Priser

Vores medlemskaber

Bliv medlem hos Pole Republic

Bliv en del af vores community og tag din rejse inden for aerial og polefitness til nye højder med et medlemskab hos os.
ALL IN

589 kr

/månedligt

Opsigelsesvarsel er nuværende måned + næste måned. 

STRAIGHT 8

399 kr

/månedligt

Opsigelsesvarsel er nuværende måned + næste måned. 

ALL IN - STUDENT

529 kr

/månedligt

Opsigelsesvarsel er nuværende måned + næste måned. 

DIY

299 kr

/månedligt

Opsigelsesvarsel er nuværende måned + næste måned. 

5 Rides

599 kr

10 Rides

999 kr

Flere priser

Prøvetime

89 KR.

Gælder ikke til DIY-træning.

Drop In

149 kr.

Gælder ikke til DIY-træning. 

Privatundervisning

Spørg for pris.

Vi skræddersyer forløbet specifikt til dig.

Lej en sal
Fra

750 kr.

Lej en sal med eller uden aerial udstyr. 

faq's

Generelle spørgsmål

Absolut ikke. Men du vil blive fleksibel, da vi bruger fleksibilitetstræning i vores pole- og aerialtræning.

Du kan sætte dit medlemskab på pause i minimum 2 uger og maksimalt 3 måneder inden for 12 måneder. Det koster 50 DKK. Du kan sætte på pause ved at sende en e-mail til hello@polerepublic.dk.

Til aerial silk og hoop anbefaler vi leggings og en almindelig top. Til pole skal du medbringe et par shorts, der ikke dækker dine knæ. Her kan du også bruge en almindelig top. Til fleksibilitetstræning kan du have på, hvad du vil, men vi anbefaler at have noget på, der holder dig varm, da det hjælper med udstrækningen. Så det afhænger af årstiden. Da vi dyrker pole og aerial som sport og fitness for både voksne og børn, har vi valgt kun at træne barfodet og i relevant sportstøj.

Overhovedet ikke. Alle kan deltage på vores begynderhold.. Det betyder, at du vil blive budt velkommen og favnet præcis som du er. Derefter vil vi opbygge styrke sammen.

Ja, det kan du! Mellem 06:00 og 23:59 kan du træne på egen hånd, så længe der ikke er hold eller events. Vi kalder dette DIY træning. Tjek skemaet eller appen for at se, om studiet er booket.

Selvfølgelig, det er helt okay, hvis du ønsker at opsige dit medlemskab. For at gøre det, send en e-mail til hello@polerepublic.dk – kun administrationen kan opsige et medlemskab. Opsigelsesperioden er løbende måned + 1 måned.