Start din nye vane i dag

Vend din fitness på hovedet

Få en plads nu

Hold og tider

Mandag

17.00: Pole Fitness
18.00: Aerial Silk

Tirsdag

17.00: Aerial Hoop

Onsdag

17.00: Aerial Silk
18.15: Aerial Hoop

Torsdag

16.00: Pole Fitness

Søndag

10.00: Pole Fitness

Hvad skriver du dig egentlig op til?

Når du skriver dig op til en prøvetime i Pole Republic, skriver du dig op til at prøve noget nyt, anderledes og sjovt.

Men ikke nok med det – du skriver dig også op til at udfordre dig selv, rykke ved dine grænser og bruge din krop på en måde, som er uvant for dig. Og det er fedt!

Og måske er det her endda dét der skal til, for at du starter på en ny god vane. Og vil vil gerne hjælpe dig – vend din fitness på hovedet med os.

Aerial silk

aerial silk upside down

Aerial silk, også kaldet Tissue, er ligesom aerial hoop kendt fra cirkusverdenen. Silken er hængt fra loftet og delt i to stykker, så man kan lave akrobatiske bevægelser og øvelser. I aerial silk kombinerer man ofte øvelser som klatring, indbinding, drops og swings.

Pole Fitness

pole fitness woman spin

Pole Fitness træningen indeholder artistisk dans, akrobatik og styrkeøvelser omkring en polestang og gennem træningen oparbejder du både styrke, smidighed og udholdenhed. Pole fitness inddrager øvelser såsom klatring, spins, stillesiddende positioner og flips.

Aerial Hoop

aerial hoop girl

I aerial hoop bruger du en stor ring i stål, der hænger i loftet. Herfra kan du lave spins, drops, tricks og positioner. I aerial hoop foregår øvelserne for det meste oppe fra hoop’en og der laves ofte længere kombinationer på enten en statisk ring eller en der kan dreje rundt, for mere flow.