Mød hele holdet

ines_instructor

Ines, instruktør

Flow Fighter

"Flow is what happens when you feel instead of think."
Ines har altid været meget aktiv inden for sport, men siden hun prøvede poledance for første gang, har hun fundet sin sande lidenskab. Ines blev hurtigt inspireret til at lave en koreografi til en lille konkurrence i maj 2018 og i samme år begyndte hun til moderne dans, som har givet meget mere flow og optimeret hendes pole udtryk - derfor er Ines vores Flow Fighyter. Ines håber at inspirere dig til at prøve nye ting og udfordre dig til at komme ud af din komfortzone, så du kan vokse og overraske dig selv.

anna_instructor

Anna, instruktør

Sparkly Spirit

"Everybody has a strength, we just need to find yours and let it shine"
Anna har altid elsket at være aktiv og startede til pole i 2017. Hun forelskede sig hurtigt både i miljøet og sporten og i 2019 blev hun færdiguddannet som ergoterapeut. Her har Anna fået erfaring med at arbejde med mennesker, motivere dem til at bruge deres styrker og ressourcer. For Anna er pole hendes fri-rum og hun er en smilende humørbombe som er nede på jorden, som vil heppe og motivere dig, og netop derfor er Anna vores Sparkly Spirit!

lærke instruktør

Lærke, instruktør

Dream Defender

"No one is you and that is your super power!"
Lærke har altid været glad for at bevæge sig og klatre i træer som barn og det afspejler sig også i hendes indre legebarn! Lærke er vild med at prøve nye ting og udvikle sig som menneske, hvilket viser sig i hendes undervisning, som bærer præg af hendes baggrund som yogainstruktør. Lærke underviser i både smukke og dynamiske tricks og går meget op i, at man har det sjovt mens man træner.

michelle instruktør pole fitness

Michelle, instruktør

Smiley Soul

"It's not about the end goal, it's about the process"
Michelle kommer oprindeligt fra Venezuela, men Danmark har været hendes hjem siden 2014. Selvom Michelle havde sin første kontakt med pole, før hun flyttede til Danmark, er det her, hun virkelig har udviklet sine kompetencer på en mere konsekvent måde, hvilket også afspejles i hendes timer, hvor hun underviser struktureret, men altid smilende og sjovt. For Michelle er det vigtigste, når man lærer pole fitness, at du hygger dig og at du har det sjovt, hvilket også er derfor Michelle er vores Smiley Soul.

Othilie instructor

Othilie, instruktør

Dream Defender

"When you are extra strong, you have a special obligation to be nice to others"
Othilie har altid været glad for det akrobatiske, og fandt sit hjerte i ny-cirkus for 7 år siden. Othilie er glad for at være blandt mennesker, kunne lære folk nyt og skabe glæde gennem akrobatikken. For Othilie er luftakrobatik et frirum, da man kun fokuserer på sig selv og det er vigtigt, at finde en balance mellem krop og sind, for at kunne udføre det man vil - særligt i akrobatikken - samtidig med at man har det sjovt.

Linh

Linh, floor manager

CareTaker

"Live a life with no regret."
Linh er vores CareTaker. Hun vimser rundt i studiet og sørger for at alt er i den fineste orden og at alle har det godt. Linh elsker godt selskab og gode snakke, så vær ikke overrasket hvis Linh spørger ind til dig. Linh er desuden god til at lytte og finde løsninger på udfordringer, så du er altid velkommen til at tage fat i Linh, hvis du har nogle spørgsmål.

Nanna Instruktør

Nanna, vikar

Care Bare

"If it doesn't challenge you, it won't change you"
Nanna fandt sin passion for aerial sport i 2013 og har ikke kunne holde sig fra den siden. Selv 2 dage før hendes termin, dansede hun poledance. Hun er uddannet ergoterapeut i 2017 og bruger derfor en stor del af hendes faglige viden som del af hendes undervisning. Hun brænder for at arbejde med børn, hvor tilgangen er legende, hvilket er passende for et stort legebarn som hende selv.

maibrit

Maibrit, ejer & instruktør

Feel Good Facilitator

"Nothing you wear is more important than your smile."
Maibrit får dig til at føle godt tilpas og det er derfor hun er studiets Feel Good Facilitator. Hun er en dygtig aerialist og underviser både i pole, hoop og silk. Hun er super motiverende at være sammen med og med Maibrit vil du lære både flow og elegance og flotte kombinationer. Maibrit har desuden baggrund i både dansens og gymnastikkens verden og har før undervist børn, så derfor underviser hun også vores Aerial KIDS hold.

nina frost

Nina F, ejer

Power Producer

"I've never tried that before, so I should probably be able to do it!"
Nina er vores Power Producer. Hun er altid fyldt med energi og klar på at prøve nye nervepirrende tricks på polestangen. Du kan møde hende en gang i mellem i Odense til vikartimer og ekstra-timer. Hun er stærk, elsker flips og vil udfordre din styrke på hendes timer. Nina er modig, og hun vil være en god hjælp, når du trænger til at overkomme udfordringer i polestangen.