vil du prøve aerial silk?

godt! Det her er første skridt!

Siden du er landet på denne side, går vi ud fra, at du er interesseret i at vide mere om, hvordan du kan vende din fitness på hovedet og gøre træningen i hverdagen sjov! 

Aerial Silk er for dig, der vil trodse tyngdekræften og træne, som en ægte luftakrobat! Aerial Silk er kendt fra cirkusverdenen, hvor yndefylde cirkusartister svinger sig højt oppe under cirkusteltet og laver drops og indbindinger. Og det kan du også lære!

din første time

Når du træner Aerial Silk vil du lære, hvordan man binder den rigtige knude, hvordan du kan kravle nemt op i silken, og du vil helt sikkert også komme på hovedet. Vi hjælper dig selvfølgelig hele vejen igennem og vi bruger altid sikkerhedsmåtter! Da Silk er super hårdt, er I altid to personer, der deles om en silk – på den måde kan man også hjælpe hinanden! Se vores skema for at finde en timer, der passer.

silk girl
contact pole republic

hej med dig!

Når du besøger vores studie, uanset om det er 1. gang eller 117. gang, vil du hurtigt finde ud af, at der ikke er nogle fine fornemmelser hos os. I Pole Republic studiet handler det nemlig om at der er plads til alle, det skal være sjovt at træne og vi hjælper alle sammen hinanden, med at udøve det bedste vi kan. Vi tror på, at træning sagtens kan være sjov og spas, og at man skal glæde sig til næste træning!
Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til Pole Republic.

// maibrit & Nina

ejerene af pole republic

TYPISKE SPØRGSMÅL

Her er det, de fleste gerne vil vide før de starter eller skriver sig op til en prøve. Har du andre spørgsål, er du velkommen til at skrive til os!

Det er mest hensigtsmæssigt, at tage et par lange bomuldsleggins på, samt en t-shirt. Du bestemmer selv om du vil have bare fødder eller ej, men det kan være rart at have bare fødder, når man binder knuder om fødderne. Derudover skal du huske at tage dine smykker af, så du ikke kommer til at rive silken i stykker.

Nej, man skal ikke være stærk for at starte til hverken pole fitness, aerial hoop eller aerial silk. “Stærk” er noget du bliver med tiden. Du kunne jo heller ikke cykle første gang du satte dig på en cykel – den balance var noget du fik med tiden…

Det koster ikke noget at melde sig ind hos os. Når du køber et månedligt medlemskab, betaler du for medlemskabet + 100 kr. for en indgangschip, som du skal bruge til at lukke dig ind af vores dør og til at fremmøde dig til timerne. Du får ikke pengene tilbage for chippen.

Det afhænger af hvilke medlemmer, der er med på timen. Hvis der er nogen, der ikke taler dansk, vil vi typisk undervise på engelsk, eller skifte mellem dansk og engelsk. Vi prøver altid at tage hensyn til eventuelle sprogbarriere, når vi underviser.

Nej, vi har ikke binding på vores medlemskaber. Vi har kun en opsigelsesperiode, som er løbende måned fra opsigelsesdagen + 1 måned. 

Ja, du kan pause dit medlemsskab i op til 3 mdr. pr. år og minimum 2 uger af gangen.
Så hvis du eksempelvis skal ud og rejse, så kan du pause det for 50 kr., men så betaler du til gengæld ikke for dit medlemskab i den periode. 

historien om aerial silk?

Luk Menu