Faciliteter

Vores faciliteter

Polefitness, aerial hoop og silk - alt samlet på ét sted.

Vi har næsten 400 kvadratmeter dedikeret til polefitness, aerial hoop og silk i København. Vi har plads til træning, men også til at hænge ud og slappe af i vores loungeområder.

The polefitness room. At Pole Republic you can do Polefitness aerial hoop and silk in Copenhagen. Polefitness rummet. Et poledance hold hos Pole Republic. Hos Pole Republic kan du dyrke Polefitness aerial hoop og silk i København.

Polesalen

Vi har i alt 12 poledance stænger, som alle er nikkelfrie og kan være både på spin og statisk mode. I denne sal har vi polefitness og poledance hold for alle niveauer, samt koreografi timer og workshops.

The aerial silks room. At Pole Republic you can do Polefitness aerial hoop and silk in Copenhagen. aerial silks rummet. Et poledance hold hos Pole Republic. Hos Pole Republic kan du dyrke Polefitness aerial hoop og silk i København.

Silksalen

Vi har i alt 6 silks i denne sal. Der er god plads imellem, så der er plads til at udfolde sig kreativt. I denne sal har vi silks hold for alle niveauer, events og workshops.

The aerial hoop room. At Pole Republic you can do Polefitness aerial hoop and silk in Copenhagen. Aerial silk rummet. Et poledance hold hos Pole Republic. Hos Pole Republic kan du dyrke Polefitness aerial hoop og silk i København.

Hoopsalen

Vi har i alt 6 hoops i denne sal. Vi har hoops i diverse størrelser, så der altid er en der passer til dig. I denne sal har vi hoop hold for alle niveauer, events og workshops. Derudover er det også her, at vi afholder vores fleksibilitetstræninger.

The lounge area. At Pole Republic you can do Polefitness aerial hoop and silk in Copenhagen. Hygge området hos Pole Republic. Et poledance hold hos Pole Republic. Hos Pole Republic kan du dyrke Polefitness aerial hoop og silk i København.

Vi elsker hygge!

Vi er fan af vores lille community og vil være mere end blot et træningscenter, hvor du kommer for at få overstået træningen hurtigst muligt. Derfor har vi indrettet et hyggelige lounge områder ved vores indgange. Her kan du sidde og snakke med de andre medlemmer inden eller efter træningen. Du kan sidde og læse dine lektier, hvis du har en en pause mellem to hold eller blot trænger til nye omgivelser.
I løbet af året, holder vi forskellige polefitness, aerial hoop og silk events lige her i København, så du kan lære dem du træner med lidt bedre at kende. Træning skal være sjovt, og det er endnu sjovere hvis man har nogle at dele sine ups and downs med!

faq's

Generelle spørgsmål

Absolut ikke. Men du vil blive fleksibel, da vi bruger fleksibilitetstræning i vores pole- og aerialtræning.

Du kan sætte dit medlemskab på pause i minimum 2 uger og maksimalt 3 måneder inden for 12 måneder. Det koster 50 DKK. Du kan sætte på pause ved at sende en e-mail til hello@polerepublic.dk.

Til aerial silk og hoop anbefaler vi leggings og en almindelig top. Til pole skal du medbringe et par shorts, der ikke dækker dine knæ. Her kan du også bruge en almindelig top. Til fleksibilitetstræning kan du have på, hvad du vil, men vi anbefaler at have noget på, der holder dig varm, da det hjælper med udstrækningen. Så det afhænger af årstiden. Da vi dyrker pole og aerial som sport og fitness for både voksne og børn, har vi valgt kun at træne barfodet og i relevant sportstøj.

Overhovedet ikke. Alle kan deltage på vores begynderhold.. Det betyder, at du vil blive budt velkommen og favnet præcis som du er. Derefter vil vi opbygge styrke sammen.

Ja, det kan du! Mellem 06:00 og 23:59 kan du træne på egen hånd, så længe der ikke er hold eller events. Vi kalder dette DIY træning. Tjek skemaet eller appen for at se, om studiet er booket.

Selvfølgelig, det er helt okay, hvis du ønsker at opsige dit medlemskab. For at gøre det, send en e-mail til hello@polerepublic.dk – kun administrationen kan opsige et medlemskab. Opsigelsesperioden er løbende måned + 1 måned.