt, at finde en balance mellem krop og sind, for at kunne udføre det man vil - særligt i akrobatikken - samtidig med at man har det sjovt.

Svajune center manager

Svajune, Center Manager & instruktør

Dynamic Dragonfly

"You can’t pour from an empty cup. Take care of yourself first"
Svajune startede sin luftrejse i pole, men hendes passion voksede hurtigt, og du kan finde hende flyve rundt på alle de forskellige luftgear i studiet. Hun har altid drømt om at blande sin yndlingssport med arbejde, og det har hun nu gjort! Du finder hende i studiet på kontoret, hvor hun sørger for, at der bliver passet på studiet, eller undervise i Hoop, hvor hun er klar til at få dig til at flyve på hoopen. Hun har altid et stort smil klar, til at give dig med på vejen.

women instructor

Pilar, vikar

Sassy Seahorse

"...and then do the other side!"
Pilar er en af vores vikarer i Odense studiet, man ved aldrig hvornår hun har en time, men pludselig står på skemaet og står klar med en ny sjov kombination eller trick. Hun elsker en god hoppe opvarmning, der får smilet frem og pulsen op, så du er godt varm og klar til at udfordre tyngdekraften og lege i luften. Pilar er snart uddannet lægen, hvilket giver hende en god anatomisk forståelse. Derfor går hun også meget op i god teknik og at lære dig at lytte til din krops grænser men også fejrer hvad du kan få den til – om det er på polen, i silken eller hoopen.

maibrit

Maibrit, ejer & instruktør

Feel Good Facilitator

"Nothing you wear is more important than your smile."
Maibrit får dig til at føle godt tilpas og det er derfor hun er studiets Feel Good Facilitator. Hun er en dygtig aerialist og underviser både i pole, hoop og silk. Hun er super motiverende at være sammen med og med Maibrit vil du lære både flow og elegance og flotte kombinationer. Maibrit har desuden baggrund i både dansens og gymnastikkens verden og har før undervist børn, så derfor underviser hun også vores Aerial KIDS hold.