Firmaevents og shows

Firmaevents og shows

Book en performer

En poledancer der danser i baggrunden, mens I får serveret cocktails. Underholdning til julefrokosten, der begynder med et brag og en flot aerial silk artist der svinger sig i loftet eller en aerial hoop artist, der hænger på hovedet og serverer champagne til gæsterne. Alt kan lade sig gøre!

Kontakt os med information om dit event, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Vi sætter stor ære i at give jer en fantastisk oplevelse, som I sent vil glemme. Vi tilbyder bl.a.:

An aerialist performing at a corporate event. You can book a performer from Pole Republic. En aerialist der optræder til et firmaevent. Book en performer gennem Pole Republic.

Tidligere events:

Aerial Silk show x 3Julie S. Quistgaard, projektkoordinator – Montdor
Read More
Montdor skabte en fantastisk begivenhed for en virksomhed til en produktlancering over 3 dage. De hyrede os til at udføre et Aerial Silk-show i alle tre dage på tre forskellige steder i København og Aarhus. I forbindelse med større kundeevents havde vi fornøjelsen af at opleve top-underholdende shows leveret af Maibrit. Showsne var super flot eksekveret, imponerende og fik publikum til at holde vejret. Maibrit, Nina og Pole Republic får de varmeste anbefalinger herfra!
Pole + Lollipop + DanceLouise Holm, kontorassistent – Lægemiddelstyrrelsen
Read More
3 piger klædt som en kat, en leopard og en lemur udførte et 20 min. show med koreograferet dans, tricks på stangen og smukke positioner i en lollipop-hoops for 350 gæster til deres julefest!
Flotte katte damer! Pole Republic var en ren fornøjelse af hyre. De efterkom vores tema, og lavede en flot koreografi, hvor både musik, påklædning og dans spillede sammen.
Combined Silk & HoopSimone Pedersen, Communications Consultant - Primetime
Read More
Primetime blev hyret til at lave en produktlancering for en stor tech-virksomhed. De ønskede et show oppe i luften. I en højde af 15 m. kombinerede vi en silkesnor, en aerial hoop og smukke Helena - Resultatet var fantastisk!
Helena leverede et fantastisk aerial silk show i forbindelse med en af vores kunders produktlanceringer. Showet skabte den wow-factor, som vi ønskede og var med til at gøre eventet unikt. Vi anbefaler derfor PoleRepublic til andre, der ønsker at gøre deres arrangement helt specielt.
Previous
Next