vil du prøve aerial hoop?

godt! Det her er første skridt!

Da du er landet på denne side, går vi ud fra, at du er interesseret i at vide mere om, hvordan du kan vende din fitness på hovedet og gøre træningen i hverdagen sjov! 

Aerial Hoop er for dig, der gerne vil prøve kræfter med højder og balance. Aerial Hoop er en god måde at styrke både muskler og balanceevne, og samtidig trodse tyngdekræften og komme op i højderne. Så hvis du gerne vil op og hænge under loftet, og vende din fitness på hovedet, så bare kom i gang!

din første time

Når du træner Aerial Hoop arbejder du særligt med din styrke i armene, da du skal løfte dig selv op i armene, hver gang du skal op i Hoop’en. På din første time vil du blive introduceret til sits, positioner og tricks, og du kommer helt sikkert til at hænge med hovedet ned ad! På timerne er i to om en hoop, så man kan hjælpe og støtte hinanden. Se vores skema for at finde en timer, der passer.

aerial hoop girl
contact pole republic

hej med dig!

Når du besøger vores studie, uanset om det er 1. gang eller 117. gang, vil du hurtigt finde ud af, at der ikke er nogle fine fornemmelser hos os. I Pole Republic studiet handler det nemlig om at der er plads til alle, det skal være sjovt at træne og vi hjælper alle sammen hinanden, med at udøve det bedste vi kan. Vi tror på, at træning sagtens kan være sjov og spas, og at man skal glæde sig til næste træning!
Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til Pole Republic.

// maibrit & Nina

ejerene af pole republic

TYPISKE SPØRGSMÅL

Her er det, de fleste gerne vil vide før de starter eller skriver sig op til en prøvetime. Har du andre spørgsål, er du velkommen til at skrive til os!

Det er bedst at have lange leggins på, når man dyrker Aerial Hoop, samt en t-shirt eller top. Man kan sagtens have sokker på, men du behøver ikke. Smykker skal tages af.

Nej, man skal ikke være stærk for at starte til hverken pole fitness, aerial hoop eller aerial silk. “Stærk” er noget du bliver med tiden. Du kunne jo heller ikke cykle første gang du satte dig på en cykel – den balance var noget du fik med tiden…

Det koster ikke noget at melde sig ind hos os. Når du køber et månedligt medlemskab, betaler du for medlemskabet + 100 kr. for en indgangschip, som du skal bruge til at lukke dig ind af vores dør og til at fremmøde dig til timerne. Du får ikke pengene tilbage for chippen.

Det afhænger af hvilke medlemmer, der er med på timen. Hvis der er nogen, der ikke taler dansk, vil vi typisk undervise på engelsk, eller skifte mellem dansk og engelsk. Vi prøver altid at tage hensyn til eventuelle sprogbarriere, når vi underviser.

Nej, vi har ikke binding på vores medlemskaber. Vi har kun en opsigelsesperiode, som er løbende måned fra opsigelsesdagen + 1 måned. 

Ja, du kan pause dit medlemsskab i op til 3 mdr. pr. år og minimum 2 uger af gangen. Så hvis du eksempelvis skal ud og rejse, så kan du pause det for 50 kr., men så betaler du til gengæld ikke for dit medlemskab i den periode. 

historien om aerial hoop?

Luk Menu