Instruktører

Om holdet:

Hos Pole Republic er vi stolte af vores team på 18 enestående instruktører, som hver især bringer en unik flair og kreativ tilgang til deres undervisning. Vores instruktører er ikke kun højt kvalificerede og erfarne inden for pole og aerial, men de er også en stor del af den positive og legende ånd, der er essentielt for vores fællesskab.

Med et stærkt fokus på at fremme et støttende og opmuntrende miljø, sikrer vores instruktører, at hver elev føler sig velkommen og inspireret. Kom og oplev den livlige energi og dedikation, der gør vores studie til et særligt sted hvor man finder fællesskab, lærer og udfordrer sig selv.
Alle instruktører

Mød din instruktør

“Pole is tough darling, but so are you!”

Castor er vores Physio Warrior. Hun er uddannet fysioterapeut og det viser sig i den måde hun udøver pole fitness, med fokus på perfekt skulderposition og kropsholdning. Hun er bomstærk og fyldt med energi og hendes timer afspejler hendes fokus på kroppens evner, styrke og fleksibilitet. Når du træner med Castor vil du lære, hvordan du bedst bruger din styrke i kreative pole kombinationer og tricks.

“Don’t let your fears hold you on the ground”

Andrea er her for at besejre tyngdekraften og derfor er hun vores Silky Soldier. Andrea underviser i silk og vil tage dig fra de grundlæggende tricks til smukkeste kombinationer. Hun vil lære dig teknikken og vil hjælpe dig med at forstå de forskellige tricks og wraps, der vil gøre dig stærkere og mere elegant i luften.

“Every pro was once a beginner!”

Anna er en ægte vaskeægte tricksternørd med passion for nogle af verdens mest avancerede tricks – og ikke mindst at lære disse fra sig. Med ekstrem glæde og entusiasme underviser hun med særligt fokus på den atletiske og samtidigt æstetisk del af polesporten. Derudover er Anna uddannet læge og arbejder til daglig som hjernekirurg, hvilket giver hende en dybdegående anatomisk forståelse af menneskekroppen.

“Progress comes before perfection”

Anja er passioneret for pole fitness, og hun er især glad for at hænge på hovedet, hvilket hun ofte kombinerer kreativt. Lige siden hun begyndte, har sporten fanget hende, og hun byder alle sine elever velkommen med et varmt smil. Anja viser ubesværet sin entusiasme for pole fitness i sine timer, hvor hun fokuserer på at støtte hver enkelt i deres pole fitness-rejse. Anja lægger vægt på at opbygge styrke og kontrol, da hun anerkender disse som afgørende elementer for at udføre tricks med finesse. Uden for pole fitness-verdenen underviser Anja i biologi, hvilket giver hende en bred forståelse af menneskekroppen.

“Do a spin and turn your poses into a dance”

Hannah elsker at finde på kreative og spændende koreografier i silken. På Hannahs timer vil du ikke blot lære at pose i silken, men du vil lære hvordan alle tricks kan smeltes sammen til en flydende dans med masser af spins og bevægelse. Når Hannah ikke selv underviser eller arbejder, nyder hun at være ude og performe med silken på diverse festivaller og venues. I undervisningen bliver der lagt fokus på de flotte lange linjer, samt på styrke og kontrol, fordi som Hannah selv siger: “Total kontrol giver total frihed”

“Celebrate yourself!”

Anna underviser i både aerial hoop og pole fitness og vil også kunne findes på fleksibilitetstimer. Hun har været boblende forelsket i sporten fra første øjekast og holder særligt af fleksible tricks og flotte positioner. Anna elsker at se og møde mennesker hvor de er, og styrke deres personlige rejse med sporten. Med stor optimisme og humør støtter og fejrer hun dig i dine små og store sejre – derfor er Anna vores Confidence Booster.

“Progress comes before perfection”

Anna er vores Bendy Butterfly, og dette navn kunne ikke være tættere på den poledancer hun er. Anna har siden 2019, hvor hendes polerejse begyndte, haft stor passion for smidighedstræning og at bruge dette på stangen. I sine timer elsker hun at arbejde med pæne linjer og sætter fokus på tempo og flydende overgange. For Anna betyder det utroligt meget, at følge hendes elevers personlige udvikling, og støtter i at finde egne kreative udtryk i dansen.

