Aerial Kids Summer Camp '21

LUFTAKROBATIK KREATIVITET LEG BEVÆGELSE

Hvad skal vi lave?

Aerial Kids Summer Camp er en 2-dages camp i København,
og er til alle børn, der elsker at vende på hovedet og bevæge kroppen!

ad1
Aerial Hoop

Luftakrobatik i en ring

I vores aerial hoops vil børnene lære forskellige kombinationer og tricks. De vil vende på hovedet og bruge kreativiteten til at finde på tricks og positioner to-og-to i hoopen.

ad2
Pole Træning

Gymnastik på en stang

På pole stangen vil børnene udfordre deres indre klatreabe. Hvem kan klatre højest? Hurtigst? Og hvilke sjove spins og dansetrin kan vi finde på sammen?

20190605_161218 kopi
Aerial Silk

Cirkusartist i silkestof

I vores aerial silks, vil børnene virkelig have det sjovt. Vi skal lege gemmeleg, vampyrer og prinsesser, mens vi bruger både fleksibilitet og styrke i silkestoffet.

København
05 - 06 Juli
  •  

Praktisk:
Campen består af to dage fra kl. 08 – 16, hvor der vil være undervisning i pole, hoop og silk, samt udendørsaktiviteter. Der vil være snacks og drikke i løbet af dagen, men frokost skal børnene selv have med. Der vil være undervisere og voksen-hjælpere i løbet af hele dagen. Der er kun et begrænset antal pladser.

Det er første gang, der afholdes en aerial og pole sommer camp til børn fra 7 til 12 år i Danmark. En camp som denne, er en god start på sommeren, fordi det er en perfekt mulighed for børn at være sociale, møde nye venner med samme interesse og gøre hvad de elsker – nemlig at bevæge sig, bruge energi og have det sjovt!