Polterabend

Prøv poledancing, aerial silk eller aerial hoop.

En sjov polterabend aktivitet

Vi forstår, hvor vigtigt det er, at alt går som det skal,, når du fejrer brudens/brudgommens næstbedste dag. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at give dig den allerbedste oplevelse. Alt, du skal gøre, er at møde op, have det sjovt og lade dig udfordre. Du kan vælge mellem forskellige pakker baseret på din tidsplan, dit budget og dine behov.

Uanset hvad du vælger til din polterabend, lover vi, at du får en super sjov dag, hvor alle får en fantastisk oplevelse! Vores arrangementer kan også bookes, hvis I er en gruppe venner eller kolleger, der simpelthen ønsker at prøve noget andet sammen.

Confetti icon for the bachelorette activity page on Pole Republics website
Aerial Silk polterabend og event

Oplev spændingen ved aerial silk – en fortryllende blanding af elegance og udfordringer. Dyk ned i elegante manøvrer og dristige drops på bare én time og føl dig som en cirkusartist på ingen tid!

Confetti icon for the bachelorette activity page on Pole Republics website
Aerial Hoop polterabend og event

Tag på flyvetur og erobr højderne med aerial hoop – en forfriskende blanding af balance- og styrkeudfordringer. Perfekt til polterabends eller private begivenheder, det bliver uforglemmeligt og sjovt for alle!

Confetti icon for the bachelorette activity page on Pole Republics website
Poledance polterabend og event

Kast dig ud i en ny verden med poledancing som jeres polterabend aktivitet eller underholdning til en privat begivenhed! Lær spins, tricks og en koreograferet dans for en mindeværdig og sjov oplevelse.

Pakker

Vælg den perfekte pakke

Vælg din pakke, skab minder, og lad festen begynde! Vælg mellem vores eventpakker for en uforglemmelig oplevelse for din gruppe.

Standardpakke
199 kr./pers.

Min. 6 personer

En times undervisning i pole, silk eller hoop.
Mellem pakke
259 kr. / pers.

Min. 5 personer

En times undervisning i pole, silk eller hoop, med efterfølgende snacks, frugt og bobler.
Luksuspakke
349 kr. / pers.

Min. 4 personer

En times undervisning i pole, silk eller hoop, med efterfølgende snacks, frugt og bobler og et show fra instruktøren.
Om vores events

Polterabend, privat arrangement eller blot en sjov dag med dine venner

I vores lokaler på Frederiksberg, kan I prøve kræfter med poledance, aerial hoop og aerial silk. Alle tre aktiviteter er noget der udfordrer, er anderledes og noget som alle vil kunne være med til. I vil grine, blive rystet tættere sammen og opleve noget der både er sjovt og udfordrende. Det er perfekt som aktivitet til et privat event til tøse- eller drengegruppen eller som et sjovt indslag til polterabenden.

Praktisk information

Vi har omklædningsrum, men ikke badefaciliteter.

Vi kan altid tilpasse pakken til jeres arrangement. Ønsker I noget udover pakken så kontakt os for et godt tilbud.

Jeres booking er gennemført, når I modtager en bekræftelse fra Pole Republic. Der er et aflysningsgebyr på 500 kr.

You can add snacks and bubbles for your bachelorette party booking, when you choose poledancing, aerial hoop or aerial silk as your bachelorette event. Du kan tilføje snacks og bobler til din polterabendbooking, når du vælger poledancing, aerial hoop eller aerial silk som din polterabend aktivitet.