“Come fly with me!”

hristina er uddannet moderne danser og er desuden uddannet indenfor pilates og yoga. Hun er en ægte silknørd som elsker at dele ud af sine tips og tricks. I undervisningen ligger hun stor vægt på grundlæggende teknik, kroppens placering og styrke. Hun kombinerer gerne sin undervisning med elementer fra dans, yoga eller pilates. I luften arbejder hun med kreative tricks og kombinationer med lidt ekstra fokus på de lange smukke linjer.

“Pole as your latin partner”

Anja er vild med poledance og masser af koreografi, altid med polen som var det din nye allerbedste dansepartner. Hun er tidligere sportsdanser og har undervist i polefitness og poledance siden 2008, da sporten kom til Danmark. Hun er over 40, hvilket beviser at pole-sport er for alle aldre. Det er timer med høj puls og fokus på trin og spins, alle kan være med til.

“Remember to try on both sides”

Amandine startede sin aerial rejse allerede som barn på en cirkusskole. Allerede her forelskede hun sig i forskellige former for aerial træning. Nu deler hun sin passion som instruktør i både Hoop, Silk og Pole. Hendes timer er fokuseret på teknik og sikker udførsel. hun møder dig præcis hvor du er og hjælper dig igennem sjove og udfordrende tricks. Hun er stor fan af at sætte tricks sammen til små flotte kombinationer.

Image-Coming-Soon-Placeholder
Adriana, Instructor

“Dancers don’t need wings to fly”

Man kan altid høre når Adriana underviser, med tusinde lyde, klap og hop. Når Adriana underviser dansetimer bruger hun meget tid på at skabe et trygt rum hvor der er plads til både dans, følelser og fællesskab omkring dansen. Hun går meget op i at som danser skal have sig selv med og at man bruger sine følelser i dansen. For Adriana er den tekniske del af dansen i fokus, men stadig med plads til leg og grin. Hun har danset mange forskellige stilarter de sidste tyve år, og har de sidste ti år kombineret sin kreativitet på gulvet med pole stangen.

“Bruises are temporary, pole is forever”

Mød Steven, et af de mest flowy mennesker, vi kender. Steven elsker at skabe lange flows med rene linjer på polen, men du kan helt sikkert også fange ham, når han laver hurtige power pole kombinationer. I Stevens timer vil du mærke de energiske, legende og kreative vibes, som han altid bringer med sig, og når han underviser, handler det om at få det bedste frem i dig, samtidig med at holde træningen sjov

“Only by knowing your limits can you overcome them”

Andrea er en dedikeret aerial silks-instruktør, kendt for sit fokus på styrke og fleksibilitet. Hun inspirerer sine elever med mantraet: “Kun ved at kende dine grænser kan du overvinde dem.” Andrea kombinerer ubesværet kraftfulde manøvrer med elegant koreografi og opmuntrer til kunstnerisk udforskning i sine timer. Uanset om hun fortryller publikum i performances eller finpudser teknikker på hendes timer, efterlader hendes engagement et varigt indtryk. Hendes mission er klar: at hjælpe eleverne med styrke, raffineret teknik og kreativitet samt at hjælpe hver enkelt med at udforske essensen af deres egen stil i luften.

Evi har trænet aerial hoop og aerial yoga i mange år, og begyndte at praktisere silk i 2021. Aerial arts fangede hendes interesse, da hun elsker at være i luften, og kombinationen af at være i luften, mens hun lærer smukke tricks, inspirerede hende. Evi nyder at arbejde med flydende kombinationer fyldt med elegance og flow, der inkorporerer et par yndefulde fleksibilitetstricks. Så kig forbi hendes hold og lær nogle smukke flows i silk og hoop.

“Get ready to laugh, glow and turn your lift upside down!”

Saskia’s polefilosofi bygger på at alle tricks og stræk bliver bedre med et smil på læben. Træning og pole skal være en leg og hun sætter stolthed i at videreformidle verdens bedste sport til nye aerialists. Saskia er evigt positiv, hvilket altid smitter. Hun lægger stor vægt på teknik og korrekte basisholdninger. Saskia er uddannet X-Pert xpole instruktør og arbejder også som personlig træner. Hun tager al den brugbare viden med videre og omsætter den til at skabe de bedst mulige poletimer.

“Nothing you wear is more important than your smile.”

Maibrit makes you feel good and that is why she is the studio’s Feel Good Facilitator. She is an exceptional aerialist, performs and teaches pole dance, silk and hoop. She is super motivating to be around and with Maibrit you could learn flow, grace and beautiful combinations. Maibrit has a background in dance and gymnastics, she has taught kids for many years too, therefore she teaches in our Aerial Kids classes.