workshop

molly Pretzel

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Gå ikke glip af molly pretzel!

Molly Pretzel er kendt som en ægte scenedronning. Hun har vundet flere konkurrencer. Senest vandt hun Danish Nationals, hvor hun har vundet de sidste tre år. Hun har konkurreret blandt andet i Pole Theatre Scandinavia, Island og skal også konkurrere i Pole Theatre Worlds i London den 30. marts.

Molly er en rigtig god instruktør med fokus på de rigtige teknikker og din krops evne. I hendes hverdag kører hun House of Concrete i Aalborg, så hun er en super erfaren lærer.

Den 9. marts kan du møde hende i Pole Republic til en dag med inspirerende workshops, der vil give dig en fantastisk, inspirerende og udfordrende oplevelse.

Contempolary

Alle niveauer

Molly efterlader altid sit publikum med følelsen af WOW! Hun har en unik måde at udtrykke sig på, nå ud til publikum og fange opmærksomheden på en ægte og autentisk måde. På denne workshop skal du arbejde på de små ting, der virkelig gør forskellen, når du er på scenen – de små ting, der får publikum til at tro på ægtheden i din dans og den følelse du udtrykker. Du vil arbejde med at bruge udtryk, følelser og musikken, når du danser og i den forbindelse vil du lære en koreografi. 

On the pole

For let-øvede & øvede

Med teknikken og forståelsen for flow og overgange bliver poledance en kunst! Dette er præcis, hvad denne workshop vil lære dig. Du er på polestangen og lærer at kombinere Mollys foretrukne tricks, figurer og tricks i en nye og inspirerende kombinationer. I vil blive klogere på dét at bevæge sig og få indblik i de små detaljer, der giver din performance en lækker finish! Molly er kendt for sine flydende og elegante bevægelser på polestangen. Denne workshop handler ikke om at lære tricks, men om hvordan man kan kombinere dem i et flow.

Læs om pole republic

Luk Menu