Vores hold

Pole, aerial silk, hoop og fleksibilitet

Vi har begynderhold til både polefitness, aerial silk og aerial hoop. For at deltage i disse hold behøver du ikke at være stærk eller fleksibel, vi hjælper dig med at blive netop det!

Allerede poler eller aerialist? Udforsk vores detaljerede holdbeskrivelser for at finde det perfekte match for dine interesser og dit færdighedsniveau.

An instructor helping a student in a polefitness class in Copenhagen. At Pole Republic you can do Polefitness aerial hoop and silk in Copenhagen.

Polefitness

På vores polefitness timer lærer vi at lave forskellige tricks, kombinationer og spins på og rundt om stangen. Vi har fire niveauer: beginner, novice, intermediate og advanced.

Se vores holdbeskrivelser:

Dette hold er for dig, der aldrig har prøvet pole før, og for begyndere. Hvis du øver dig i at hænge på hovedet, er dette timen for dig. Husk shorts til denne time! Vi vil introducere dig til grundlæggende spins og tricks, så du kan blive fortrolig med stangen. Vi lærer at forstå, at polefitness ikke kun handler om styrke, men også om at have den rette teknik.
Denne time er for dig, hvis du kan hænge på hovedet uden hænder. Vi vil gennemgå grundlæggende øvelser, tricks og spins på stangen. Vi vil arbejde med kropskontrol og detaljer.
Vi arbejder med de tricks, vi har lært på Pole Novice niveauet, og udvikler dem ved at bruge vores styrke og fleksibilitet mere. Vi arbejder med nye og mere avancerede tricks og flows. Dette hold er for dig der har din butterfly til flatline til supermand, kan lave straddle fra gulvet samt kan lave skift fra outside leghang til inside leghang.
Vi øver vores deadlifts, fleksibilitetstricks, drops og flips, længere kombinationer og flows. Dette hold er for dig der kan lave handsprings og aeysha, aerial invert samt shouldermount.

På Poledance timen arbejder vi med en koreografi valgt af instruktøren.

Vi bruger den samme koreografi flere gange i træk, for virkelig at arbejde med bevægelserne og vores udtryk. Hvor lang tid det tager, afhænger af niveauet og længden af den dans, der undervises.

Our classes - Hoop (1)_compressed

Aerial hoop

På vores aerial hoop timer lærer vi at bruge hoop’en til at lave flows, tricks og andre flotte ting. Vi har tre niveauer: beginner, novice og intermediate

Se vores holdbeskrivelser:

Denne Hoop-time er for dig, der aldrig har prøvet hoop før, eller hvis du er begynder til hoop. Vi arbejder på at komme ind i Hoop’en og hænge fra den øverste og nederste bar, og laver flotte tricks. Til Hoop-timen anbefaler vi lange bukser

Denne Hoop-time er for dig, der er komfortabel med at komme ind i Hoop’en, hænge fra den øverste og nederste bar og kan balancere i din “man in the moon”.
Vi arbejder med forskellige kombinationer, der opbygger styrke og fleksibilitet.

Denne time er for elever, der føler sig komfortable og sikre i Hoop’en.
For at deltage på dette hold skal du kunne løfte dig selv op i Hoop’en og holde en shouldermount. Vi vil arbejde med længere flows samt tricks, der kræver mere styrke og fleksibilitet. Vi vil også udforske verdenen af drops og flips.

Silk_compressed

Aerial silk

På vores aerial silk timer bruger vi silken til at lave smukke poseringer, tricks og flows. Vi har tre niveauer: beginner, novice og intermediate.

Se vores holdbeskrivelser:

Dette hold er for folk, der aldrig har prøvet silk før, eller som lige er begyndt.

På dette hold øver vi grundlæggende tricks i silken, som flotte poses, at klatre og at hænge på hovedet. Vi fokuserer på at opbygge styrke og fleksibilitet, med at blive komfortable med silken og at lære teknikkerne. Husk lange bukser/leggings til dette hold. Bomuld er ofte bedst, fordi det ikke er så glat.

Dette hold er for dig, der er vant til at klatre i silken, hænge på hovedet fra gulvet og lave fodlåse i luften.

På dette hold arbejder vi ud fra de grundlæggende færdigheder og tilføjer smukke bevægelser og overgange for at skabe mere styrke og fleksibilitet.
Vi udvikler tricksene, så de bliver sværere og mere udfordrende.
Når du mestrer de forskellige tricks og flows fra silk novice holdet, går du videre til Silk intermediate.
 
Du skal være komfortabel med, og have styrken til, at inverte og lave hip-keys i luften.
 
Vi arbejder med udfordrende kombinationer, hvor vi bruger vores styrke og fleksibilitet i lange kombinationer.
Other_compressed

Andre hold:

Vi elsker også fleksibilitetshold, styrketræning og dance flow. Læs mere om, hvilke hold vi tilbyder udover polefitness, aerial hoop og silk.

Se vores holdbeskrivelser

Dance flow er for alle, og er det perfekte hold, hvis du vil øve dit flow og blive en bedre danser, og eventuelt bruge det til flow og floorwork i kombination med hoop, silk eller pole. På dette hold bruger vi ikke hoop, pole eller silk, men vi arbejder med danse-teknik ogi kombinerer de dansebevægelser, vi øver, til en koreografi.

Flex It er for alle jer, der gerne vil være mere fleksible. Dette er en time for alle, øvelserne vil passe til alle niveauer af fleksibilitet. Det er en god idé at have sokker, lange bukser og en bluse eller trøje på til denne time, jo mere du holder din krop varm, jo lettere er det at strække kroppen.

Vores body strength er for alle niveauer. Du vil træne din core stabilitet og helkropsstyrke. Vi kan love dig, at denne klasse vil forbedre din styrke til brug til pole, hoop eller silk.
faq's

Generelle spørgsmål

Absolut ikke. Men du vil blive fleksibel, da vi bruger fleksibilitetstræning i vores pole- og aerialtræning.

Du kan sætte dit medlemskab på pause i minimum 2 uger og maksimalt 3 måneder inden for 12 måneder. Det koster 50 DKK. Du kan sætte på pause ved at sende en e-mail til hello@polerepublic.dk.

Til aerial silk og hoop anbefaler vi leggings og en almindelig top. Til pole skal du medbringe et par shorts, der ikke dækker dine knæ. Her kan du også bruge en almindelig top. Til fleksibilitetstræning kan du have på, hvad du vil, men vi anbefaler at have noget på, der holder dig varm, da det hjælper med udstrækningen. Så det afhænger af årstiden. Da vi dyrker pole og aerial som sport og fitness for både voksne og børn, har vi valgt kun at træne barfodet og i relevant sportstøj.

Overhovedet ikke. Alle kan deltage på vores begynderhold.. Det betyder, at du vil blive budt velkommen og favnet præcis som du er. Derefter vil vi opbygge styrke sammen.

Ja, det kan du! Mellem 06:00 og 23:59 kan du træne på egen hånd, så længe der ikke er hold eller events. Vi kalder dette DIY træning. Tjek skemaet eller appen for at se, om studiet er booket.

Selvfølgelig, det er helt okay, hvis du ønsker at opsige dit medlemskab. For at gøre det, send en e-mail til hello@polerepublic.dk – kun administrationen kan opsige et medlemskab. Opsigelsesperioden er løbende måned + 1 måned.